Sarjana Muda Perakaunan

Université Virtuelle (UIV)

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Sarjana Muda Perakaunan

Université Virtuelle (UIV)

Pengajaran jarak jauh dalam perakaunan bermula dengan kitaran persediaan dalam pengurusan, dan membolehkan pakar dalam perakaunan pada tahun ketiga. Latihan dalam talian ini membolehkan anda meneruskan ijazah sarjana dalam perakaunan. Kawalan, audit dan nasihat dan / atau menyediakan audit perakaunan atau fungsi pengurusan dan perundingan.compta_licence

Ijazah Sarjana Muda Sains Pengurusan - Kepakaran perakaunan memberi anda pengetahuan umum dalam Pengurusan, dengan tanggapan undang-undang, ekonomi ... untuk memahami dan menganalisis operasi syarikat dan organisasi. Anda akan mengkhususkan diri dalam perniagaan melalui latihan dalam talian pertama teoritis yang diajar oleh ahli akademik, tetapi juga berlatih dengan ahli perakaunan terkenal. Modul pengkhususan dan pensijilan khusus: pengenalan modul CO SAP dalam kawalan pengurusan, audit dalaman ... akan menyediakan anda dengan kes praktikal untuk perakaunan, pengauditan dan perundingan.

Dengan lesen ini, anda akan dapat mengejar CCA Master untuk persaingan nasional ETUC untuk pengauditan atau untuk menduduki jawatan pengawasan dan perundingan dalam pengarah am syarikat, atau untuk lulus penyertaan yang diperlukan CO / FI untuk menjadi pakar SAP.

This school offers programs in:
  • Perancis


Tarikh Akhir Kemaskini June 14, 2018
Tempoh & Harga
This course is Online
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2019
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Locations
Tunisia - Tunisia Online
Tarikh mula : Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2019
Tunisia - Tunisia Online
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat