Read the Official Description

Kami adalah pembekal program pendidikan dalam talian dengan pejabat di United Kingdom. Program kami diajar dalam 3 bahasa untuk semua orang.

Kenapa Sarjana Pemasaran?


Dalam era global dan sangat kompetitif, syarikat mesti membezakan diri dan mendapatkan sumber manusia khusus. Keperluan ini meningkatkan carian para profesional yang berkelayakan tinggi dengan pengetahuan pemasaran lanjutan, kemahiran menyelesaikan masalah yang kuat dan pemikiran kreatif./>

Sarjana Pemasaran dari Sekolah Reka Bentuk dan Pemasaran London akan menjadi langkah penting dalam kerjaya anda dan menawarkan tiga alat:

 • Pengetahuan: perolehan pengetahuan yang kuat mengenai konsep, alat, model dan amalan;
 • Kapasiti: keupayaan untuk membuat, merancang, melaksanakan dan mengarahkan projek yang berjaya;
 • Sikap: pembangunan ciri peribadi penting, seperti pemikiran strategik, metodologi, autonomi, fleksibiliti dan kepercayaan.

LSDM Marketing Degree secara eksklusif dalam talian dan boleh didapati dalam bahasa Inggeris, Sepanyol dan Portugis.


Sekolah Reka Bentuk dan Pemasaran London/>

Di mana Passion Menjadi Profesion


PERSPEKTIF UMUM KURSUS/>


Pengenalan/>

Sarjana Muda dalam Pemasaran telah dicipta untuk mereka yang ingin memperoleh kemahiran baru, pengetahuan dalam Pemasaran, menggalakkan penyelesaian dan cadangan pengurusan dan pemasaran. Pemikiran kreatif dan strategik kursus kami adalah di barisan hadapan pengurusan pemasaran, yang menawarkan pelajar LSDM pengetahuan dan pemahaman amalan pemasaran dalam konteks perniagaan. Komponennya yang sangat praktikal akan membolehkan pelajar LSDM membuat jadual strategi pengurusan pemasaran, dan proses dan teknik analisis dan penilaian.


Kebolehan belajar/>

Sarjana Muda dalam Pemasaran menyediakan profesional untuk pelbagai bidang Pemasaran dan Pengurusan, menawarkan pendidikan yang maju dan luas, diselaraskan dan disokong oleh perkembangan terbaru dalam bidang sains dan teknologi. Pelan pengajian Ijazah Pemasaran LSDM telah dibangunkan dan dibahagikan kepada tiga peringkat yang berbeza:


Peringkat 1/>

Peringkat pertama, yang sepadan dengan tahun pertama kursus kami, bertujuan untuk menawarkan pelajar pengetahuan dan pemahaman tentang konsep, alat dan model, serta hubungan antara bidang utama pengetahuan pemasaran. Pada peringkat ini, pelajar LSDM dijangka dapat menentukan konsep perniagaan dan masalah yang berkaitan dengan pengurusan pemasaran, serta menggunakan alat dan kaedah penyelidikan. Secara umum, keupayaan berikut akan dibangunkan:

 • Pemahaman yang mendalam mengenai konsep pemasaran, skop dan relevansinya pada masa kini;
 • Integrasi dan pemahaman model pengurusan semasa, berdasarkan trilogi DDA (Diagnosis, Keputusan, Tindakan);
 • Berdasarkan diagnosis pepejal, pengenalpastian tingkap peluang;
 • Keseimbangan diagnostik dan strategi pemasaran;
 • Penentukuran dan pengambilan keputusan strategi, matlamat penciptaan, segmen, fokus, kedudukan dan pemasaran-campuran;
 • Pelan tindakan memberi tumpuan kepada prinsip pelaksanaan, memberi tumpuan kepada kepuasan individu dan organisasi, pada masa yang sama selaras dengan objektif perniagaan dan alam sekitar.


Peringkat 2/>

Peringkat kedua, yang sepadan dengan tahun kedua kursus kami, bertujuan untuk menawarkan pelajar LSDM kemahiran yang akan membantu mereka merancang, mengarahkan dan menyimpulkan projek yang digunakan untuk pengetahuan yang diperoleh sebelumnya. Pada peringkat ini, pelajar LSDM akan membangunkan keupayaan penyelidikan dan akan dapat membuat laporan mengenai data, idea, kesimpulan dan / atau cadangan, menyediakan persembahan dengan kualiti, menggunakan alat statistik untuk mengumpulkan, menganalisis dan menafsirkan data, memanfaatkan peluang untuk perkembangan peribadi, dan pengalaman idea dan tingkah laku baru.


Peringkat 3/>

Peringkat ketiga, yang sepadan dengan tahun ketiga kursus kami, bertujuan untuk menyatukan pengetahuan yang diperoleh dalam unit kursus dan kemajuan sebelumnya dengan keyakinan, realisme dan semangat keusahawanan. Pada peringkat ini, pelajar LSDM akan membangunkan projek akhir mereka melalui tugas-tugas ini:

 • Fleksibiliti: keupayaan untuk menguruskan projek dan perspektif yang berlainan;
 • Keyakinan: kepercayaan dalam kebolehan dan prestasi mereka sendiri;
 • Realisme: membuat penilaian cepat keupayaan anda;
 • Keusahawanan: keupayaan untuk membangun dan menjual idea, produk atau perkhidmatan;
 • Mempunyai minda terbuka dan pemikiran antarabangsa, membangunkan tingkah laku proaktif.


Kakitangan pengajar/>

Kakitangan pengajar kami terdiri daripada guru-guru yang berkelayakan, terkenal dan berpengalaman. Selain tahap akademik Doktor, mereka mempersembahkan kerjaya profesional yang disatukan, menghubungkan komponen akademik ke pasaran buruh.


Pusat Tutor/>

Pelajar LSDM disertai mingguan melalui Pusat Tutor yang terdiri daripada satu pasukan tutor khusus dalam Pemasaran, dengan Sarjana dan beberapa tahun pengalaman terbukti. Pusat Tutor kami juga boleh didapati dalam bahasa Inggeris, Sepanyol dan Portugis.


Matlamat dan output profesional/>

Sarjana Muda dalam Pemasaran ini bertujuan untuk pelajar, profesional, pengurus dan usahawan dengan cita-cita atau kerjaya yang disatukan dalam industri pemasaran. Para pelajar Sarjana Muda dalam Pemasaran akan berpeluang untuk bekerja di agensi komunikasi, syarikat dalam pelbagai bidang jualan atau membangunkan produk atau perkhidmatan, kajian pasaran, pemasaran digital dan pengiklanan, dengan menganggap fungsi pengurus pemasaran, kreatif, pengurus antara pelanggan, pengurus perniagaan, dan lain-lain.


STRUKTUR/>


Ijazah Pemasaran kami adalah 100% dalam talian, dicipta untuk belajar mengikut ketersediaan pelajar kami dan tanpa jadual tetap. Iaitu, pelajar LSDM boleh menentukan kapan atau di mana mereka boleh mengakses kandungan kami dan melaksanakan tugas penilaian. Hanya tugasan terakhir dan persembahan khusus akan dijadualkan pada waktu yang ditetapkan, yang akan dikomunikasikan dalam masa yang ditetapkan kepada pelajar LSDM./>

Dalam masa kira-kira 36 bulan, pelajar LSDM akan menamatkan pengajian Ijazah Sarjana Muda Pemasaran yang diiktiraf oleh Universiti untuk Seni Kreatif (UCA), salah satu universiti khusus terbaik di United Kingdom.


Kaedah pengajaran dan pembelajaran yang digunakan dalam kursus ini:/>

 • Mengajar dalam bahasa Inggeris, Sepanyol dan Portugis.
 • Maksimum 3 unit pada masa yang sama dan projek akhir;
 • Kandungan unit tidak segerak dan dianjurkan oleh topik mingguan;
 • Pusat Tutor kami bertindak sebagai alat sokongan dan interaksi bagi pelajar kami;
 • Sumber dalam talian (seperti persidangan, seminar dan perbincangan, tutorial dan sesi maklum balas, forum, kumpulan perbincangan dalam talian dan latihan praktikal).
Program taught in:
Sepanyol
English
Portugis
Last updated March 29, 2018
This course is Online
Start Date
Apr. 2019
Jun 2019
Duration
30 
Full-time
Price
8,550 GBP
Jumlah harga Gred: 10 260 British Pounds
Deadline
By locations
By date
Start Date
Apr. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Jun 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Ogos. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Okt. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Dis. 2019
End Date
Application deadline

Apr. 2019

Location
Application deadline
End Date

Jun 2019

Location
Application deadline
End Date

Ogos. 2019

Location
Application deadline
End Date

Okt. 2019

Location
Application deadline
End Date

Dis. 2019

Location
Application deadline
End Date