Read the Official Description

Pengajaran jarak jauh dalam perakaunan bermula dengan kitaran persediaan dalam pengurusan, dan membolehkan pakar dalam perakaunan pada tahun ketiga. Latihan dalam talian ini membolehkan anda meneruskan ijazah sarjana dalam perakaunan. Kawalan, audit dan nasihat dan / atau menyediakan audit perakaunan atau fungsi pengurusan dan perundingan.compta_licence

Ijazah Sarjana Muda Sains Pengurusan - Kepakaran perakaunan memberi anda pengetahuan umum dalam Pengurusan, dengan tanggapan undang-undang, ekonomi ... untuk memahami dan menganalisis operasi syarikat dan organisasi. Anda akan mengkhususkan diri dalam perniagaan melalui latihan dalam talian pertama teoritis yang diajar oleh ahli akademik, tetapi juga berlatih dengan ahli perakaunan terkenal. Modul pengkhususan dan pensijilan khusus: pengenalan modul CO SAP dalam kawalan pengurusan, audit dalaman ... akan menyediakan anda dengan kes praktikal untuk perakaunan, pengauditan dan perundingan.

Dengan lesen ini, anda akan dapat mengejar CCA Master untuk persaingan nasional ETUC untuk pengauditan atau untuk menduduki jawatan pengawasan dan perundingan dalam pengarah am syarikat, atau untuk lulus penyertaan yang diperlukan CO / FI untuk menjadi pakar SAP.

Program taught in:
Perancis

See 10 more programs offered by Université Virtuelle (UIV) »

Last updated June 14, 2018
This course is Online
Start Date
Sept. 2019
Duration
Sepenuh masa
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date