Sarjana Muda Reka Bentuk

Umum

Baca selanjutnya tentang program ini di laman web institusi

Penerangan Program

Kami adalah pembekal program pendidikan dalam talian dengan pejabat di United Kingdom. Program kami diajar dalam 3 bahasa untuk semua orang.

Kenapa Ijazah dalam Reka Bentuk?


Reka bentuk tidak pernah begitu penting. Ini adalah sebahagian daripada kehidupan seharian kita kerana kita dapat menemuinya dalam semua produk yang kita gunakan, tapak yang kita rujuk atau aplikasi yang kita pasang pada telefon pintar kita.

Ijazah dalam Rekabentuk di London School of Design and Marketing akan membantu anda mencipta kerjaya di dunia kreatif dan boleh menjadi rangsangan yang diperlukan untuk mencapai matlamat baru, membebaskan sisi kreatif anda dan mewujudkan projek-projek yang kuat yang memberi inspirasi dan motivasi kepada orang ramai. Ijazah dalam Reka Bentuk kami didasarkan pada tiga perkara asas:

 • Pengetahuan: pemahaman kontemporari dan ekstensif tentang konsep, alat, sejarah dan kaedah reka bentuk secara amnya, serta hubungan antara kawasan utama aktiviti;
 • Kapasiti: keupayaan untuk mencipta, merancang, melaksanakan dan mengurus projek dengan jayanya dengan pengetahuan yang diperoleh;
 • Sikap: mengembangkan ciri-ciri peribadi, seperti fleksibiliti, empati, realisme dan keusahawanan.

LSDM Degree in Design secara eksklusif dalam talian dan boleh didapati dalam bahasa Inggeris, Sepanyol dan Portugis.

Sekolah Reka Bentuk dan Pemasaran London

Di mana Passion Menjadi Profesion


PERSPEKTIF UMUM KURSUS


Pengenalan

Ijazah dalam Rekaan kami telah dicipta untuk mereka yang ingin memperoleh kemahiran baru, pengetahuan dan mencari penyelesaian baru apabila membangunkan cadangan baru untuk isu Reka Bentuk global. Pelan kajian kami telah ditentukan berdasarkan keputusan strategik melalui sikap pelbagai disiplin di pasaran global.


Kebolehan pembelajaran

Ijazah dalam Rekaan kami menyediakan profesional untuk pelbagai bidang Reka bentuk, menawarkan pendidikan tinggi yang lebih maju dan komprehensif, diselaraskan dan disokong oleh perkembangan terkini dalam bidang sains dan teknologi. Pelan pengajian Ijazah dalam Reka Bentuk LSDM telah dibangunkan dan dibahagikan kepada tiga peringkat yang berbeza:

Peringkat 1

Peringkat pertama, yang sepadan dengan tahun pertama kursus kami, bertujuan untuk menyediakan pelajar-pelajar LSDM untuk pelbagai bidang Reka bentuk melalui pemahaman kontemporari dan ekstensif mengenai konsep, alat, sejarah dan kaedah reka bentuk secara umum. Ia juga bertujuan untuk memahami hubungan antara bidang utama aktiviti (seperti komunikasi, interaksi dan reka bentuk produk) melalui pembangunan perspektif umum mengenai topik yang berkaitan dengan misi reka bentuk, interaksi dengan pasaran dan peranannya dalam masyarakat.


Peringkat 2

Peringkat kedua, yang sepadan dengan tahun kedua kursus kami, bertujuan untuk memupuk keupayaan pepejal untuk pembangunan dan pelaksanaan projek. Keupayaan ini disusun di sekitar kawasan utama konsep komunikasi, reka bentuk interaktif dan reka bentuk produk. Para pelajar akan dapat:

 • Mengenal pasti dan menganalisis: menganalisis persekitaran di mana penyelesaian masalah berlaku, berfikir secara kreatif, mengenal pasti keadaan dan matlamat yang berkaitan dengan penyelesaian masalah dan mengenal pasti sumber dan keupayaan yang diperlukan;
 • Buat pilihan: membuat keputusan, memahami ketidakpastian dan risiko yang berkaitan, menjangkakan implikasi keputusan masa depan dan membangunkan kapasiti argumentatif;
 • Mengintegrasikan: proses dan kepelbagaian kepentingan serentak dengan peningkatan fleksibiliti dan inovasi;
 • Melaksanakan: perancangan dan organisasi, penciptaan persekitaran yang mencukupi, pelaksanaan dan kawalan, pembangunan kapasiti kreatif dalam tahap konsepsi dan pelaksanaan projek.


Peringkat 3

Peringkat ketiga, yang sepadan dengan tahun ketiga kursus kami, bertujuan untuk menyatukan pengetahuan yang diperoleh dalam unit kursus dan kemajuan sebelumnya dengan keyakinan, realisme dan semangat keusahawanan. Pada peringkat ini, pelajar LSDM akan membangunkan projek akhir mereka melalui tugas-tugas ini:

 • Fleksibiliti: berurusan dengan pelbagai projek reka bentuk dan menyesuaikan diri dengan keadaan yang berubah-ubah sebagai profesional dengan pelbagai kapasiti dan bersedia bekerja dalam pasukan multidisiplin;
 • Empati: dapat memahami sudut pandangan yang berbeza dan membincangkannya;
 • Realisme: membuat penilaian pantas keupayaan dan keupayaan prestasi anda pada bila-bila masa, bergantung kepada kecekapan dan prestasi anda sendiri;
 • Keusahawanan: keupayaan untuk mencipta, membangun dan menjual idea, kerja visual, produk atau perkhidmatan.


Kakitangan pengajar

Kakitangan pengajar kami terdiri daripada guru-guru yang berkelayakan, terkenal dan berpengalaman. Selain tahap akademik Doktor, mereka mempersembahkan kerjaya profesional yang disatukan, menghubungkan komponen akademik ke pasaran buruh.


Pusat Tutor

Pelajar LSDM disertai mingguan melalui Pusat Tutor yang terdiri daripada satu pasukan tutor khusus dalam Reka bentuk, dengan Sarjana dan beberapa tahun pengalaman terbukti. Pusat Tutor kami juga boleh didapati dalam bahasa Inggeris, Sepanyol dan Portugis.


Matlamat dan output profesional

Ijazah dalam Reka Bentuk ini bertujuan untuk pelajar, profesional, artis atau pekerja bebas dengan cita-cita atau kerjaya disatukan dalam pengiklanan (pengarah seni, pengeluar atau pereka), reka bentuk visual, reka bentuk komunikasi, reka bentuk grafik dan reka bentuk interaktif (pereka, ketua pasukan, pengarah seni atau pengarah kreatif). Pelajar-pelajar Ijazah dalam Reka bentuk akan mempunyai peluang untuk bekerja di agensi-agensi visual (pengiklanan, reka bentuk) atau syarikat-syarikat reka bentuk produk, reka bentuk komunikasi, reka bentuk interaktif, antara lain.STRUKTUR

Ijazah dalam Reka Bentuk adalah 100% dalam talian, diwujudkan untuk belajar selaras dengan ketersediaan pelajar kami dan tanpa jadual tetap. Iaitu, pelajar LSDM boleh menentukan kapan atau di mana mereka boleh mengakses kandungan kami dan melaksanakan tugas penilaian. Hanya tugasan akhir dan persembahan khusus akan dijadualkan pada jadual tetap, yang akan disampaikan dalam masa yang sesuai kepada pelajar LSDM.

Dalam masa kira-kira 30 bulan, pelajar LSDM akan melengkapkan Ijazah dalam Reka bentuk yang diiktiraf oleh Universiti untuk Seni Kreatif (UCA), salah satu universiti khusus terbaik di United Kingdom.


Kaedah pengajaran dan pembelajaran yang digunakan dalam kursus ini:

 • Mengajar dalam Bahasa Sepanyol, Inggeris dan Portugis;
 • Kursus yang terdiri daripada 3 peringkat dengan sejumlah 26 unit kurikulum;
 • Kandungan unit tidak segerak dan dianjurkan oleh tema mingguan;
 • Anda boleh mengakses kandungan bila-bila dan di mana sahaja anda mahu;
 • Pusat Tutor kami bertindak sebagai alat sokongan dan interaksi bagi pelajar kami;
 • Sumber dalam talian (seperti persidangan, seminar dan perbincangan, tutorial dan sesi maklum balas, forum, kumpulan perbincangan dalam talian dan latihan praktikal).

Tarikh Akhir Kemaskini Ogo 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

London School of Design and Marketing - LSDM - es una escuela de especialidad en Design y Marketing que busca cambiar el paradigma de enseñanza con una educación innovadora y creativa, 100% en línea y ... Baca lebih lanjut

London School of Design and Marketing - LSDM - es una escuela de especialidad en Design y Marketing que busca cambiar el paradigma de enseñanza con una educación innovadora y creativa, 100% en línea y disponible en inglés, español y portugués. Ofrecemos una experiencia de aprendizaje con resultados prácticos a través de una orientación sistemática, que combina las características vocacionales de los estudiantes y la concepción avanzada de capacidades técnicas. Estamos dedicados a la oferta de cursos en línea exclusivos, acreditados por la University for the Creative Arts, a través de la adquisición de nuevo conocimiento ajustado a los retos de un mercado laboral cada vez más exigente. Baca Ringkas
London , Madrid , Porto + 2 Lagi Kurang