Read the Official Description

3 UNIVERSITI UTAMA = 1 SARJANA MUDA SAINS / kuat> Semua pelajar akan memperoleh tambahan ABMS Switzerland Bachelor akan menerima Sarjana Muda Bersama dengan Universiti Dąbrowa Górnicza (WSB) dan Universiti Nasional Taras Shevchenko (KNU). ABMS disahkan oleh EFMD EOCCS, Mutu Pendidikan Kebangsaan Swiss (EduQua) dan ASIC UK. WSB Adalah universiti yang diiktiraf oleh negara Eropah dan KNU adalah universiti awam Eropah yang diasaskan 200 tahun lalu dan menduduki ranking 500 universiti di dunia. Anda akan pergi sejauh yang fikiran anda akan membawa anda sebagai seorang pelajar sarjana muda di ABMS.

Pada akhir Ijazah Sarjana Muda (BBA) dalam Undang-undang Perniagaan dan Perhubungan Awam program pengajian siswazah dijangka menggabungkan teori dengan amalan dan memaparkan pengetahuan tentang Undang-undang Perniagaan dan Perhubungan Awam. Pelajar dilengkapi dengan alat-alat perniagaan yang berguna untuk memasuki pasaran buruh dan menyumbang secara berkesan dan cekap kepada organisasi di dalam bidang ini.

Program Sarjana Muda ini akan membantu pelajar untuk memahami lebih lanjut mengenai undang-undang Perniagaan Swiss dan undang-undang Pelancongan dan menjadi Pengurus Perhubungan Awam yang berkesan, kajian ini dibuat untuk memahami lebih lanjut undang-undang dalam dunia yang semakin global.

Program taught in:
English
This course is Online
Start Date
Open Enrollment
Duration
Part-time
Full-time
Price
3,940 EUR
Deadline
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
End Date
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
End Date

ABMS Accreditation, Quality Assurance and Awards