Ijazah Sarjana dalam talian Clarks Summit University direka dengan pelajar dewasa dalam fikiran. Tata letak kursus CSU dan sesi lapan minggu membolehkan pelajar memperoleh Ijazah Sarjana sambil mengejar apa yang Tuhan miliki untuk mereka sekarang. Setiap kelas akan membolehkan anda melibatkan diri dengan kursus dan rakan sebaya anda apabila anda membuat keputusan untuk membenarkan kelonggaran anda untuk mengawal jadual anda.

Pelajar siswazah akan mendapat manfaat daripada nilai teras pernyataan misi CSU kerana mereka bersedia untuk sama ada maju dalam pekerjaan mereka semasa atau peralihan ke dalam kementerian baru atau peluang kerjaya. Setiap teras program menyediakan kerangka pendidikan tinggi untuk semua pelajar kami. Ini akan menyediakan mereka untuk:

  • Kehidupan perkhidmatan penting kepada Yesus Kristus
  • Kehidupan mengukuhkan gereja tempatan
  • Kehidupan mempengaruhi dan memberi kesan kepada masyarakat

Bergantung pada pilihan ijazah, pelajar akan melanjutkan pengajian di Seminar Bible Baptist atau di Sekolah Siswazah CSU. Cari tahap yang menarik minat anda dan ambil langkah seterusnya untuk digunakan hari ini!

Sarjana Kementerian

Program Sarjana Kementerian Kementerian dalam talian di Semenanjung Baptist Bible menggabungkan pengetahuan dan kemahiran praktikal, meningkatkan kementerian semasa dan masa depan anda. Program ijazah ini direka untuk lelaki dan wanita yang kini terlibat dan berpengalaman dalam kementerian.

Konsentrasi disesuaikan dengan kepentingan anda dan keperluan kementerian melalui bantuan penasihat akademik dan profesor. Direka untuk mengimbangi biasiswa teologi dan praktikal, latihan secara langsung, program ini melengkapkan pelajar dengan kemahiran kepimpinan yang dapat segera digunakan untuk kementerian.

Keperluan

Untuk memasuki program Sarjana Kementerian dalam talian, ijazah sarjana yang berkelayakan dengan IPK kumulatif sebanyak 2.5 diperlukan.

Program diajar dalam:
  • English
Clarks Summit University Online

Lihat 7 lagi program yang ditawarkan oleh Clarks Summit University Online »

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 20, 2019
Kursus ini Online
Start Date
Sep 2020
Duration
1 - 2 
Sambilan
Sepenuh masa
Price
11,000 USD
Harga ini berdasarkan Diskaun Mahasiswa Antarabangsa CSU untuk Warga Bukan AS.
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2020
Tarikh tutup permohonan

Sep 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date