Read the Official Description

Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan

Dengan Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (BWL) pembelajaran jarak jauh, anda menetapkan satu tonggak penting dalam laluan kerjaya anda. Dalam pembelajaran jarak jauh, kami menyediakan anda secara khusus untuk andaian tugas dalam pelbagai fungsi dan cawangan di peringkat pertengahan hingga tinggi. Dengan berbuat demikian, kami melampirkan kepentingan khusus untuk fleksibiliti yang tinggi, kualiti yang sangat baik, kaitan praktikal yang kuat dan banyak perkhidmatan dan inovasi yang memudahkan anda untuk belajar. Tutor kami juga tersedia untuk anda sebagai orang hubungan pada bila-bila masa supaya semuanya berjalan dengan lancar dalam pelajaran anda. ipad-neu.png Semua pelajar yang mendaftar akan menerima iPad *. Oleh itu, anda mempunyai skrip anda, video pengajaran dan podcast sentiasa dengan anda. * Tindakan bergantung pada tempoh, lihat www.iubh-fernstudium.de/iPad

FAKTA PENGAJARAN REMOTE BACHELOR (BA) EKONOMI PERNIAGAAN

BA Pentadbiran Perniagaan Pengajian Dalam Talian

 • Ijazah Sarjana Muda Sastera (BA)
 • Tempoh pengajian: sama ada 6, 8 atau 12 semester
 • Bahasa arahan: Jerman
 • Kredit: 180 ECTS
 • Percubaan: 4 minggu percubaan percuma
 • Sambungan: percuma selama 36 bulan
 • Akreditasi: FIBAA, ZFU (No. 147011)
 • Mula belajar: pada bila-bila masa
 • Peperiksaan: sama ada di banyak pusat pengajian atau dalam talian

BA Pentadbiran Perniagaan Presentasi Seminar Online Online

 • Ijazah Sarjana Muda Sastera (BA)
 • Tempoh pengajian: sama ada 6, 8 atau 12 semester
 • Bahasa arahan: Jerman
 • Kredit: 180 ECTS
 • Percubaan: 4 minggu percubaan percuma
 • Sambungan: percuma selama 36 bulan
 • Akreditasi: FIBAA, ZFU (No. 147011)
 • Mula belajar: pada bila-bila masa
 • Seminar di: Dusseldorf atau Munich
 • Peperiksaan: sama ada di banyak pusat pengajian atau dalam talian

model 3-langkah

Dengan IUBH anda berpeluang untuk mencapai ijazah sarjana muda anda dalam pembelajaran jarak jauh Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan Seni (kajian dalam talian dan kajian dengan seminar kehadiran) dalam tiga peringkat. Langkah demi langkah, anda akan bersedia untuk matlamat akhir - sijil sarjana, di mana, bergantung pada matlamat peribadi dan latar belakang pendidikan anda, anda boleh memilih hanya satu daripada tiga peringkat dalam kursus sijil. Anda secara automatik mencapai peringkat individu program kami setelah berjaya melengkapkan modul tertentu dari kurikulum. Jika anda ingin menerima sijil sebagai tambahan kepada peringkat masing-masing, ini mungkin untuk bayaran. Jadi, anda boleh membuktikan kejayaan pendidikan anda pada bila-bila masa dengan majikan semasa anda atau masa depan, yang membawa anda tambahan mata tambahan.

REDUCE STUDY BY RECOGNIZING PROMOTIONAL PRESTIONAL

Melalui pengiktirafan bayaran pendahuluan, contohnya melalui latihan IHK sebelumnya atau pengalaman profesional (kerani bank, kerani runcit, akauntan, kerani pejabat dll), anda biasanya boleh memendekkan pengajian anda dan bahkan mendapatkan wang menjimatkan. Kami telah memuat naik beberapa pengakuan selimut, yang mana anda boleh memuat turun secara langsung dan melampirkan pendaftaran anda.

KEPERLUAN KEMASUKAN UNTUK KAJIAN

Program pembelajaran jarak jauh Sarjana Pentadbiran Perniagaan (BA) pada asasnya adalah kemasukan percuma. Dari pihak anda, hanya kelulusan masuk pendidikan yang lebih tinggi diperlukan untuk pendaftaran. PELAJAR DENGAN (KHUSUS) ABITUR Sebagai pemohon yang mempunyai kelayakan masuk akademik (Abitur) atau Fachhochschulreife (Fach-Abitur), anda boleh memasuki program pembelajaran jarak jauh di IUBH tanpa peperiksaan masuk. KAJIAN TANPA ABITUR Walaupun tanpa (Fach-) Abitur anda boleh memulakan jika anda mempunyai pengalaman berikut:

 • Minimum dua tahun latihan vokasional dan
 • sekurang-kurangnya tiga tahun pengalaman kerja.

Malah sijil tuan atau latihan lanjutan (misalnya sebagai IHK-Fachwirt / in) memberi hak untuk memulakan kajian. PROGRAM PELAJAR Kajian percubaan (yang tidak dikelirukan dengan percubaan selama empat minggu percuma untuk semua pelajar) adalah perlu jika anda tidak mempunyai diploma sekolah tinggi (khusus) dan aktiviti pendidikan / profesional anda tidak mempunyai latar belakang perniagaan, atau jika tumpuan pendidikan / profesional anda Aktiviti tidak secara khusus berkaitan dengan mana-mana program ijazah sarjana kami. Contohnya, contohnya, jika anda telah menyelesaikan latihan sebagai juru masak, mekanik atau pendidik. Sekiranya latihan vokasional ini berlangsung sekurang-kurangnya dua tahun dan anda juga mempunyai lebih daripada tiga tahun pengalaman profesional, adalah mungkin untuk memasuki program bachelor pilihan anda melalui percubaan. Ini meliputi tiga semester pengajian pertama dan berakhir secara automatik, jika pada masa ini dua pertiga daripada kursus atau modul yang dirancang berjaya diselesaikan. Anda terus belajar dengan kerap. Butiran tentang kemasukan boleh didapati dalam peraturan peperiksaan kajian kami. Atau, lebih baik lagi, anda akan berhubung dengan penasihat pelajar kami, yang akan gembira untuk menjelaskan kemungkinan belajar tanpa diploma sekolah tinggi. Dengan cara ini: Meminta bahan maklumat percuma sekarang dan dapatkan kejutan!

Program taught in:
Jerman

See 21 more programs offered by IUBH Fernstudium »

Last updated June 14, 2018
This course is Online
Start Date
Open Enrollment
Duration
6 - 12 
Sambilan
Sepenuh masa
Price
- Harga berbeza-beza bergantung pada model masa.
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment