Sarjana Muda Dalam Bidang Perniagaan

Corban University

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Sarjana Muda Dalam Bidang Perniagaan

Corban University

Menjadi yang berkesan pembuat keputusan, berkomunikasi mahir dan pemimpin perniagaan rohani-matang melalui latihan dalam kepimpinan organisasi, kemahiran pengurusan, peluang latihan dan lain-lain kursus disiplin tertentu. Program-program di Hoff Sekolah Perniagaan direka untuk individu yang ingin latihan dan pengalaman dalam kemahiran profesional yang diperlukan untuk menjadi pemimpin yang berjaya, pengurus, pemasar, atau profesional dalam mana-mana perusahaan. amalan perniagaan terbaik diajar dari perspektif alkitabiah, memberikan anda pengalaman pendidikan yang mendalam yang menyediakan anda untuk membuat perubahan dalam dunia perniagaan dan dalam pasaran idea. The Hoff School of Business menawarkan tiga kepekatan perniagaan yang berbeza untuk melengkapkan anda untuk masa depan anda.

  • Perakaunan: Gunakan bakat anda untuk nombor dan perhatian kepada perincian dengan kerjaya dalam bidang perakaunan. Sama ada anda berminat dalam perakaunan awam, perakaunan korporat atau pengurusan kekayaan, anda akan dilengkapi untuk cemerlang dalam profesion perakaunan. Belajar untuk menyediakan penyata kewangan, mengimbangi akaun, menguruskan gaji, menyediakan penyata cukai dan membina hubungan pelanggan. Banyak jurusan perakaunan pergi untuk mendapatkan lesen CPA mereka dan mencari pekerjaan dalam pelbagai syarikat dan perniagaan.
  • Kepimpinan dan Pengurusan: Sediakan untuk melibatkan dunia perniagaan sebagai pemimpin yang berintegriti dan belas kasihan, menguruskan orang dan proses dengan bijak dan berkesan. Mempelajari amalan terbaik pengurusan operasi, pengurusan sumber manusia, asas-asas kepimpinan dan jualan peribadi dan pengurusan jualan. Anda akan mengambil kursus perniagaan teras untuk membangunkan pemahaman yang kukuh tentang prinsip-prinsip pengurusan dan kewangan, dan kemudian menyesuaikan ijazah anda dengan memilih elektif yang memenuhi kepentingan tertentu dan matlamat kerjaya.
  • Pemasaran: bidang pemasaran membolehkan anda membuat dan berkomunikasi rupa, suara dan jenama syarikat atau kementerian. Meneliti dinamik berkomunikasi dengan pasaran yang, penyelidikan keperluan pasaran dan kehendak, menganalisis tingkah laku pengguna dan membangunkan satu pelan komunikasi abad ke-21 menggunakan media sosial. Anda akan belajar bagaimana untuk mencapai penonton yang tepat dengan mesej yang tepat untuk pemasaran yang berkesan dan pengurusan jenama.
  • Sukan dan Rekreasi Pengurusan: Hidupkan semangat anda untuk sukan dan rekreasi ke dalam kerjaya yang menarik bekerja dengan atlet dan recreationists. kepekatan ini memberi tumpuan kepada peluang sukan dan rekreasi yang semakin meningkat sebagai orang semakin meneruskan aktiviti luar dan kecergasan peribadi. Ijazah Pengurusan Sukan dan rekreasi melatih anda dalam bahagian perniagaan program olahraga dan memberikan anda pelbagai kemahiran yang boleh digunakan selepas kolej.

Peluang kerjaya

The Hoff Sekolah Perniagaan membangunkan pemimpin perniagaan yang berdedikasi, beretika dan inovatif yang dilengkapi untuk cemerlang dalam pelbagai profesion.

Alumni Hoff Sekolah Perniagaan bekerja di seluruh dunia dengan organisasi seperti Nike, Zillow, FBI, Nordstrom, KPMG, Dr. Martens, Moss Adams, YMCA, Willamette Valley Bank, AKT CPAs, Negara Syarikat, Industrial Kemasan, TeamViewer, Bonaventure Senior Living, Cenex, MAPS Credit Union, SAIA Trucking, Keselamatan Dalam Negeri, Harry & David, ProFlowers.com dan banyak lagi.

Pada tahun 2015, untuk tahun keenam berturut-turut, Hoff graduan menjaringkan melebihi purata negara pada ujian Major Field untuk graduan sekolah perniagaan. (Kebangsaan, 31.195 pelajar di peringkat kebangsaan mengambil peperiksaan.) The Hoff Sekolah Perniagaan menduduki persentil ke-80 daripada 489 buah sekolah yang menggunakan peperiksaan.

graduan perakaunan kami cukup bersedia untuk peperiksaan CPA, dengan 100% dari orang-orang yang mengejar lulus peperiksaan. Pada tahun 2015, 100% daripada graduan perakaunan kami juga mempunyai kedudukan perakaunan dalam masa satu bulan selepas tamat pengajian.

keperluan kemasukan

  • Menganut kepercayaan dalam Yesus Kristus dan hidup gaya hidup Kristian yang konsisten.
  • Menunjukkan kecekapan penulisan berfungsi dengan berjaya pada peringkat ijazah sarjana muda.
  • Corban mengesyorkan GPA kolej sebanyak 2.0 untuk pelajar membawa kredit pemindahan, atau PNG sekolah tinggi 2.7.
  • Mempunyai satu tahun hidup, bekerja atau pengalaman kolej sejak menamatkan pengajian di sekolah tinggi.
This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Online
Start Date
Tarikh mula
Pendaftaran Terbuka
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Price
Harga
29,980 USD
Locations
Amerika Syarikat - Salem, Oregon
Tarikh mula : Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Pendaftaran Terbuka
Amerika Syarikat - Salem, Oregon
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat