Sarjana Muda Pengajian Agama (BRS)

Umum

Penerangan Program

Adakah anda ingin belajar untuk ijazah BRS sepenuhnya dalam talian? Sapukan kepada NationsUniversity !

NationsUniversity penderma s berdedikasi untuk pendekatan kami untuk mengajar kitab dan percaya Firman Tuhan adalah kunci kepada dunia yang lebih baik. Penderma yang murah hati ini sanggup membayar untuk belajar tiga bulan pertama anda. Hadiah ini membolehkan anda belajar tanpa sebarang kos kecuali yuran pendaftaran $ 25.

Penderma-penderma ini sanggup melabur dalam anda dan membantu anda mendapatkan pendidikan Alkitab supaya anda dapat mengubah dunia anda. Pada akhir suku pertama anda, anda akan berada dalam kedudukan untuk membuat keputusan yang terbaik untuk anda.

Semua pelajar baru yang tidak layak mendapat diskaun lain yang mendaftar pada atau selepas 3 Ogos 2019 layak mendapat hadiah ini. Tawaran ini berakhir pada 31 Disember 2019.

Adakah anda ingin menjadi menteri, memimpin misi bukan keuntungan, menjadi misionaris, atau memulakan jalan kerjaya untuk mengajar pelajaran agama? Ini adalah contoh beberapa jawatan yang boleh kami buka program pengajian agama dalam talian semasa tamat pengajian anda.

Program Sarjana Muda Pengajian Keagamaan NationsUniversity Bangsa NationsUniversity menyediakan laluan yang mudah diakses dan berpatutan untuk memperoleh ijazah dalam talian. Anda akan membangunkan pengetahuan dan kemahiran Alkitab melalui satu kajian diri dengan fakulti yang berkelayakan untuk membantu anda dalam membangunkan kaedah eksegetikal dan hermeneutikal.

Semua fakulti dalam program mengenali pengajaran dalam talian, dengan itu memberi anda bimbingan yang terbaik. Semua program NU termasuk buku teks anda dengan kos tuisyen. Buku teks disediakan melalui perpustakaan dalam talian yang disokong oleh pelanggan Universiti. Juga, alat terjemahan disediakan tanpa biaya untuk pelajar ESL.

Dalam program ijazah Sarjana Muda Pengajian Agama, anda akan membangunkan kemahiran praktikal untuk kerjaya masa depan anda. Pemahaman anda terhadap teks suci dan kitab suci akan dipertingkatkan. Dibantu oleh fakulti antarabangsa kami menerusi kepakaran dari berbagai kementerian dan bidang misi, anda akan mempunyai kemungkinan untuk memperdalam pengetahuan anda dan mengembangkan kemahiran berfikir kritis.

Untuk lebih banyak sokongan rakan dan maklumat tambahan, lihat halaman Facebook NU kami atau daftar untuk e-mel bermaklumat tentang program kami.

Apakah Ijazah BRS?

Ijazah Sarjana Muda Pengajian Keagamaan di NaitonsUniversity menawarkan cara yang fleksibel untuk mendapatkan gelar BRS sepenuhnya dalam talian. Program kami memberikan anda peluang yang sempurna untuk menggabungkan pengajian anda dengan keperluan hidup anda. Berikut adalah beberapa perkara yang akan anda pelajari.

 • Menunjukkan kesedaran tentang kandungan dan makna kanun Alkitab.
 • Sapukan alat untuk penekanan bunyi kitab suci alkitabiah.
 • Dilengkapi untuk pembentukan kerohanian peribadi.
 • Boleh mengkritik dan menggunakan maklumat dari pelbagai sumber.
 • Boleh memberikan kepimpinan Kristian yang berkesan dalam pelbagai organisasi, institusi, dan negara.

NU adalah inovatif dalam pendekatannya; ia tidak mengurus kampus bata dan mortar dan mendidik anda dalam komuniti rumah anda. Semasa pengajian anda, anda akan bekerja secara bebas berpandukan kakitangan pengajar dalam talian yang berpengalaman.

Apa yang kita katakan pelajar tentang NationsU?

Mengapa mengambil ijazah dalam talian?

 • Akses pendidikan Amerika yang diiktiraf secara global dengan tinggal di mana sahaja di dunia.
 • Belajar mengikut kadar anda sendiri dalam keselesaan rumah anda, tanpa mengubah gaya hidup anda.
 • Kembangkan kecekapan kerja digital anda menggunakan alat digital sebagai sebahagian daripada pengajian anda.
 • Berhubung secara dalam talian dengan pelajar dari seluruh dunia dalam persekitaran antarabangsa yang asli.

Bagaimana anda belajar dalam talian?

 • Kursus-kursus bebas menawarkan peluang untuk memberi tumpuan kepada kajian-kajian anda pada masa dan masa anda sendiri.
 • Tidak ada tarikh akhir atau semester untuk bertemu.
 • Menarik, bahan-bahan dalam talian terkini untuk mendapatkan pengetahuan tentang platform pembelajaran dalam talian kami.
 • Penasihat yang dilatih dalam pendidikan dalam talian boleh didapati untuk memberikan sokongan penuh sepanjang pengajian anda.

Apa yang akan kamu pelajari?

 • Sekurang-kurangnya 30 kredit Pendidikan Umum mestilah mengikut disiplin berikut: seni dan kemanusiaan, komunikasi, bahasa Inggeris, matematik, sains semulajadi, dan sains sosial.
 • Sekurang-kurangnya 60 kredit diambil dari kategori agama, falsafah, dan kursus yang menangani pandangan dunia, kementerian, ibadah, dan tafsiran alkitabiah.
 • Enam (6) kredit mestilah dalam bahasa Inggeris (pemahaman dan komposisi). Sekurang-kurangnya empat kategori lain selain Bahasa Inggeris akan diwakili, dengan maksimum sembilan (9) kredit dalam mana-mana kategori tunggal.
 • Kursus elektif disesuaikan untuk mendapatkan pengetahuan lebih mendalam berdasarkan rancangan pembelajaran peribadi anda.

Pintu masuk peperiksaan

Tiada pemeriksaan masuk. Walau bagaimanapun, kemasukan rasmi ke program ijazah memerlukan kejayaan penyiapan tujuh kursus teras dan dua peperiksaan proksi. Semua kajian adalah bebas.

Keperluan Bahasa Inggeris

 • Penyerahan skor TOEFL 500 atau lebih atau pengganti yang boleh diterima (61 iBT, 6.0 IELPS, 44 PTE,
 • Gred level 3 on ACT Compass,
 • Pra-1 pada Peperiksaan Bahasa Inggeris Eiken,
 • Diploma sekolah menengah di mana arahan dalam Bahasa Inggeris, atau "C" atau lebih baik dalam Bahasa Inggeris Komposisi dari kolej yang diakreditasi) oleh pelajar yang bahasa ibunda tidak bahasa Inggeris.

Fakta Utama

 • Program Ijazah: Kajian Keagamaan Dalam Talian
 • Jenis pendidikan: Ijazah Sarjana Muda
 • Gelaran Ijazah: Sarjana Muda Pengajian Agama (BRS)
 • Tempoh dan beban kerja: 120 kredit / 4 tahun
 • Lokasi kajian: Sepenuhnya Online
 • Tempoh permohonan seterusnya: Buka Pendaftaran
 • Kajian bermula: Selepas Penyiapan Pendaftaran

Bagaimana saya Memohon?

Anda mesti melengkapkan borang pendaftaran dalam talian di Bagaimana Kami Memohon? halaman.

Untuk arahan terperinci mengenai penggunaan dan contoh kriteria kemasukan, lawati halaman Pengenalan Kemasukan kami.

Anda boleh mula belajar semasa menyelesaikan proses permohonan dan membayar yuran permohonan $ 25 USD.

Berapa Banyak Kos NU?

 1. Yuran Permohonan - Yuran permohonan awal sebanyak $ 25 akan dikenakan kepada semua pelajar baru.
 2. Yuran Pengajian - Tuisyen $ 450 setiap suku tahun akan dikenakan kepada pelajar yang tinggal di 35 negara maju teratas. Penilaian suku tahunan meliputi tuisyen untuk satu kursus, atau seberapa banyak kursus yang ingin pelajar cuba mengikut rancangan pengajaran akademiknya semasa suku akademiknya.
 3. Kumpulan Diskaun: Pelajar yang tinggal di luar negara maju layak mendapat diskaun 100% ke atas tuisyen, tidak termasuk yuran permohonan. Klik di sini untuk mengetahui jika anda layak .
Tarikh Akhir Kemaskini Dis 2019

Latar Belakang Pusat Pengajian

We are "a school without walls" that provides an affordable, high-quality Christian education for everyone.

We are "a school without walls" that provides an affordable, high-quality Christian education for everyone. Baca Ringkas