Sarjana Kementerian Nabi (Dalam Talian)

Umum

Baca lebih lanjut mengenai program ini di laman web sekolah

Penerangan Program

Sarjana Muda Sarjana Kementerian Dalam Talian

Kursus dalam talian ini diajar dalam bahasa Inggeris sahaja.

Tuhan telah melantik para nabi di dalam Gereja - lelaki dan wanita melalui siapa Dia berbicara dan yang mengisytiharkan dan mentafsirkan Tuhan akan mengajar, menghibur, mendorong dan merangsang mereka yang mempunyai telinga untuk mendengar.

 • Adakah anda ingin belajar bagaimana untuk lebih berkesan dengan hadiah dan kementerian lain dalam Tubuh?
 • Adakah anda bersedia untuk mengetahui apa yang masing-masing hadiah menyumbang dan bahagian mana yang Tuhan mahu anda bermain dalam membina Badan untuk perpaduan dan kedewasaan?

Jika ya, maka Ijazah Sarjana dalam Kementerian Nabi dari Christian Leadership University adalah apa yang anda cari.

125543_foggy-1122136_960_720.jpg

chezbeate / Pixabay

Jejak pantas ke tahap anda

Anda jauh lebih dekat dengan Ijazah Sarjana Menteri Nabi anda daripada anda sedar. Bawa sehingga 50% darjah anda melalui gabungan transkrip dari kolej lain dan Portfolio Pengalaman Hidup. Sediakan pengajian dan pengalaman anda yang lalu dan dapatkan Master Degree anda di Kementerian Nabi lebih cepat daripada yang anda fikirkan mungkin!

Dapatkan Ijazah Sarjana dari Rumah

Mendapati Ijazah Sarjana Muda yang diiktiraf di Kementerian Nabi 100% melalui pembelajaran jarak jauh.

Mulakan Kemahsaan Kementerian Nabi

Dapatkan sehingga 50% daripada Ijazah Sarjana Menteri Nabi anda melalui kombinasi kredit pengalaman hidup dan pemindahan dari kolej lain.

Mengapa Bayar Lebih?

Tuisyen di CLU adalah kira-kira 1/10 daripada purata kolej swasta , dan kira-kira 1/4 dari sebuah kolej negeri awam.

Pelajar dari negara-negara membangun akan menerima diskaun daripada Christian Leadership University :

 1. Sekiranya anda menempah kursus CLU 3 kredit yang normal, tuisyen kursus dikurangkan dari $ 300 hingga $ 150. Bahan kursus dan kos penghantaran adalah tambahan.
 2. Kami mempunyai lebih daripada 20 modul latihan elektronik dari kursus utama kami yang membawa kepada Diploma dalam Kepintaran Gunaan. Semua bahan boleh didapati dengan mudah pada komputer atau telefon pintar anda. Harga biasa bagi setiap modul adalah $ 99 - $ 197, dan anda boleh meminta kupon yang merosot modul itu kepada separuh harga. Klik di sini untuk maklumat lanjut.

CLU adalah # 1 dalam Pembelajaran Berbasis Wahyu

Pendekatan unik kami adalah kehidupan nyata, pembelajaran berasaskan alkitabiah, berasaskan alkitabiah, berasaskan alkitab, disahkan oleh suara Tuhan.

Kursus yang ada

 • REN103 Komuni Dengan Tuhan
 • COU202 Kaunseling oleh Tuhan
 • REN204 Naturally Supernatural
 • BUS102 Memenuhi Destiny Kewangan Anda
 • PRO201 Melepaskan Hadiah Rohani
 • LEA103 berbakat untuk berjaya
 • REN206 Meningkatkan Pengurapan
 • COU301 Doa yang Menyembuhkan Jantung
 • REN310 Kebijaksanaan Melalui Tafsiran Dream
 • PRO301 Pengantar kepada Nabi

Keperluan

Ijazah Sarjana memerlukan sejumlah 40 kredit melebihi ijazah sarjana muda. Pelajar yang mendaftar dalam program Sarjana perlu menghantar transkrip rasmi untuk ijazah sarjana muda mereka.

Sekiranya sarjana (sarjana muda) anda berada dalam bidang Bible atau kementerian, atau dari sekolah Kristian dan termasuk kursus dalam Bible atau kementerian, dan anda mempunyai kredit transkrip tambahan yang bukan sebahagian daripada sarjana muda anda, anda akan mempunyai pilihan untuk membawa sehingga 10 kredit ke gelar tuan anda melalui transkrip dari sekolah lain atau pengalaman hidup yang didokumenkan. Jika ijazah sarjana anda berada dalam bidang yang tidak berkaitan dengan pengetahuan rohani, semua 40 kredit mesti diperoleh dari CLU.

Selepas anda mengambil REN503 Perjamuan dengan Tuhan, anda akan dibenarkan untuk mengikuti penerapan Roh Kudus dalam memilih kursus yang anda ambil untuk ijazah anda, kerana Dia tahu lebih baik daripada kita melakukan apa pengetahuan dan kemahiran yang anda perlukan untuk memenuhi rancangan-Nya untuk anda.

Butiran kenalan

E-mel: clu@cluonline.com

Telefon: 800-466-6961
atau
716-681-4896

Faks: 716-685-3908

facebook: https://www.facebook.com/christianleadershipuniversity/

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Christian Leadership University brings the Voice of God to every learning experience. It’s a unique approach that will transform the way you learn, and you’ll never go back to dry studying again once ... Baca lebih lanjut

Christian Leadership University brings the Voice of God to every learning experience. It’s a unique approach that will transform the way you learn, and you’ll never go back to dry studying again once you do it this way! Baca Ringkas