Sarjana Kepimpinan Kristian (Dalam Talian)

Umum

Baca lebih lanjut mengenai program ini di laman web sekolah

Penerangan Program

Sarjana Kepimpinan Kristian Dalam Talian

Kursus dalam talian ini diajar dalam bahasa Inggeris sahaja.

Tuhan telah berjanji bahawa mereka yang mendengar dan menuruti suara-Nya akan menjadi pemimpin. Ketahui prinsip dan kemahiran yang akan menjadikan anda pemimpin yang paling berkesan dan berpengaruh yang anda boleh untuk Kerajaan-Nya.

 • Adakah anda tahu bahawa Tuhan telah memberikan anda hadiah istimewa dan unik untuk mempersiapkan anda untuk gaya hidup kepimpinan hamba?
 • Adakah anda ingin belajar bagaimana untuk bersatu dengan pasukan lima kali ganda berbakat sehingga bersama-sama anda dapat melepaskan kuasa eksponennya dalam setiap bidang kehidupan anda?

Jika ya, maka Kepimpinan Kristian Kepimpinan dari Christian Leadership University adalah tepat yang anda cari.

125540_hand-3035665_960_720.jpg

zhivko / Pixabay

A Master of Christian Leadership yang bernilai jauh lebih daripada kertas yang dicetak pada

Kami percaya pengetahuan pengalaman jauh lebih berharga dari pembelajaran buku berkembar. Semua pengetahuan kepala di dunia akan membuat anda sedikit bagus jika anda tidak boleh membuatnya bekerja di dunia nyata. Itulah sebabnya setiap langkah cara anda akan menggunakan apa yang anda pelajari. Setiap kursus Kepimpinan Kristian kami menyegarkan secara praktikal dan akan membimbing anda selangkah melalui proses dan teknik yang digunakan.

Jejak pantas ke tahap anda

Anda lebih dekat dengan Ijazah Sarjana Kepimpinan Kristian anda daripada anda sedar. Bawa sehingga 50% ijazah anda melalui gabungan transkrip dari kolej atau seminari lain dan Portfolio Pengalaman Hidup. Sediakan pengajian dan pengalaman anda yang lalu dan dapatkan Master anda dalam Kepimpinan Kristian dengan lebih cepat daripada yang anda fikirkan mungkin.

Dapatkan Ijazah Sarjana dari Rumah

Mendapati Ijazah Sarjana Muda yang diiktiraf dalam Kepimpinan Kristian 100% melalui pembelajaran jarak jauh.

Gelaran Kepimpinan Kristian Cepat

Dapatkan sehingga 50% Kepujian Guru Kepimpinan Kristian anda melalui gabungan kredit pengalaman hidup dan pemindahan dari kolej atau seminari lain.

Mengapa Bayar Lebih?

Tuisyen di CLU adalah kira-kira 1/10 daripada purata kolej swasta , dan kira-kira 1/4 dari sebuah kolej negeri awam.

Pelajar dari negara-negara membangun akan menerima diskaun daripada Christian Leadership University :

 1. Sekiranya anda menempah kursus CLU 3 kredit yang normal, tuisyen kursus dikurangkan dari $ 300 hingga $ 150. Bahan kursus dan kos penghantaran adalah tambahan.
 2. Kami mempunyai lebih daripada 20 modul latihan elektronik dari kursus utama kami yang membawa kepada Diploma dalam Kepintaran Gunaan. Semua bahan boleh didapati dengan mudah pada komputer atau telefon pintar anda. Harga biasa bagi setiap modul adalah $ 99 - $ 197, dan anda boleh meminta kupon yang merosot modul itu kepada separuh harga. Klik di sini untuk maklumat lanjut.

CLU adalah # 1 dalam Pembelajaran Berbasis Wahyu

Pendekatan unik kami adalah kehidupan nyata, pembelajaran berasaskan alkitabiah, berasaskan alkitabiah, berasaskan alkitab, disahkan oleh suara Tuhan.

Kursus yang ada

 • Perjamuan dengan Tuhan
 • Membangunkan Pemimpin Dalam
 • Melantik Kepimpinan
 • Berbakat untuk Berjaya
 • Semulajadi supranatural
 • Memenuhi Destiny Kewangan Anda
 • Ambil Caj Kesihatan Anda
 • Membuat Kenyataan Misi Anda
 • Cornerstones of Communication
 • Meningkatkan Pengurapan
 • Membina Pasukan Dinamik
 • Trend Baru dalam Pengurusan
 • Kepimpinan Visioner

Keperluan

Ijazah Sarjana memerlukan sejumlah 40 kredit melebihi ijazah sarjana muda. Pelajar yang mendaftar dalam program Sarjana perlu menghantar transkrip rasmi untuk ijazah sarjana muda mereka.

Sekiranya sarjana (sarjana muda) anda berada dalam bidang Bible atau kementerian, atau dari sekolah Kristian dan termasuk kursus dalam Bible atau kementerian, dan anda mempunyai kredit transkrip tambahan yang bukan sebahagian daripada sarjana muda anda, anda akan mempunyai pilihan untuk membawa sehingga 10 kredit ke gelar tuan anda melalui transkrip dari sekolah lain atau pengalaman hidup yang didokumenkan. Jika ijazah sarjana anda berada dalam bidang yang tidak berkaitan dengan pengetahuan rohani, semua 40 kredit mesti diperoleh dari CLU.

Selepas anda mengambil REN503 Perjamuan dengan Tuhan, anda akan dibenarkan untuk mengikuti penerapan Roh Kudus dalam memilih kursus yang anda ambil untuk ijazah anda, kerana Dia tahu lebih baik daripada kita melakukan apa pengetahuan dan kemahiran yang anda perlukan untuk memenuhi rancangan-Nya untuk anda.

Butiran kenalan

E-mel: clu@cluonline.com

Telefon: 800-466-6961
atau
716-681-4896

Faks: 716-685-3908

facebook: https://www.facebook.com/christianleadershipuniversity/

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Christian Leadership University brings the Voice of God to every learning experience. It’s a unique approach that will transform the way you learn, and you’ll never go back to dry studying again once ... Baca lebih lanjut

Christian Leadership University brings the Voice of God to every learning experience. It’s a unique approach that will transform the way you learn, and you’ll never go back to dry studying again once you do it this way! Baca Ringkas