Read the Official Description

Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (BBA)


Pernah bermimpi untuk menjadi bahagian penting dalam pasukan pengurusan dalam organisasi, tetapi tidak pernah mahu memegang impian anda sehingga anda lulus MBA anda? Nah, Sarjana Pentadbiran Perniagaan (BBA) adalah cara terbaik untuk bermula./>

Ijazah BBA direka untuk menyampaikan pelajar dengan asas yang kuat dalam asas perniagaan dan aplikasi mereka dalam persekitaran kerja dunia sebenar. Ijazah ini juga memajukan kemahiran praktikal, pengurusan dan komunikasi pelajar, dan kemahiran membuat keputusan perniagaan. Ijazah sarjana muda dalam pentadbiran perniagaan menyediakan pelajar dengan alat untuk mengambil peranan pentadbiran dan pengurusan, dan mereka akan memenuhi syarat untuk jawatan penting dalam organisasi swasta, awam dan bukan keuntungan.

Prinsip asas kursus ini adalah untuk memastikan laluan kerjaya bagi pelajar yang ingin membina kapasiti penjagaan mereka dalam sektor perniagaan. Selain itu, kami tidak sabar untuk membina pemimpin, pengurus, dan pemimpin yang cekap menerusi ciptaan dan penyampaian pembelajaran yang diperlukan untuk industri.

Ijazah BBA disampaikan melalui Pembelajaran Bercampur oleh School of Business London dan dianugerahkan oleh Charisma University .

Lulusan dengan kualifikasi QUALIFI yang diiktiraf dua kali

Pelajar juga akan dianugerahkan Diploma Peringkat 5 QUALIFI dalam Pengurusan Perniagaan. QUALIFI adalah organisasi penghargaan yang diiktiraf oleh Ofqual yang telah mengumpulkan reputasi untuk mengekalkan kemahiran yang ketara dalam pelbagai peranan dan industri. Anda akan didayakan untuk mendapatkan laluan untuk mendapatkan kedudukan pengurusan, apabila mencapai kelayakan dwi-nya. Memperoleh kelayakan dua kali ini memberikan pelbagai kelebihan kepada perkembangan profesional anda.

Mengenai Universiti Charisma

School of Business London adalah pusat pengajian terakreditasi eksklusif Charisma University di United Kingdom. Kami menawarkan pelbagai program ijazah yang dianugerahkan oleh Charisma University. Charisma University terletak di Turks dan Caicos, Wilayah British di seberang tenggara Bahamas.

Universiti Charisma diakreditasi oleh Majlis Akreditasi British (BAC) untuk Pendidikan Tinggi dan Pengajian Bebas sebagai Institusi Pendidikan Tinggi Bebas.

Universiti Charisma diiktiraf oleh Kementerian Pelajaran Turks dan Caicos sebagai institusi pemberian ijazah untuk Ijazah Bersekutu, Ijazah Sarjana Muda, Ijazah Sarjana, dan Doktorat bersama-sama dengan program Sijil.

Charisma University adalah calon untuk akreditasi dengan Majlis Akreditasi Sekolah dan Program Perniagaan (ACBSP). ACBSP mengiktiraf perniagaan, perakaunan, dan program berkaitan perniagaan di peringkat ijazah, sarjana, sarjana, dan ijazah kedoktoran di seluruh dunia. ACBSP diiktiraf oleh Majlis Perakuan Akreditasi Tinggi (CHEA).

School of Business London didedikasikan untuk menawarkan kursus pendidikan yang lebih tinggi dan profesional untuk pelajar di seluruh dunia menerusi, Campuran dan Pembelajaran Jarak Jauh dan Dalam Talian. Kami menyampaikan program dan mengubah karier di seluruh dunia.

Syarat kemasukan

Program ini direka untuk pemohon yang memenuhi kriteria berikut: -

 • Pendidikan Menengah bersamaan dengan tiga GCSE dan dua Tahap A
 • Perintah Bahasa Inggeris yang baik (bersamaan dengan IELTS 6.5 atau ke atas)
 • Bukti Diploma Sekolah / Sijil atau GED

Struktur modul

Ijazah BBA ialah 360 kredit. Modul ini membawa 20 kredit setiap satu untuk 4 istilah pertama berjumlah 240 kredit, 15 kredit setiap satu untuk dua istilah terakhir yang juga termasuk 60 kredit Disertasi. Pelajar perlu melengkapkan semua untuk mencapai ijazah yang dianugerahkan oleh Charisma University.


Terma 1/>

Bersatu Tajuk


Terma 2/>

Bersatu Tajuk


Tempoh 3/>

Bersatu Tajuk


Jangka 4/>

Bersatu Tajuk


Tempoh 5/>

Bersatu Tajuk


Jangka masa 6/>

Tajuk Unit


Kenapa pilih BBA Degree di SBL?/>

 • Tutor khusus untuk setiap pelajar untuk memberikan bantuan menyeluruh sepanjang kursus dengan bantuan platform pembelajaran kami.
 • Menyediakan penilaian formatif oleh tutor untuk meningkatkan pencapaian pelajar. Ia lazimnya merangkumi maklum balas formatif.
 • Bahan kursus yang menggabungkan nota kuliah teratur dan tersusun dengan baik, aplikasi praktikal dengan contoh dunia sebenar, dan analisis kontekstual dan kajian kes yang menguji anda untuk menggunakan pengetahuan mendalam individu.
 • Bahan penilaian terbuka melalui platform pembelajaran berasaskan web kami.
 • E-perpustakaan inklusif yang mengandungi bahan pengajaran dan buku rujukan yang ditetapkan untuk membaca dalam talian.
 • Penyeliaan semua modul.
 • Aksesibiliti berbilang bentuk adalah tarikan utama dari platform pembelajaran kami. SBL juga memudahkan pilihan untuk menghantar nota kuliah kepada peranti elektronik pelajar (komputer riba) yang membolehkan mereka belajar bila dan bila perlu.

Kaedah Penghantaran

School of Business London menyediakan pelbagai kaedah penyampaian yang fleksibel kepada pelajarnya yang termasuk pembelajaran campuran, pembelajaran dalam talian dan pembelajaran jarak jauh. Oleh itu, para pelajar boleh memilih cara belajar mengikut pilihan dan kemudahan mereka. Program ini berjalan lancar dan dicapai melalui Sistem Pengurusan Pembelajaran yang canggih. Pelajar boleh berinteraksi dengan tutor melalui pemesejan melalui Sistem Pengurusan Pembelajaran untuk membincangkan bahan kursus, untuk mendapatkan bimbingan dan bantuan dengan tugasan. Lebih-lebih lagi, tutor kami memberikan maklum balas yang membina dan membuktikan mengenai penilaian anda untuk meningkatkan tugasan anda.

Penilaian

 • Tugasan berasaskan senario masa yang terhad
 • Tiada peperiksaan

Kemajuan Kerjaya

Selepas tamat pengajian dari ijazah Pentadbiran Perniagaan dalam talian ini, anda akan bersedia untuk peranan pengurusan dan pentadbiran dalam syarikat, dengan pengetahuan teori dan praktikal yang boleh digunakan di mana-mana industri di seluruh dunia. Para pemohon boleh mendapatkan graduan pentadbiran perniagaan untuk pelbagai bidang kedudukan di kawasan yang berbeza.

Setelah selesai program ini, anda juga akan berpeluang memajukan kemajuan ke penghargaan peringkat tinggi seperti MBA, membolehkan anda mengembangkan pengetahuan akademik yang lebih tinggi di sekeliling konsep perniagaan global, mempersiapkan anda untuk berpindah ke dalam peranan kanan dalam pelbagai yang pelbagai -nasional organisasi.

Yuran dan Pembiayaan

Untuk mengetahui mengenai yuran kursus, sila hubungi kami di admission@sbusinesslondon.ac.uk

Program taught in:
English
Last updated March 26, 2018
This course is Online
Start Date
Open Enrollment
Duration
24 - 24 
Sambilan
Sepenuh masa
Price
2,950 GBP
Sila berhubung dengan kami di: admission@sbusinesslondon.ac.uk
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
End Date