ABMS disahkan oleh EFMD EOCCS, Mutu Pendidikan Kebangsaan Swiss (EduQua) dan ASIC UK. WSB Adalah universiti yang diiktiraf oleh negara Eropah dan KNU adalah universiti awam Eropah yang diasaskan 200 tahun lalu dan menduduki ranking 500 universiti di dunia. Anda akan pergi sejauh yang fikiran anda akan membawa anda sebagai seorang pelajar sarjana muda di ABMS.

Ini Sarjana Muda Eksekutif (Ebba) dalam Undang-undang Perniagaan dan Perhubungan Awam program kajian dibuat bagi pelajar-pelajar yang bekerja secara langsung selepas sekolah menengah sekurang-kurangnya 3 tahun dalam kedudukan pengurusan dalam bidang yang sama atau serupa, pada akhir Ijazah Sarjana Muda Undang-undang Perniagaan dan Public kajian Perhubungan program graduan akan menggabungkan teori dengan amalan dan memaparkan pengetahuan tentang Undang-undang Perniagaan dan Perhubungan Awam. Pelajar dilengkapi dengan alat-alat yang penting pengetahuan yang memasuki pasaran buruh dan menyumbang dengan lebih berkesan dan cekap kepada organisasi di dalam bidang ini.

Program Sarjana Muda ini akan membantu pelajar untuk memahami lebih lanjut mengenai undang-undang Perniagaan Swiss dan undang-undang Pelancongan dan menjadi Pengurus Perhubungan Awam yang berkesan, kajian ini dibuat untuk memahami lebih lanjut undang-undang dalam dunia yang semakin global. Undang-undang Perniagaan dan Program Pengajian Perhubungan Awam akan menyediakan anda untuk cabaran hari ini untuk menjadi pengurus yang lebih baik dan dapat menyelesaikan masalah yang anda akan hadapi dalam mana-mana bidang perniagaan yang sah, Graduan kami akan meningkatkan kapasiti mereka memahami dan berkomunikasi dengan lebih berkesan dengan kakitangan mereka dan bekerja rakan sekerja, berfikir secara bebas dan bekerja dalam satu pasukan untuk berkembang maju dalam situasi kerja.

Tempoh tesis: 12000 perkataan (pelajar dibenarkan mempunyai 10% lebih kurang.) Tempoh: 4-8 bulan (purata 6 bulan) Yuran: 2900 Euro (hanya untuk pelajar ABMS yang menamatkan program Sarjana Muda).

Jika anda tidak mahu melakukan tesis, anda akan diberikan bukan kepujian-Sarjana Muda Eksekutif.

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 96 lagi program yang ditawarkan oleh OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland »

Kursus ini Online
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Duration
Sambilan
Sepenuh masa
Price
4,950 EUR
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan

Pendaftaran Terbuka

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date

ABMS Accreditation, Quality Assurance and Awards