Sarjana Muda Sains dalam bidang sains api

Kaplan University Online

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Sarjana Muda Sains dalam bidang sains api

Kaplan University Online

Mendapat ijazah sarjana muda anda untuk meneruskan atau meningkatkan kerjaya dalam perkhidmatan bomba. Universiti Kaplan diiktiraf oleh Pentadbiran Fire Amerika Syarikat sebagai Fire rasmi dan Emergency Services Pengajian Tinggi (FESHE) institusi.

kurikulum program rapat berikut model FESHE dan termasuk pendekatan analitikal untuk perlindungan kebakaran dan penyiasatan, peranan perkhidmatan api dalam masyarakat, dan aspek-aspek teknikal, undang-undang, sosial dan membakar. Fakulti dengan tahun pengalaman dalam bidang sains api boleh membantu profesional bomba membangunkan kemahiran dipertingkatkan dan spektrum luas pengetahuan dalam bidang sains kebakaran. Kursus diajar dalam talian memberikan pelajar fleksibiliti untuk belajar mengikut jadual mereka.

ijazah ini direka bagi mereka yang memasuki bidang yang perlu untuk membina pengetahuan asas dan juga mereka yang ingin memajukan kerjaya semasa mereka untuk meneruskan peranan penyeliaan. Ijazah formal boleh menjadi batu loncatan kepada matlamat kerjaya anda yang akan datang. * Di Universiti Kaplan, anda boleh membangunkan pengetahuan untuk mencapai matlamat pendidikan anda dan peluang baru.

Kaplan University bertujuan untuk menyediakan anda dengan pelan ijazah iaitu jalan langsung dan relevan dengan matlamat kerjaya anda di samping membantu anda menjimatkan masa dan wang. Untuk itu, anda boleh mendapatkan kredit untuk pembelajaran layak terlebih dahulu, latihan akademi, dan pengalaman kerja, yang boleh memendekkan laluan anda ijazah. † *Kaplan University tidak dapat menjamin pekerjaan atau kemajuan kerjaya. latihan akademi tambahan atau pendidikan yang dikehendaki untuk memadam kebakaran atau pengurusan kecemasan pekerjaan.

Kaplan University tidak menjamin dpt kredit. Lihat Katalog Universiti Dasar Penilaian Pembelajaran Terdahulu.

This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Online
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2019
Duration
Tempoh
Sambilan
Price
Harga
371 USD
Kos Kredit
Locations
Amerika Syarikat - USA Online
Tarikh mula : Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2019
Amerika Syarikat - USA Online
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat