Sarjana Muda dalam bidang hotel dan hospitaliti pengurusan antarabangsa

Umum

Penerangan Program

3 UNIVERSITI UTAMA = 1 SARJANA MUDA SAINS / kuat> Semua pelajar akan memperoleh tambahan ABMS Switzerland Bachelor akan menerima Sarjana Muda Bersama dengan Universiti Dąbrowa Górnicza (WSB) dan Universiti Nasional Taras Shevchenko (KNU). ABMS disahkan oleh EFMD EOCCS, Mutu Pendidikan Kebangsaan Swiss (EduQua) dan ASIC UK. WSB Adalah universiti yang diiktiraf oleh negara Eropah dan KNU adalah universiti awam Eropah yang diasaskan 200 tahun lalu dan menduduki ranking 500 universiti di dunia. 3 Universiti Terunggul Terbaik = Program Maya / Terpantas Terbaik = 1 Sarjana Muda Ijazah Atas Eropah SWITZERLAND + EU + TOP BERKENAAN 500 Advance Keahlian Anda di ABMS Berhubungan dengan pelajar dan pemimpin seperti anda dalam program bachelor online kami. Anda akan pergi sejauh yang fikiran anda akan membawa anda sebagai seorang pelajar sarjana muda di ABMS.

Untuk Profesional Sarjana Muda Hotel Antarabangsa dan Pengurusan Hospitaliti (BBA) menandakan peringkat pertama pencapaian dalam mana-mana disiplin akademik.

Pada akhir Sarjana Muda Antarabangsa Pengurusan Hotel dan Hospitaliti program pengajian siswazah dijangka menggabungkan teori dengan amalan dan memaparkan pengetahuan yang baik tentang pengurusan Hotel. Pelajar Alat hospitaliti berguna untuk memasuki pasaran pelancongan dan menyumbang secara berkesan dan cekap kepada organisasi dalam International Hotel dan bidang Hospitaliti.

Ijazah Sarjana Muda dalam Antarabangsa Pengurusan Hotel dan Hospitaliti direka untuk pelajar-pelajar yang bercita-cita untuk memegang kerjaya dalam industri pengurusan, dan terdiri daripada empat blok 3 bulan; kursus ini dapat membantu pelajar untuk mendapatkan kemahiran dan kelayakan yang dihormati yang akan memperbaiki peluang mereka untuk memasuki kerjaya impian mereka. Menjelang 2017, hotel dan pelancongan industri dijangka menjana 262.000.000 pekerjaan, lebih kurang. 1 dalam setiap 10 pekerjaan di seluruh dunia.

Dalam program bachelor kami, anda akan:

 • Memahami bagaimana untuk menjalankan sebuah pasukan kecil di hotel atau restoran.
 • Memahami sistem Hospitaliti Switzerland.
 • Membangun dan mengamalkan kaedah penyelidikan inovatif.
 • Dapatkan pendidikan berkualiti tinggi.
 • Mencapai kepakaran untuk menerbitkan dalam jurnal peer reviewed.
 • Menjadi penyelidik dan profesional yang berjaya.

Bahasa Pelajaran: program pengajaran ini diajar sepenuhnya dalam bahasa Inggeris.

BBA: 1 tahun Kami mempunyai 4 pengambilan setiap tahun: Januari, April, Julai, dan Oktober Bacelor akan mengambil kepimpinan anda ke peringkat seterusnya. Dalam program bachelor kami, anda akan:

 • Lay dasar untuk masa depan untuk kajian dan pencapaian profesional.
 • Mengkaji dan menggunakan kaedah penyelidikan inovatif.
 • Menggabungkan kajian penyelidikan dan amalan profesional.
 • Bersedia untuk membuat impak dalam dasar dan amalan.
 • Belajar strategi untuk memudahkan organisasi yang lebih berkesan dan boleh disesuaikan dan buat perubahan positif.
 • Menjadi pemimpin yang lebih inovatif dalam bidang anda.

Modul:

BBA kami adalah kajian selama 3 tahun jika anda bermula dengan diploma sekolah tinggi, modul berikut adalah untuk tahun akhir:
 • Pengurusan Hotel dan Hospitaliti
 • Kewangan dan Perakaunan
 • Strategi Pemasaran Global
 • Pengurusan Perniagaan Strategik
 • Membangunkan Kemahiran Kajian untuk Pembelajaran Siswazah
 • Merancang dan Membangunkan Laman Web
 • Sistem Sokongan dan Keputusan Pengurusan

Syarat Kemasukan:

Tempoh: 1 tahun atau lebih Diploma: BBA di Hotel Antarabangsa dan Pengurusan Hospitaliti Umur: Umur minimum 18 tahun Kajian terdahulu: Ijazah Sarjana Muda atau setaraf bahasa Inggeris: IELTS atau setaraf (Hanya untuk pelajar dari negara bukan berbahasa Inggeris atau pelajar yang tidak belajar Di sekolah berbahasa Inggeris) Kaedah Kajian: Yuran Dalam Talian : 10900 Euro untuk tahun pertama, 11900 Euro untuk tahun ke-2 dan 12900 Euro untuk tahun ke-3 Pemindahan dan Sistem Pengumpulan Kredit Eropah: program ini bersamaan dengan 180 ECTS Framework Qualifications Europe: this Program bersamaan dengan EQF Level 6 Nota: Yuran pengajian tidak termasuk yuran permohonan dan reservasi (untuk menjamin anda tempat kajian) sebanyak 240 Euro (bayaran sekali sahaja dan tidak boleh dikembalikan).

Sarjana Muda dengan Kepujian (pilihan) Pelajar yang ingin mempunyai Sarjana Muda Eksekutif dengan Kepujian hanya perlu tesis selepas menamatkan program pengajian BBA mereka dan akan dianugerahkan Sarjana Muda (BBA) dengan Kepujian.

Tempoh tesis: 12000 perkataan (pelajar dibenarkan mempunyai 10% lebih kurang.) Tempoh: 4-8 bulan (purata 6 bulan) Yuran: 1900 Euro (hanya untuk pelajar ABMS yang menamatkan program Sarjana Muda).

ECTS: 210 Kredit.

Apakah kelebihannya? Dengan Sarjana Muda dengan kepujian, peluang anda untuk diterima untuk Sarjana biasanya lebih tinggi dan ini akan membantu anda mencari pekerjaan yang lebih baik. Jika anda tidak mahu membuat tesis, anda akan dianugerahkan sarjana muda bukan penghormatan.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

We offer a range of online study programs starting from Associate Bachelor Degree up to Doctorate Degree, including Masters and Bachelors study programs, all our Studies can be done in ONE academic ye ... Baca lebih lanjut

We offer a range of online study programs starting from Associate Bachelor Degree up to Doctorate Degree, including Masters and Bachelors study programs, all our Studies can be done in ONE academic year part time (Friday to Sunday). Baca Ringkas