Read the Official Description

Kami adalah pembekal program pendidikan dalam talian dengan pejabat di United Kingdom. Program kami diajar dalam 3 bahasa untuk semua orang.

Kenapa Ijazah Rekabentuk?


Reka bentuk tidak pernah begitu penting. Ini adalah sebahagian daripada kehidupan seharian kita kerana kita dapat menemuinya dalam semua produk yang kami gunakan, tapak yang kami rujuk atau aplikasi yang kami pasang pada telefon pintar kami./>

Sarjana Reka Bentuk di London School of Design and Marketing akan membantu anda mencipta kerjaya di dunia kreatif dan boleh menjadi rangsangan yang diperlukan untuk mencapai matlamat baru, membebaskan sisi kreatif anda dan membuat projek yang kuat yang memberi inspirasi dan memberi motivasi kepada orang ramai. Ijazah Rekabentuk kami adalah berdasarkan tiga perkara asas:

 • Pengetahuan: pemahaman kontemporari dan ekstensif tentang konsep, alat, sejarah dan kaedah reka bentuk secara amnya, serta hubungan antara kawasan utama aktiviti;
 • Kapasiti: keupayaan untuk mencipta, merancang, melaksanakan dan mengurus projek dengan jayanya dengan pengetahuan yang diperoleh;
 • Sikap: mengembangkan ciri-ciri peribadi, seperti fleksibiliti, empati, realisme dan keusahawanan.

Lekapan Rekabentuk LSDM secara eksklusif dalam talian dan boleh didapati dalam bahasa Inggeris, Sepanyol dan Portugis.


Sekolah Reka Bentuk dan Pemasaran London/>

Di mana Passion Menjadi Profesion


PERSPEKTIF UMUM KURSUS/>


Pengenalan/>

Ijazah dalam Rekaan kami telah dicipta untuk mereka yang ingin memperoleh kemahiran baru, pengetahuan dan mencari penyelesaian baru apabila membangunkan cadangan baru untuk isu Reka Bentuk global. Pelan kajian kami telah ditakrifkan berdasarkan keputusan strategik melalui sikap pelbagai disiplin di pasaran global.


Kebolehan belajar/>

Sarjana Muda Reka Bentuk kami menyediakan profesional untuk bidang Design yang berbeza, menawarkan pendidikan tinggi yang lebih maju dan komprehensif, diselaraskan dan disokong oleh perkembangan terkini dalam bidang sains dan teknologi. Pelan kajian LSDM Degree Design telah dibangunkan dan dibahagikan kepada tiga tahap yang berbeza:


Peringkat 1/>

Peringkat pertama, yang sepadan dengan tahun pertama kursus kami, bertujuan untuk menyediakan pelajar-pelajar LSDM untuk pelbagai bidang Reka bentuk melalui pemahaman kontemporari dan luas tentang konsep, alat, sejarah dan kaedah reka bentuk secara umum. Ia juga bertujuan untuk memahami hubungan antara bidang utama aktiviti (seperti komunikasi, interaksi dan reka bentuk produk) melalui pembangunan perspektif umum mengenai topik yang berkaitan dengan misi reka bentuk, interaksi dengan pasaran dan peranannya dalam masyarakat.


Peringkat 2/>

Peringkat kedua, yang sepadan dengan tahun kedua kursus kami, bertujuan untuk menanamkan kapasiti pepejal bagi pembangunan dan pelaksanaan projek. Keupayaan ini disusun di sekitar kawasan utama konsep komunikasi, reka bentuk interaktif dan reka bentuk produk. Para pelajar akan dapat:

 • Mengenal pasti dan menganalisis: menganalisis persekitaran di mana penyelesaian masalah berlaku, berfikir secara kreatif, mengenal pasti keadaan dan matlamat yang berkaitan dengan penyelesaian masalah dan mengenal pasti sumber dan keupayaan yang diperlukan;
 • Buat pilihan: membuat keputusan, memahami ketidakpastian dan risiko yang berkaitan, menjangkakan implikasi keputusan masa depan dan membangunkan kapasiti argumentatif;
 • Mengintegrasikan: proses dan kepelbagaian kepentingan serentak dengan peningkatan fleksibiliti dan inovasi;
 • Melaksanakan: perancangan dan organisasi, penciptaan persekitaran yang mencukupi, pelaksanaan dan kawalan, pembangunan kapasiti kreatif dalam tahap konsepsi dan pelaksanaan projek.


Peringkat 3/>

Peringkat ketiga, yang sepadan dengan tahun ketiga kursus kami, bertujuan untuk menyatukan pengetahuan yang diperoleh dalam unit kursus dan kemajuan sebelumnya dengan keyakinan, realisme dan semangat keusahawanan. Pada peringkat ini, pelajar LSDM akan membangunkan projek akhir mereka melalui tugas-tugas ini:

 • Fleksibiliti: berurusan dengan pelbagai projek reka bentuk dan menyesuaikan diri dengan keadaan yang berubah-ubah sebagai profesional dengan pelbagai kapasiti dan bersedia bekerja dalam pasukan multidisiplin;
 • Empati: dapat memahami sudut pandangan yang berbeza dan membincangkannya;
 • Realisme: membuat penilaian pantas keupayaan dan keupayaan prestasi anda pada bila-bila masa, bergantung kepada kecekapan dan prestasi anda sendiri;
 • Keusahawanan: keupayaan untuk mencipta, membangun dan menjual idea, kerja visual, produk atau perkhidmatan.


Kakitangan pengajar/>

Kakitangan pengajar kami terdiri daripada guru-guru yang berkelayakan, terkenal dan berpengalaman. Selain tahap akademik Doktor, mereka mempersembahkan kerjaya profesional yang disatukan, menghubungkan komponen akademik ke pasaran buruh.


Pusat Tutor/>

Pelajar LSDM disertai mingguan melalui Pusat Tutor yang terdiri daripada satu pasukan tutor khusus dalam Reka bentuk, dengan Sarjana dan beberapa tahun pengalaman terbukti. Pusat Tutor kami juga boleh didapati dalam bahasa Inggeris, Sepanyol dan Portugis.


Matlamat dan output profesional/>

Ijazah dalam Reka bentuk ini bertujuan untuk pelajar, profesional, artis atau pekerja bebas dengan cita-cita atau kerjaya yang disatukan dalam pengiklanan (pengarah seni, pengeluar atau pereka), reka bentuk visual, reka bentuk komunikasi, reka bentuk grafik dan reka bentuk interaktif (pereka, ketua pasukan, pengarah seni atau pengarah kreatif). Para pelajar Ijazah Reka Bentuk kami akan mempunyai peluang untuk bekerja di agensi-agensi visual (pengiklanan, reka bentuk) atau syarikat reka bentuk produk, reka bentuk komunikasi, reka bentuk interaktif, antara lain.


STRUKTUR/>


Gelaran Rekabentuk kami adalah 100% dalam talian, dicipta untuk belajar selaras dengan ketersediaan pelajar kami dan tanpa jadual tetap. Iaitu, pelajar LSDM boleh menentukan kapan atau di mana mereka boleh mengakses kandungan kami dan melaksanakan tugas penilaian. Hanya tugasan terakhir dan persembahan khusus akan dijadualkan pada waktu yang ditetapkan, yang akan dikomunikasikan dalam masa yang ditetapkan kepada pelajar LSDM./>

Dalam masa kira-kira 36 bulan, pelajar LSDM akan menamatkan Sarjana Muda Reka Bentuk yang diiktiraf oleh Universiti untuk Seni Kreatif (UCA), salah satu universiti khusus terbaik di United Kingdom.


Kaedah pengajaran dan pembelajaran yang digunakan dalam kursus ini:/>

 • Mengajar dalam bahasa Inggeris, Sepanyol dan Portugis.
 • Maksimum 3 unit pada masa yang sama dan projek akhir;
 • Kandungan unit tidak segerak dan dianjurkan oleh topik mingguan;
 • Pusat Tutor kami bertindak sebagai alat sokongan dan interaksi bagi pelajar kami;
 • Sumber dalam talian (seperti persidangan, seminar dan perbincangan, tutorial dan sesi maklum balas, forum, kumpulan perbincangan dalam talian dan latihan praktikal).
Program taught in:
Sepanyol
English
Portugis
Last updated March 29, 2018
This course is Online
Start Date
Apr. 2019
Jun 2019
Duration
30 
Full-time
Price
8,550 GBP
Jumlah harga Gred: 10 260 British Pounds
Deadline
By locations
By date
Start Date
Apr. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Jun 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Ogos. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Okt. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Dis. 2019
End Date
Application deadline

Apr. 2019

Location
Application deadline
End Date

Jun 2019

Location
Application deadline
End Date

Ogos. 2019

Location
Application deadline
End Date

Okt. 2019

Location
Application deadline
End Date

Dis. 2019

Location
Application deadline
End Date