Sarjana Muda Dalam Bidang Psikologi

Corban University

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Sarjana Muda Dalam Bidang Psikologi

Corban University

Siapa kita adalah campuran kompleks personaliti, latar belakang, budaya, kepercayaan dan pengalaman, dan cerita setiap orang adalah unik. Ditubuhkan pemahaman yang kukuh tentang dunia yang kita hidup dalam, apa petunjuk tingkah laku manusia dan bagaimana untuk berkaitan dengan penyelidikan dan menyiasat juga. Anda akan bersedia untuk kedudukan kepimpinan dalam kementerian, psikologi, kaunseling atau kerja sosial. Psikologi utama membolehkan anda menyelam ke dalam teori dan penyelidikan yang berkaitan untuk memahami apa yang mendorong tingkah laku manusia dan bagaimana untuk berinteraksi dengan dan berkhidmat kepada orang lain. kelas interaktif, menarik dan praktikal, digabungkan dengan pengalaman latihan yang besar, menyediakan anda untuk sekolah siswazah dan kerjaya anda. jurusan psikologi boleh memilih daripada tiga kepekatan sepenuhnya dalam talian untuk membina program ijazah yang sesuai dengan kerjaya masa depan mereka.

 • Psikologi Am: Yang kita adalah campuran kompleks personaliti, latar belakang, budaya, kepercayaan dan pengalaman, dan cerita setiap orang adalah unik. Psikologi utama umum menenggelamkan anda dalam dunia teori psikologi, falsafah dan penyelidikan untuk memahami apa yang mendorong tingkah laku manusia. kelas interaktif, menarik dan praktikal, digabungkan dengan pengalaman latihan yang besar, menyediakan anda untuk sekolah siswazah dan kerjaya anda. ijazah ini dirancang untuk pelajar yang berminat dalam klinikal, sosial, pembangunan, kognitif, biologi dan / atau bidang penyelidikan di sekolah siswazah menuju ke arah itu master atau ijazah doktor falsafah, dan juga untuk kerjaya serta-merta dalam tetapan yang berkaitan psikologi.
 • Pra-Kaunseling / Psikologi Klinikal: Sama ada yang mengalami krisis besar dalam hidup atau mencari kebijaksanaan dan bimbingan untuk kehidupan seharian, semua orang boleh mendapat manfaat daripada sokongan dan mendengar telinga kaunselor. Pra-kaunseling / ijazah psikologi klinikal membantu anda membina kemahiran untuk berinteraksi dengan, berkhidmat, menggalakkan dan menyokong orang lain. Corban menawarkan kursus-kursus khusus tidak biasanya dijumpai di dalam kebanyakan program psikologi ijazah, seperti terapi trauma, psikologi organisasi industri, kaunseling agensi masyarakat dan banyak lagi. Pilih kelas elektif yang memenuhi kepentingan khusus anda, dan menyesuaikan ijazah anda ke arah matlamat kerjaya anda. ijazah ini dirancang untuk pelajar yang berminat untuk menjadi kaunselor berlesen atau perkahwinan dan keluarga ahli terapi selepas menamatkan sekolah siswazah, dan / atau bekerja di kementerian, kerja sosial dan tangan-on persekitaran kerja, dan juga untuk kerjaya serta-merta dalam psychology- dan kementerian tetapan -related.

Peluang yang unik dan Pengalaman

Pengalaman, latihan dan pelajar peluang penyelidikan antarabangsa yang boleh didapati melalui program psikologi Corban ini bergabung untuk mewujudkan pendidikan yang bulat untuk anda. Pengalaman anda pilih boleh membantu anda menyesuaikan ijazah anda untuk melengkapkan anda untuk kerjaya yang anda pilih.

Peluang kerjaya

graduan psikologi Corban bekerja dalam pelbagai jenis kaunseling, penyelidikan, kementerian dan kerja sosial kerjaya. Mereka meninggalkan Corban dilengkapi untuk cemerlang di sekolah siswazah dan mengejar kerjaya yang bermakna seperti:

 • Terapi Perkahwinan dan Keluarga
 • Kementerian
 • Psikologi Klinikal
 • belia pendita
 • Kaunseling
 • Latihan persendirian
 • Kanak-kanak Perkhidmatan Perlindungan
 • penyelidikan
 • Kerja sosial

keperluan kemasukan

 • Menganut kepercayaan dalam Yesus Kristus dan hidup gaya hidup Kristian yang konsisten.
 • Menunjukkan kecekapan penulisan berfungsi dengan berjaya pada peringkat ijazah sarjana muda.
 • Corban mengesyorkan GPA kolej sebanyak 2.0 untuk pelajar membawa kredit pemindahan, atau PNG sekolah tinggi 2.7.
 • Mempunyai satu tahun hidup, bekerja atau pengalaman kolej sejak menamatkan pengajian di sekolah tinggi.
This school offers programs in:
 • English
Tempoh & Harga
This course is Online
Start Date
Tarikh mula
Pendaftaran Terbuka
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Price
Harga
29,980 USD
Locations
Amerika Syarikat - Salem, Oregon
Tarikh mula : Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Pendaftaran Terbuka
Amerika Syarikat - Salem, Oregon
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat