Read the Official Description

Kami adalah penyedia pendidikan dalam talian yang berpangkalan di UK, boleh diakses di seluruh dunia dalam 3 bahasa yang berbeza.

Kenapa ijazah Sarjana Muda dalam Pemasaran?


Dalam zaman global dan sangat berdaya saing, syarikat perlu membezakan diri dan memperoleh sumber manusia khusus. Keperluan ini meningkatkan carian para profesional yang berkelayakan tinggi dengan pengetahuan pemasaran yang lebih maju, kemahiran yang kuat dalam pemecahan masalah dan pemikiran strategik dan kreatif./>

Sarjana Muda London School Of Design And Marketing dalam Pemasaran akan menjadi langkah utama dalam kerjayanya, menyediakan anda dengan tiga alat utama:

 • Pengetahuan: memperoleh pengetahuan yang kuat mengenai konsep, alat, model dan amalan;
 • Kemahiran: keupayaan untuk mencipta, merancang, melaksanakan dan memimpin projek-projek yang berjaya;
 • Sikap: pembangunan ciri utama peribadi, seperti pemikiran strategik, metodologi, autonomi, fleksibiliti dan keyakinan.

Ijazah Sarjana Muda LSDM dalam Pemasaran secara eksklusif dalam talian dan boleh didapati dalam bahasa Inggeris, Sepanyol dan Portugis.


London School Of Design And Marketing
/>

Di mana Passion Menjadi Profesion


TINJAUAN KURSUS/>


Pengenalan/>

Sarjana Muda dalam Pemasaran telah disusun untuk mereka yang ingin memperoleh kemahiran baru, pengetahuan dalam Pemasaran, menggalakkan penyelesaian dan proposisi pemasaran dan pemasaran. Pemikiran strategik dan kreatif kursus kami mengambil kepandaian dalam pengurusan pemasaran, menyediakan pelajar LSDM dengan pengetahuan dan pemahaman amalan pemasaran dalam konteks korporat. Komponennya yang sangat praktikal akan membolehkan para pelajar LSDM membuat rangka kerja strategi pengurusan pemasaran, dan proses dan teknik analisis dan penilaian.


Kemahiran Belajar/>

Sarjana Muda dalam Pemasaran menyediakan profesional untuk beberapa bidang pemasaran dan pengurusan, menawarkan pendidikan tinggi yang lebih maju dan komprehensif, diselaraskan dan disokong oleh perkembangan terkini dalam bidang sains dan teknologi. Pelan kursus untuk Ijazah Sarjana Muda LSDM dalam Pemasaran telah dibangunkan dan dibahagikan kepada 3 peringkat berasingan:


Peringkat 1/>

Peringkat pertama, yang sepadan dengan tahun pertama kursus kami, bertujuan untuk memberi pelajar pengetahuan dan pemahaman tentang konsep, alat dan model, serta interrelasi masing-masing dalam bidang utama pengetahuan pemasaran. Pada peringkat ini, pelajar LSDM dijangka dapat menentukan konsep perniagaan dan masalah yang berkaitan dengan pengurusan pemasaran serta menggunakan alat dan kaedah penyelidikan. Secara umum, kemahiran berikut akan dibangunkan:

 • Pemahaman yang mendalam mengenai konsep pemasaran, jangkauan dan kaitannya pada masa kini;
 • Integrasi dan pemahaman model pengurusan semasa, berdasarkan trilogi DDA (Diagnostik, Keputusan, Tindakan);
 • Pengenalpastian tingkap peluang, berdasarkan pada diagnostik pepejal;
 • Keseimbangan strategi diagnostik dan pemasaran;
 • Penentukuran dan strategi membuat keputusan, mengutarakan matlamat, segmentasi, tumpuan, kedudukan dan pemasaran-campuran;
 • Pelan tindakan memberi tumpuan kepada prinsip pelaksanaan, berpusat pada kepuasan individu dan organisasi dan pada masa yang sama konsisten dengan persekitaran dan matlamat korporat.


Peringkat 2/>

Peringkat kedua, yang sepadan dengan tahun kedua kursus kami, bertujuan untuk memberikan pelajar kemahiran LSDM yang akan membantu mereka merancang, memimpin dan menyimpulkan projek-projek yang digunakan untuk pengetahuan yang diperoleh sebelumnya. Pada peringkat ini, pelajar LSDM akan membangunkan kemahiran penyelidikan dan akan dapat membina laporan mengenai data, idea, penemuan dan / atau cadangan, menyediakan persembahan yang berkualiti, menggunakan alat statistik untuk mengumpulkan, menganalisis dan mentafsirkan data, menggunakan peluang untuk pembangunan peribadi dan eksperimen idea dan tingkah laku baru.


Peringkat 3/>

Peringkat ketiga, yang sepadan dengan tahun ketiga kursus kami, bertujuan untuk menubuhkan pengetahuan yang diperoleh dalam unit kursus terdahulu dan kemajuan dengan keyakinan diri, realisme dan keusahawanan. Pada peringkat ini, pelajar LSDM akan membangunkan projek kursus akhir mereka melalui kemahiran berikut:

 • Fleksibiliti: keupayaan untuk menguruskan projek dan perspektif yang berlainan;
 • Keyakinan: kepercayaan terhadap kemahiran dan prestasi mereka sendiri;
 • Realisme: membuat penilaian cepat terhadap kemahiran mereka sendiri;
 • Keusahawanan: keupayaan untuk membangun dan menjual idea, produk atau perniagaan;
 • Memiliki fikiran terbuka dan pemikiran antarabangsa, membangunkan tingkah laku proaktif.


Staf Pengajaran/>

Kakitangan pengajar kami terdiri daripada guru-guru yang berkelayakan, berpengalaman dan bereputasi. Selain ijazah akademik peringkat Doktor, mereka mempersembahkan kerjaya profesional yang mantap, menyambung komponen akademik dengan pasaran pekerjaan.


Pusat Tutor/>

Pelajar LSDM diawasi secara mingguan melalui Pusat Tutor yang terdiri daripada satu pasukan tutor khusus dalam Pemasaran, dengan ijazah Sarjana dan beberapa tahun pengalaman terbukti. Pusat Tutor kami juga boleh didapati dalam bahasa Inggeris, Sepanyol dan Portugis.


Sasaran dan Outlet Profesional/>

Ijazah Sarjana Muda dalam Pemasaran ini bertujuan untuk pelajar, profesional, pengurus dan usahawan dengan cita-cita atau kerjaya yang mantap dalam industri pemasaran. Para pelajar Sarjana Muda dalam Pemasaran akan berpeluang untuk bekerja di agensi komunikasi, syarikat dalam beberapa bidang jualan atau bertanggungjawab untuk membangunkan produk atau perkhidmatan, kajian pasaran, pemasaran digital dan iklan, mengambil peranan pengurus pemasaran, kreatif, pengurus pelanggan , pengurus perniagaan, antara lain.


STRUKTUR/>


Ijazah Sarjana Muda dalam Pemasaran adalah 100% dalam talian, direka bentuk untuk pembelajaran selaras dengan ketersediaan pelajar kami, tanpa jadual waktu tetap. Dengan kata lain, pelajar LSDM dapat menentukan kapan atau di mana mereka boleh mengakses kandungan kami dan melaksanakan tugasan penilaian. Hanya tugasan akhir dan persembahan khusus akan dijadualkan dalam jadual waktu tetap, yang akan dilaporkan pada waktu yang ditetapkan untuk pelajar LSDM./>

Dalam masa kira-kira 36 bulan, pelajar LSDM akan menamatkan pengajian Ijazah Sarjana Muda yang diiktiraf oleh Universiti untuk Seni Kreatif (UCA), salah satu daripada universiti terkenal di United Kingdom.


Kaedah pengajaran dan pembelajaran yang digunakan dalam kursus ini:/>

 • Mengajar dalam bahasa Inggeris, Sepanyol dan Portugis;
 • Maksimum 3 unit pada masa yang sama dan projek akhir;
 • Kandungan unit tidak segerak dan dianjurkan oleh topik mingguan;
 • Pusat Tutor kami berfungsi sebagai alat sokongan dan interaksi bagi pelajar kami;
 • Sumber-sumber dalam talian (seperti ceramah, seminar dan perbincangan, tutorial dan sesi maklum balas, fasiliti forum, kumpulan perbincangan dalam talian dan latihan praktikal).
Program taught in:
English
Sepanyol
Portugis

See 3 more programs offered by London School Of Design And Marketing »

Last updated March 29, 2018
This course is Online
Start Date
Apr. 2019
Jun 2019
Duration
30 
Sepenuh masa
Price
8,550 GBP
Jumlah harga untuk Ijazah Sarjana Muda: 10260 GBP
By locations
By date
Start Date
Apr. 2019
Application deadline
Start Date
Jun 2019
Application deadline
Start Date
Ogos. 2019
Application deadline
Start Date
Okt. 2019
Application deadline
Start Date
Dis. 2019
Application deadline

Apr. 2019

Location
Application deadline
End Date

Jun 2019

Location
Application deadline
End Date

Ogos. 2019

Location
Application deadline
End Date

Okt. 2019

Location
Application deadline
End Date

Dis. 2019

Location
Application deadline
End Date