Baca keterangan rasmi

  • 5 kursus teras
  • 2 kursus elektif
  • 1 kursus sendiri Penguasaan ditambah dengan sendiri Penguasaan Mentor
  • 2 kursus Impact ditambah dengan Coach Impact
  • Projek Impak dengan laluan dari ideation kepada manifestasi

Syarat-syarat: tahap vokasional RQF / FHEQ 5 Panjang: 10 kursus Harga: US $ 3,000

program digital pertama BA ijazah Ubiquity ini direka untuk melengkapkan anda untuk beroperasi dalam dunia hyper-kompleks - di mana kelajuan perubahan semakin meningkat dengan pesat, saling isu dianyam yang lebih ketat, dan acara-acara di mana sahaja boleh mempunyai kesan dramatik mana-mana. Dalam era perubahan seperti kita, seperti biasa tidak lagi pilihan. Komitmen kami adalah untuk melengkapkan anda dapat hidup di dalam realiti ini di samping menyumbang kepada dunia yang bekerja untuk semua orang.

Untuk mencapai itu, Ubiquity membantu anda untuk membangunkan enam kecekapan teras. Kecekapan ini dibahagikan kepada tiga bidang: Kandungan Pengetahuan (perkara yang anda akan belajar), Sifat Peribadi (dimensi pada diri sendiri anda akan membangunkan), dan Tindakan di Dunia (bagaimana anda terlibat dunia). Semua kajian dan aktiviti yang berkaitan dengan program di Ubiquity akan menyumbang kepada pembangunan ini kecekapan teras.

Kursus BA

Satu program BA Ubiquity Capstone Siap terdiri daripada 7 kursus belajar (30%), 2 kursus Kesan dan Projek Impak (30%) dan 1 Self-Penguasaan kursus dan projek sendiri Penguasaan anda (30%). Baki 10% adalah bagi kerjasama, seperti yang ditunjukkan dalam interaksi dalam talian, tugasan kreatif dan Projek Impak.

Kursus kajian terdiri daripada tiga kumpulan utama:

Kursus Teras - Ini adalah satu set lima kursus yang anda ambil sebelum anda bergerak untuk meneroka lebih banyak.

Kursus Elektif - Ini adalah sehingga dua kursus-kursus lain yang anda pilih dari mana-mana kursus Pendidikan General lain yang ditawarkan melalui Ubiquity.

Kursus Teras (5 kursus yang diperlukan - lihat penerangan kursus di bawah)

  • The Asas Pemikiran Kritis dengan Dr. Linda Elder
  • Angkatan Global dan Membentuk Masa Depan dengan Dr Paul Ray
  • Buku Besar Dunia Kebijaksanaan Tradisi dengan Dr Jim Garrison
  • The Living Universe dengan Dr Duane Elgin
  • Kepimpinan Transformational, Strategi dan Tadbir dengan Peter Merry

Kursus lain

Apabila anda telah selesai kursus teras anda, anda perlu memilih 2 lagi Pendidikan Umum, 2 kursus Kesan dan 1 Self-Mastery. Pemilihan terbaru kursus boleh didapati di www.ubiquity.courses.

Self-Mastery

Potongan komponen diri penguasaan di semua pengajian dan masa anda di Ubiquity. Anda dikehendaki untuk mengambil sekurang-kurangnya 1 diri penguasaan kursus yang berkaitan untuk menyokong pembangunan amalan anda sepanjang ijazah anda. Mudah-mudahan anda sudah mempunyai amalan tertentu untuk penguasaan diri yang anda hanya mahu terus membangun, yang adalah baik. Anda kemudiannya akan melaporkan amalan yang dalam laporan dibincangkan di bawah. Modul penguasaan diri pada platform Ubiquity adalah peluang untuk anda untuk meneroka amalan yang berbeza dan mencari pendekatan yang bekerja untuk anda.

Setiap minggu anda diharapkan untuk membuat posting pendek yang menerangkan kerja-kerja penguasaan diri yang telah anda lakukan minggu lepas. Anda sendiri Penguasaan Mentor akan mengkaji secara ringkas jawatan-jawatan ini. Setiap trimester anda juga mengemukakan sendiri Penguasaan melaporkan bahawa dokumen (secara bertulis, video atau audio) bagaimana amalan sendiri penguasaan anda telah membangunkan lebih trimester, pengalaman anda kesannya, dan bagaimana ia berkaitan dengan pengajian dan projek perubahan Kesan. laporan diri penguasaan ini akan dinilai oleh Mentor anda dan anda akan menerima maklum balas peribadi di atasnya.

Mentor anda akan disediakan untuk anda sepanjang penginapan anda Ubiquity, untuk menyokong anda apabila diperlukan dan membantu anda untuk membuat pilihan kajian anda.

Projek impak

Kesannya! program menyokong anda untuk pergi dari fasa datang dengan idea yang hebat untuk mewujudkan perubahan positif (dalam bentuk perusahaan sosial atau perubahan projek) hinggalah kepada pelaksanaan, pendapatan dan kesan. Kira-kira separuh jalan melalui anda boleh memohon pembiayaan mikro untuk menguji idea-idea anda.

Anda dikehendaki untuk mengambil sekurang-kurangnya 2 kursus berkaitan impak untuk menyokong anda dalam pembangunan projek anda. Di beberapa detik-detik semasa program ini, anda akan diminta untuk mengemukakan keping kerja untuk maklum balas yang membantu anda untuk membangunkan projek anda. Seperti dalam kursus, anda menyertai Pod dengan sebilangan kecil pelajar lain, yang diselia oleh Impact Jurulatih peribadi anda.

Bagi setiap modul program ini terdapat satu persembahan yang membawa anda melalui pelbagai langkah, memperkenalkan sumber-sumber yang berbeza dan memberikan tugasan, yang adalah semua tentang memohon pembelajaran anda untuk projek anda. Satu dokumen pdf membolehkan anda untuk bekerja dengan jelas dan lancar melalui setiap modul.

Kami amat mengesyorkan bahawa anda bekerja dalam satu pasukan pada projek anda, dengan mungkin 2-4 orang lain. Anda mungkin membawa satu pasukan dari mana anda tinggal atau bekerja dengan anda ke Impak! program, atau anda mungkin mencari rakan kongsi pasukan daripada orang lain mendaftar untuk program ini. Rebutlah peluang ini sementara anda boleh!

Program diajar dalam:
English

Lihat 5 lagi program yang ditawarkan oleh Ubiquity University »

This course is Online
Start Date
Sept. 2019
Duration
Permintaan Maklumat
Sepenuh masa
Price
3,000 USD
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan

Sept. 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date