Sarjana Muda Pemasaran

Umum

Baca selanjutnya tentang program ini di laman web institusi

Penerangan Program

Kami adalah pembekal program pendidikan dalam talian dengan pejabat di United Kingdom. Program kami diajar dalam 3 bahasa untuk semua orang.

Kenapa Ijazah dalam Pemasaran?


Dalam era global dan sangat kompetitif, syarikat mesti membezakan diri dan mendapatkan sumber manusia khusus. Keperluan ini meningkatkan carian para profesional yang berkelayakan tinggi dengan pengetahuan pemasaran lanjutan, kemahiran menyelesaikan masalah yang kuat dan pemikiran kreatif.

Ijazah Pemasaran dari London School of Design and Marketing akan menjadi langkah penting dalam kerjaya anda dan menawarkan tiga alat:

 • Pengetahuan: perolehan pengetahuan yang kuat mengenai konsep, alat, model dan amalan;
 • Kapasiti: keupayaan untuk membuat, merancang, melaksanakan dan mengarahkan projek yang berjaya;
 • Sikap: pembangunan ciri peribadi penting, seperti pemikiran strategik, metodologi, autonomi, fleksibiliti dan kepercayaan.

LSDM Degree in Marketing secara eksklusif dalam talian dan boleh didapati dalam bahasa Inggeris, Sepanyol dan Portugis.

Sekolah Reka Bentuk dan Pemasaran London

Di mana Passion Menjadi Profesion


PERSPEKTIF UMUM KURSUS


Pengenalan

Ijazah Pemasaran telah dicipta untuk mereka yang ingin memperoleh kemahiran baru, pengetahuan dalam Pemasaran, menggalakkan penyelesaian dan cadangan pengurusan dan pemasaran. Pemikiran kreatif dan strategik kursus kami adalah di barisan hadapan pengurusan pemasaran, yang menawarkan pelajar LSDM pengetahuan dan pemahaman amalan pemasaran dalam konteks perniagaan. Komponen yang sangat praktikal akan membolehkan pelajar LSDM membuat jadual strategi pengurusan pemasaran, dan proses dan teknik analisis dan penilaian.


Kebolehan pembelajaran

Ijazah dalam Pemasaran menyediakan profesional untuk pelbagai bidang Pemasaran dan Pengurusan, menawarkan pendidikan tinggi yang lebih maju dan komprehensif, diselaraskan dan disokong oleh perkembangan terkini dalam bidang sains dan teknologi. Ijazah LSDM dalam Kurikulum Pemasaran telah dibangunkan dan dibahagikan kepada tiga peringkat yang berbeza:


Peringkat 1

Peringkat pertama, yang sepadan dengan tahun pertama kursus kami, bertujuan untuk menawarkan pelajar pengetahuan dan pemahaman tentang konsep, alat dan model, serta hubungan antara bidang utama pengetahuan pemasaran. Pada peringkat ini, pelajar LSDM dijangka dapat menentukan konsep perniagaan dan masalah yang berkaitan dengan pengurusan pemasaran, serta menggunakan alat dan kaedah penyelidikan. Secara umum, keupayaan berikut akan dibangunkan:

 • Pemahaman yang mendalam mengenai konsep pemasaran, skop dan relevansinya pada masa kini;
 • Integrasi dan pemahaman model pengurusan semasa, berdasarkan trilogi DDA (Diagnosis, Keputusan, Tindakan);
 • Berdasarkan diagnosis pepejal, pengenalpastian tingkap peluang;
 • Keseimbangan diagnostik dan strategi pemasaran;
 • Penentukuran dan pengambilan keputusan strategi, matlamat penciptaan, segmen, fokus, kedudukan dan pemasaran-campuran;
 • Pelan tindakan memberi tumpuan kepada prinsip pelaksanaan, memberi tumpuan kepada kepuasan individu dan organisasi, pada masa yang sama selaras dengan objektif perniagaan dan alam sekitar.


Peringkat 2

Peringkat kedua, yang sepadan dengan tahun kedua kursus kami, bertujuan untuk menawarkan pelajar LSDM kemahiran yang akan membantu mereka merancang, mengarahkan dan menyimpulkan projek yang digunakan untuk pengetahuan yang diperoleh sebelumnya. Pada peringkat ini, pelajar LSDM akan membangunkan keupayaan penyelidikan dan akan dapat membuat laporan mengenai data, idea, kesimpulan dan / atau cadangan, menyediakan persembahan dengan kualiti, menggunakan alat statistik untuk mengumpulkan, menganalisis dan menafsirkan data, memanfaatkan peluang untuk perkembangan peribadi, dan pengalaman idea dan tingkah laku baru.


Peringkat 3

Peringkat ketiga, yang sepadan dengan tahun ketiga kursus kami, bertujuan untuk menyatukan pengetahuan yang diperoleh dalam unit kursus dan kemajuan sebelumnya dengan keyakinan, realisme dan semangat keusahawanan. Pada peringkat ini, pelajar LSDM akan membangunkan projek akhir mereka melalui tugas-tugas ini:

 • Fleksibiliti: keupayaan untuk menguruskan projek dan perspektif yang berlainan;
 • Keyakinan: kepercayaan dalam kebolehan dan prestasi mereka sendiri;
 • Realisme: membuat penilaian cepat keupayaan anda;
 • Keusahawanan: keupayaan untuk membangun dan menjual idea, produk atau perkhidmatan;
 • Mempunyai minda terbuka dan pemikiran antarabangsa, membangunkan tingkah laku proaktif.


Kakitangan pengajar

Kakitangan pengajar kami terdiri daripada guru-guru yang berkelayakan, terkenal dan berpengalaman. Selain tahap akademik Doktor, mereka mempersembahkan kerjaya profesional yang disatukan, menghubungkan komponen akademik ke pasaran buruh.

Pusat Tutor

Pelajar LSDM disertai mingguan melalui Pusat Tutor yang terdiri daripada satu pasukan tutor khusus dalam Pemasaran, dengan Sarjana dan beberapa tahun pengalaman terbukti. Pusat Tutor kami juga boleh didapati dalam bahasa Inggeris, Sepanyol dan Portugis.


Matlamat dan output profesional

Ijazah Pemasaran kami bertujuan untuk pelajar, profesional, pengurus dan usahawan dengan cita-cita atau kerjaya yang terkonsolidasi dalam industri pemasaran. Para pelajar dalam Pemasaran Ijazah berpeluang untuk bekerja di agensi komunikasi, syarikat di kawasan penjualan yang berbeza atau untuk mengembangkan produk atau perkhidmatan, kajian pasaran, pemasaran digital dan pengiklanan, dengan menganggap fungsi pengurus pemasaran, kreatif, pengurus pelanggan, pengurus perniagaan, antara lain.


STRUKTUR


Ijazah dalam Pemasaran adalah 100% dalam talian, dicipta untuk belajar mengikut ketersediaan pelajar kami dan tanpa jadual tetap. Iaitu, pelajar LSDM boleh menentukan kapan atau di mana mereka boleh mengakses kandungan kami. Hanya tugasan akhir dan persembahan khusus akan dijadualkan pada jadual tetap, yang akan disampaikan dalam masa yang sesuai kepada pelajar LSDM.

Dalam masa kira-kira 30 bulan, pelajar LSDM akan melengkapkan Ijazah Pemasaran yang diiktiraf oleh Universiti untuk Seni Kreatif (UCA), salah satu universiti khusus terbaik di United Kingdom.


Kaedah pengajaran dan pembelajaran yang digunakan dalam kursus ini:

 • Mengajar dalam Bahasa Sepanyol, Inggeris dan Portugis;
 • Kursus yang terdiri daripada 3 peringkat dengan sejumlah 26 unit kurikulum;
 • Kandungan unit tidak segerak dan dianjurkan oleh tema mingguan;
 • Anda boleh mengakses kandungan bila-bila dan di mana sahaja anda mahu;
 • Pusat Tutor kami bertindak sebagai alat sokongan dan interaksi bagi pelajar kami;
 • Sumber dalam talian (seperti persidangan, seminar dan perbincangan, tutorial dan sesi maklum balas, forum, kumpulan perbincangan dalam talian dan latihan praktikal).
Tarikh Akhir Kemaskini Ogo 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

London School of Design and Marketing - LSDM - es una escuela de especialidad en Design y Marketing que busca cambiar el paradigma de enseñanza con una educación innovadora y creativa, 100% en línea y ... Baca lebih lanjut

London School of Design and Marketing - LSDM - es una escuela de especialidad en Design y Marketing que busca cambiar el paradigma de enseñanza con una educación innovadora y creativa, 100% en línea y disponible en inglés, español y portugués. Ofrecemos una experiencia de aprendizaje con resultados prácticos a través de una orientación sistemática, que combina las características vocacionales de los estudiantes y la concepción avanzada de capacidades técnicas. Estamos dedicados a la oferta de cursos en línea exclusivos, acreditados por la University for the Creative Arts, a través de la adquisición de nuevo conocimiento ajustado a los retos de un mercado laboral cada vez más exigente. Baca Ringkas
London , Madrid , Porto + 2 Lagi Kurang