Sarjana Muda Keadilan Jenayah

Umum

Penerangan Program

Sarjana Muda Keadilan Jenayah dari Universiti Reinhardt direka untuk profesional yang bekerja dan mendapat sepenuhnya dalam talian.

FORMAT PROGRAM

Pelajar baru diterima dalam program dalam talian setiap lapan minggu. Setiap semester musim gugur dan musim semi terdiri daripada enam belas minggu dan dibahagikan kepada dua sesi lapan minggu. Semester musim panas adalah empat belas minggu dan terbahagi kepada dua sesi tujuh minggu. Pelajar akan mengambil dua kelas setiap sesi untuk empat kelas setiap semester jika pelajar mahu status sepenuh masa.

Ganjaran Sendiri dengan Ijazah. Adakah anda ingin memajukan kerjaya anda dan berpindah ke jawatan peringkat eksekutif dan arahan? Semakin besar, ijazah dalam Keadilan Jenayah adalah kunci untuk maju.

Ijazah Keadilan Jenayah di Universiti Reinhardt direka oleh para profesional dalam bidang penguatkuasaan undang-undang. Kursus kami menyediakan asas dalam Keadilan Jenayah dan, pada masa yang sama, memastikan bahawa mereka kini memenuhi keperluan masyarakat global. Untuk terus berdaya saing dalam tenaga kerja, memperoleh ijazah merupakan langkah penting dalam membina kerjaya anda.

Tarikh mula program seterusnya

  • 12 Mac, 2018
  • 7 Mei 2018

SARJANA MUDA KEHADIRAN JENAYAH

Reinhardt mempunyai asas dalam industri dengan akademi polis kampus yang disahkan oleh Georgia Standard Pegawai dan Latihan Pegawai Majlis. Kami diberi kuasa untuk menyampaikan Kursus Latihan Penguatkuasaan Undang-Undang Asas bersama dengan latihan lanjutan, khusus dan dalam perkhidmatan. Kerana pengalaman kami yang lama dalam industri ini, kami tahu bahawa terdapat keperluan yang semakin meningkat di kalangan para penguatkuasa undang-undang untuk memperluas pendidikan agar tetap berdaya saing dan terkini dalam bidang ini. Kami juga tahu bahawa profesional sibuk dengan kedua-dua kewajipan profesional dan peribadi mereka. Akibatnya, kami menawarkan kelonggaran untuk memperoleh Ijazah Sarjana Muda Keadilan Jenayah, 100% dalam talian.

Direka untuk orang dewasa yang bekerja, program 100% dalam talian ini memindahkan anda melalui kadar yang dirancang untuk seseorang yang mempunyai pekerjaan sepenuh masa tetapi yang ingin melengkapkan ijazah mereka pada masa yang tepat. Kursus kami dibangunkan dan diajarkan oleh pemimpin dalam bidang keadilan jenayah. Bukan sahaja mereka memberi anda teori dan amalan semasa, anda akan belajar dari pengalaman hidup sebenar mereka.

"Program sarjana keadilan jenayah sangat mendesak dan memerlukan disiplin dan fokus. Para profesor sangat berpengetahuan dan kepakaran dan pengalaman peribadi mereka menawarkan perspektif kehidupan nyata sebagai tambahan kepada bahan yang dibentangkan dalam buku teks. Mereka adalah perhatian, sokongan, responsif dan Mereka juga menggalakkan dan merangsang perbincangan kumpulan yang meningkatkan pembelajaran kerana ia mendedahkan pelajar kepada idea-idea dan perspektif yang berbeza. Saya akan memberitahu mana-mana calon pelajar melihat ke dalam program itu jika mereka bersedia untuk berkomitmen untuk hidup memenuhi pengalaman pembelajaran dengan beberapa profesor yang paling berpengetahuan di bidang mereka maka Reinhardt University adalah tempat untuk mereka. "- Investigator Coy Turner, 2015

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Reinhardt University offers adult students the flexibility to earn a degree from a fully accredited College that has the highest accreditation standards. Courses are taught by distinguished profession ... Baca lebih lanjut

Reinhardt University offers adult students the flexibility to earn a degree from a fully accredited College that has the highest accreditation standards. Courses are taught by distinguished professionals who have real-world experience in their fields of expertise and are committed to your education and success. Baca Ringkas