Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan dari Universiti Reinhardt direka untuk profesional yang bekerja dari pelbagai latar belakang profesional untuk berkolaborasi dan melengkapkan darjah dalam talian.

Pelajar baru diterima dalam program dalam talian setiap lapan minggu. Setiap semester musim gugur dan musim semi terdiri daripada enam belas minggu dan dibahagikan kepada dua sesi lapan minggu. Semester musim panas adalah empat belas minggu dan terbahagi kepada dua sesi tujuh minggu. Pelajar akan mengambil dua kelas setiap sesi untuk empat kelas setiap semester jika pelajar mahu status sepenuh masa.

Program kursus Major BBA 51-Jam boleh diselesaikan dalam tempoh 16 bulan dengan syarat pelajar mempunyai kredit Pendidikan Umum dan Kredit Pilihan yang sesuai apabila memasuki program.

Anda akan berjaya dengan ijazah Pentadbiran Perniagaan Online dari Reinhardt University!

Kami mendengar masa dan masa lagi dari pelajar-pelajar kita bahawa mereka telah mencapai kebuntuan dalam kerjayanya kerana mereka tidak mempunyai ijazah. Pilihan ijazah dalam talian Reinhardt dapat membantu anda memecahkan halangan itu dan memajukan kerjaya anda.

Tarikh mula program seterusnya

  • 12 Mac, 2018
  • 7 Mei 2018

SARJANA MUDA PENTADBIRAN PERNIAGAAN

Program penyelesaian ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan telah direka untuk pertengahan kerjaya, profesional kerja, eksekutif, pentadbir, pengurus, dan pemilik perniagaan / usahawan. Kerja kursus dalam program ijazah termasuk keperluan perniagaan, perniagaan dan masyarakat, komunikasi dan budaya, pemasaran strategik dan tingkah laku pembeli, pengurusan sumber manusia, ekonomi dan ramalan, perakaunan dan kewangan, isu etika dan perundangan, pengurusan strategik dan kepimpinan pengurusan global.

Direka untuk orang dewasa yang bekerja, program 100% dalam talian ini memindahkan anda melalui kadar yang dirancang untuk seseorang yang mempunyai pekerjaan sepenuh masa tetapi yang ingin melengkapkan ijazah mereka pada masa yang tepat. Kursus kami dibangunkan dan diajarkan oleh para pemimpin dalam bidang perniagaan. Bukan sahaja mereka memberi anda teori dan amalan semasa, anda akan belajar dari pengalaman hidup sebenar mereka.

Program diajar dalam:
English
Reinhardt University - Online Programs

Lihat 3 lagi program yang ditawarkan oleh Reinhardt University - Online Programs »

Kursus ini Online
Start Date
Duration
Permintaan Maklumat
Sambilan
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Tarikh tutup permohonan
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Tarikh tutup permohonan
End Date