Sarjana Muda Sains dalam Pentadbiran Perniagaan (BSBA)

William Howard Taft University

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Sarjana Muda Sains dalam Pentadbiran Perniagaan (BSBA)

William Howard Taft University

Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Pentadbiran Perniagaan (BSBA)

Gambaran Keseluruhan

Dalam talian Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Pentadbiran Perniagaan (BSBA) Program Siap Ijazah adalah program ijazah sarjana kajian bebas yang diarahkan. Ia direka untuk memberi manfaat kepada pelajar-pelajar yang telah memperoleh sekurang-kurangnya 60 kredit Semester (atau Ijazah Associates) daripada institusi sewajarnya bertauliah.

Matlamat keseluruhan Program ini adalah untuk membangunkan profesional perniagaan berpendidikan. Ini dapat dicapai melalui pembentangan kemahiran teknikal dan interpersonal yang diperlukan untuk mendapatkan kedudukan peringkat kemasukan dalam perniagaan, atau pengusaha perniagaan bebas.

Graduan Program akan muncul dengan ijazah yang diiktiraf dan satu set pelbagai dan berkaitan kemahiran yang boleh diguna pakai dalam mengejar pentadbiran, pengurusan, atau peluang-peluang keusahawanan dan pertumbuhan.

Program ini menawarkan kursus Yayasan elektif, dan pilihan untuk salah satu daripada enam bidang pengkhususan (kursus Kepekatan) direka untuk memenuhi aplikasi profesional tertentu. kursus asas membina pemahaman yang luas satu elemen penting dalam pengurusan perniagaan dan pentadbiran di samping menyediakan untuk beberapa pilihan elektif. kursus kepekatan menambah asas dengan membenarkan pelajar untuk membangunkan pemahaman yang lebih mendalam tentang suatu bahagian tertentu daripada kajian.

Pelajar dalam Program Penyelesaian BSBA Ijazah boleh meneruskan kepekatan dalam salah satu bidang berikut:

 • pemasaran
 • ePerniagaan
 • KEWANGAN
 • perakaunan
 • Perniagaan antarabangsa
 • Pengurusan projek

kajian perniagaan menyediakan pencari kerja untuk pelbagai kerjaya. Sesetengah pelajar yang mempunyai ijazah sarjana muda dalam perniagaan memilih untuk mendapatkan pengalaman praktikal dengan bekerja dalam program latihan pengurusan atau pembangunan kerjaya. Sesetengah mungkin berminat dalam bidang keusahawanan.

Program ini menyediakan pelbagai kemahiran perniagaan yang boleh digunakan dalam pelbagai kawasan di seluruh syarikat. Tahap BSBA juga merupakan titik permulaan yang besar untuk orang-orang yang akhirnya mahu pakar dalam bidang perniagaan tertentu dan mungkin mendapat Ijazah Sarjana.

Objektif Program ini adalah:

 1. Membangunkan perniagaan dan pengurusan kemahiran yang diperlukan untuk mendapatkan kedudukan peringkat kemasukan dalam perniagaan, atau sebagai pengusaha perniagaan bebas.
 2. Untuk menawarkan program kursus dan latihan praktikal dalam pembiayaan perniagaan, pengurusan dan amalan operasi yang akan meningkatkan kehidupan profesional dan peribadi pelajarnya
 3. Untuk meneroka selok-belok pengurusan dan pemasaran perniagaan saiz yang berbeza-beza dan struktur berkesan.
 4. Untuk membolehkan beberapa trek elektif memberi tumpuan kepada pelbagai isu-isu dan prosedur keusahawanan dan perniagaan.
 5. Untuk menggunakan fakulti yang dicapai dalam bidang masing-masing dari kedua-dua perspektif akademik dan praktikal.

graduan yang berjaya Program akan menunjukkan:

 • Aplikasi penyelidikan dan pengetahuan dalam bidang meluas berikut: pengurusan perniagaan, perakaunan, pemasaran, ekonomi, tingkah laku organisasi, dan kewangan.
 • Keupayaan untuk menilai isu-isu etika, mengiktiraf isu-isu perniagaan, undang-undang dan peraturan, dan membuat keputusan dan cadangan yang sesuai berdasarkan penaakulan kajian semula dan analisis dengan kepekaan terhadap kepentingan pihak berkepentingan.
 • Keupayaan untuk mengenal pasti hubungan antara perniagaan dan masyarakat dan membuat pilihan yang bertanggungjawab dari segi sosial dan alam sekitar yang mampan apabila menggabungkan operasi perniagaan dan strategi.
 • Pemahaman tentang penggunaan sistem maklumat untuk mengumpul data, menilai maklumat, dan merumuskan laporan yang bermakna untuk membuat keputusan perniagaan yang berkesan.
 • Sifat-sifat dan tindakan pemimpin yang berkesan dan bagaimana untuk menguruskan individu dan pasukan dengan berkesan dalam persekitaran perniagaan.

Universiti bertindak untuk memenuhi maksud Program BSBA melalui kerja kursus yang sesuai, ditambah pula dengan arah meneruskan, penilaian kemajuan pelajar, dan penilaian yang kerap terhadap hasil pembelajaran pelajar, aktiviti dan ditadbir oleh fakulti yang berkelayakan.

Program ini adalah 48 unit dalam kursus-kursus asas perniagaan, dan 12 unit daripada salah satu daripada enam bidang tumpuan. Untuk mendapatkan ijazah BSBA, pelajar mesti dokumen menyiapkan sekurang-kurangnya 120 unit Semester termasuk sekurang-kurangnya 30 unit siap dibina di William Howard Taft University. (Dikehendaki dan kursus elektif yang dinyatakan di bawah.) Sekurang-kurangnya 30 unit mestilah dalam kursus-kursus Pendidikan Negara. kursus pendidikan umum tidak ditawarkan oleh Universiti. Mereka mungkin akan dibayar melalui pemindahan kredit atau Program Peperiksaan Tahap College (CLEP) peperiksaan.

Program ini dipersembahkan secara Semester a. Pelajar biasanya mendaftar dalam 12 unit (4 kursus) setiap semester. Setiap semester terdiri daripada tempoh masa sekurang-kurangnya 16 minggu dari tarikh kajian bermula. Pelajar tidak menyiapkan semua kerja kursus Semester dalam 16 minggu akan diberikan lanjutan 2 bulan masa untuk disiapkan. Jika perlu, pelajar juga boleh mengambil cuti-of-ketiadaan antara Semester bagaimanapun, kecuali dalam keadaan tertentu, keseluruhan program ijazah mesti diselesaikan dalam tempoh tujuh tahun.

Penyampaian

talian BSBA Program Siap menggunakan modaliti Kajian bebas Directed dan tidak memerlukan kehadiran kelas. kajian modaliti bebas Universiti mengakui bahawa pendidikan merupakan proses individu di mana individu yang mempunyai keperluan pembelajaran yang berbeza dan jadual pengajian boleh dimuatkan. Ia menekankan pembelajaran yang bermakna, di mana individu menikmati proses pembelajaran, dan memperoleh pengetahuan untuk lebih memahami dan menguruskan kerjaya mereka sendiri.

Fakulti Mentor Program ini menyokong peranan pembelajaran kendiri-kajian pelajar dengan membimbing dan merangsang proses pembelajaran dalam interaksi satu-satu. mentor fakulti kami mengenali gaya pembelajaran individu dan keperluan, menggalakkan kenalan satu-satu, dan menekankan perkaitan bahan untuk keadaan individu.

Setiap kursus dalam Program adalah 3 unit Semester kecuali BUS 499 - Rancangan Perniagaan Komprehensif, Yang adalah 6 unit. Kursus biasanya terdiri daripada satu siri bacaan dan tugasan pengajaran ditambah kadang-kadang oleh pelbagai multimedia. Pelajar dinilai melalui esei, tugasan bertulis dan peperiksaan objektif. Semua tugasan diserahkan secara elektronik. Seperti yang dinyatakan dalam Universiti General Catalog, akses Internet dan keperluan komputer minimum dan kemahiran yang diperlukan sebagai syarat masuk.

Polisi Kemasukan dan Keperluan

Untuk dipertimbangkan untuk kemasukan ke Program pemohon mesti memperoleh sekurang-kurangnya 60 unit semester (termasuk sekurang-kurangnya 30 unit di General Education *) dari sebuah kolej atau universiti yang diiktiraf oleh agensi pengiktirafan diiktiraf oleh Jabatan Pendidikan Amerika Syarikat.

Untuk memohon kemasukan ke Program, pemohon mesti melengkapkan Permohonan Universiti bagi Borang Kemasukan bersama-sama dengan yang diperlukan $ 75,00 Bayaran Permohonan dan $ 55,00 Transfer Bayaran Penilaian Kredit.

Jika pemohon diterima untuk kemasukan ke Program, bahan-bahan pendaftaran akan disediakan dan dihantar kepada pemohon untuk semakan dan tandatangan. Semua bayaran yang dikemukakan untuk tuisyen dan yuran mesti dibayar dalam dolar AS. Pembayaran boleh dibuat oleh MasterCard, Visa®, American Express atau peribadi cek / perniagaan.

Seperti yang dinyatakan dalam Universiti General Catalog, akses Internet dan keperluan komputer minimum dan kemahiran yang diperlukan sebagai syarat masuk.

 • Kursus pendidikan General termasuk orang-orang yang menangani Inggeris, komunikasi manusia (termasuk, tetapi tidak terhad kepada, bahasa asing dan ucapan), matematik, sains semula jadi, sains sosial, dan seni dan kemanusiaan.

Pemohon Luar Negeri dan Pemohon dengan kelayakan Antarabangsa

Ia perlu bagi pemohon yang telah menghadiri kolej atau universiti di luar Amerika Syarikat untuk mempunyai transkrip akademik mereka dinilai dan disahkan oleh Persatuan Kebangsaan Perkhidmatan Penilaian Kelayakan, Inc. (NACES) organisasi anggota. Pemohon akan dinilai bayaran oleh organisasi pemerakuan dan harus meminta laporan itu dihantar terus ke Universiti Taft. Pemohon memindahkan di tahap yang perlu meminta Penilaian Ijazah Am kadang-kadang dipanggil Document oleh Penilaian Dokumen. Pemohon yang ingin untuk memindahkan dalam kredit ke arah kursus tertentu mesti meminta laporan Course demi Course.

Transkrip tidak dalam bahasa Inggeris perlu dinilai oleh pihak ketiga yang sesuai dan diterjemahkan ke dalam bahasa Inggeris atau transkrip penilai dilatih fasih berbahasa di dalam transkrip. Atas permintaan, Kemasukan Pejabat akan menyediakan senarai penilai diluluskan. Di samping itu, pelajar yang bahasa rasminya bukan bahasa Inggeris dan belum memperoleh kredit yang diperlukan untuk kemasukan ke Program dari institusi yang diiktiraf di mana bahasa Inggeris adalah bahasa utama mereka perlulah menunjukkan kemahiran kolej-tahap dalam bahasa Inggeris melalui salah satu daripada beberapa Universiti kaedah yang diluluskan.

Pemindahan kredit, Credit Portfolio dan Kredit Oleh Exam

Penerimaan kredit pemindahan antara institusi akademik terletak di dalam budi bicara kolej yang menerima atau universiti. Kredit yang diperoleh di William Howard Taft Universiti boleh atau tidak boleh diterima oleh institusi lain bergantung kepada program sendiri, dasar dan peraturan-peraturan.

Pelajar boleh memohon supaya kerja kursus dan peperiksaan terlebih dahulu daripada beberapa sumber semula oleh Universiti bagi kredit akademik ke arah Program. Maksimum 90 unit boleh diberikan untuk pemindahan kredit, atau gabungan Pemindahan Kredit, Kredit demi Peperiksaan dan Credit Portfolio. Dalam apa keadaan sekalipun jumlah gabungan Portfolio Kredit dan Kredit demi Exam melebihi 30 unit. Dalam semua kes, sekurang-kurangnya 30 unit mesti diselesaikan melalui kerja kursus di William Howard Taft University.

 • Pemindahan Kredit: memindahkan kredit ke arah ijazah boleh dianugerahkan kursus postsecondary disiapkan oleh pelajar di institusi luar jika kursus tersebut didapati memenuhi piawaian dan keperluan program tertentu. Pelajar boleh memindahkan sehingga maksimum 90 unit yang diperoleh daripada institusi sewajarnya diiktiraf lain yang tertakluk kepada penilaian. A $ 55 Transfer Bayaran Penilaian kredit dinilai untuk menilai kerja-kerja akademik sebelum dikemukakan untuk pemindahan ke dalam Program.
 • Portfolio Kredit: Portfolio kredit adalah demonstrasi pengajian peringkat kolej untuk didokumenkan secukupnya dan disahkan pembelajaran bersamaan pengalaman yang bersifat postsecondary. Satu contoh yang biasa adalah pencapaian pilih pensijilan yang berkaitan secara langsung dengan kerja kursus dalam Program. Pelajar yang mempunyai pengalaman tentera terlebih dahulu juga boleh memohon supaya kursus ketenteraan dan dokumentasi dinilai untuk mungkin kredit kolej yang sama. Maksimum 30 unit boleh diberikan untuk Portfolio Kredit tertakluk kepada penilaian. A $ 100 Portfolio Kredit Bayaran Penilaian dinilai untuk pelajar yang ingin memohon bersamaan pengalaman pembelajaran ke arah Program.
 • Kredit oleh Peperiksaan: kredit Akademik ke arah Program boleh diberikan untuk pilih CLEP dan peperiksaan Dantes. Kredit diberikan selaras dengan standard yang disyorkan Majlis Amerika pada Pendidikan. Maksimum 30 unit boleh dianugerahkan Kredit demi Exam tertakluk kepada penilaian.

Maklumat kewangan

The tuisyen untuk Program adalah $ 225,00 per unit. pelajar yang mendaftar baki dalam kedudukan akademik yang baik tidak akan tertakluk kepada sebarang kenaikan tuisyen bagi tempoh Program.

Pendaftaran dalam Program umumnya akan layak pelajar untuk penundaan pembayaran ke atas pinjaman pelajar persekutuan diinsuranskan yang sedia ada. Pemohon memohon penundaan atas pinjaman pelajar yang sedia ada perlu menyemak dengan pemberi pinjaman mereka sebelum pendaftaran.

Kos buku-buku dan bahan-bahan yang lain dari setiap sukatan pelajaran tentu, tidak termasuk di kelas. Universiti tidak menjual buku-buku atau bahan-bahan. Kebanyakan buku-buku dan bahan-bahan boleh dibeli terus dari penerbit atau melalui Internet. Kos dianggarkan purata kira-kira $ 125.00 setiap kursus. Pelajar sentiasa disediakan dengan sumber untuk memperoleh semua bahan yang diperlukan.

Bagaimana untuk Mendaftar

Jika pemohon diterima untuk kemasukan ke Program, perjanjian pendaftaran rasmi akan disediakan dan dihantar kepada pemohon untuk semakan dan tandatangan. Pelajar boleh memilih untuk memulakan Program pada 15hb setiap bulan. Semua bayaran yang dikemukakan untuk tuisyen dan yuran mesti dibayar dalam dolar AS. Pembayaran boleh dibuat oleh MasterCard / Visa® / American Express atau peribadi cek / perniagaan.

Pemohon digalakkan untuk memanggil Kemasukan Pejabat jika terdapat sebarang pertanyaan mengenai prosedur pendaftaran.

This school offers programs in:
 • English
Tempoh & Harga
This course is Online
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2019
Duration
Tempoh
Sambilan
Sepenuh masa
Price
Harga
225 USD
seunit
Locations
Amerika Syarikat - Denver, Colorado
Tarikh mula : Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Amerika Syarikat - USA Online
Tarikh mula : Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2019
Amerika Syarikat - Denver, Colorado
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Amerika Syarikat - USA Online
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat