Sarjana Kaunseling Kristian (Dalam Talian)

Umum

Baca lebih lanjut mengenai program ini di laman web sekolah

Penerangan Program

Sarjana Kaunseling Ijazah Dalam Talian Online

Kursus dalam talian ini diajar dalam bahasa Inggeris sahaja.

Letakkan suara Tuhan di pusat kaunseling anda dan menjadi sebuah kapal kuasa penyembuhan ilahi-Nya

 • Adakah anda berpuas hati dengan program Ijazah Sarjana Kaunseling Kristian yang semata-mata mempunyai "perspektif Kristian," atau adakah hati anda lapar atas keupayaan untuk melayani kuasa transformasi Tuhan, dan untuk membolehkan penderitaan dan penderitaan mendengar suara-Nya berbicara kata-kata yang memberi kehidupan selesa terus ke hati mereka?
 • Adakah anda sedang mencari program Gelar Sarjana Kaunseling Kristian yang berbeza? Satu program dengan pendekatan yang mendapat pemikiran rasional dari jalan dan menjemput Penasihat Wonderful untuk datang dan menggantikan pemikiran, gambar, dan kenangan yang menyakitkan dengan yang positifnya?

Jika ya, maka Ijazah Sarjana dalam Kaunseling Christian Leadership University dari Christian Leadership University adalah tepat apa yang anda cari.

125539_blur-1867402_960_720.jpg

Peksel / Pixabay

Ijazah Sarjana dalam Kaunseling Kristian yang bernilai jauh lebih daripada kertas yang dicetak pada

Kami percaya pengetahuan pengalaman jauh lebih berharga dari pembelajaran buku berkembar. Semua pengetahuan kepala di dunia akan membuat anda sedikit bagus jika anda tidak boleh membuatnya bekerja di dunia nyata. Itulah sebabnya setiap langkah cara anda akan menggunakan apa yang anda pelajari. Setiap kursus Kaunseling Kristian kami menyegarkan secara praktikal dan akan membimbing anda selangkah melalui proses dan teknik yang digunakan.

Kenapa ini sangat berbeza dengan setiap program Sarjana Muda Kaunseling Kristian dalam talian yang lain?

Anda tidak boleh mula mengukur kesan Tuhan untuk menunjukkan dan menyembuhkan kuasa penyembuhannya secara langsung ke hati yang patah. Ia melampaui prinsip-prinsip Kristian semata-mata untuk memberi kaunseling bahawa anda boleh cuba menerapkan kekuatan anda sendiri. Suara Tuhan Yesus Kristus dan kuasa yang mengubah hidupnya sangat penting untuk pemulihan yang lengkap dan berkekalan hati yang sangat cedera.

Kursus-kursus Kaunseling Kristian dalam talian ini direka untuk mendapatkan akar permasalahan ini, dan dengan berkesan memudahkan Yesus sendiri datang dan melakukan semua "angkat berat." Dia sahaja boleh menghapuskan bukan sahaja kesakitan emosi itu sendiri, tetapi masalah jantung yang menyebabkan setiap perjuangan dalaman ini. Tuhan mengetahui asal-usul yang tepat dari setiap pemikiran, sikap dan gambaran negatif yang dipegang oleh hati, dan Ia mahu lebih daripada apa saja untuk menyentuh secara langsung dan menyembuhkan bidang-bidang ini.

Jejak pantas ke tahap anda

Anda lebih dekat dengan Ijazah Sarjana Kaunseling Kristian anda daripada anda sedar. Bawa sehingga 50% darjah anda melalui gabungan transkrip dari kolej lain dan Portfolio Pengalaman Hidup. Sediakan pengajian dan pengalaman anda yang lalu dan dapatkan Ijazah Sarjana dalam Kaunseling Kristian lebih cepat daripada yang anda fikir mungkin!

Dapatkan Ijazah Sarjana dari Rumah

Dapatkan Ijazah Sarjana Muda dalam Kaunseling Kristian 100% melalui pembelajaran jarak jauh.

Gelaran Kaunseling Fast Start

Dapatkan sehingga 50% dari Ijazah Sarjana Kaunseling Kristian anda melalui gabungan kredit pengalaman hidup dan pemindahan dari kolej atau seminari lain.

Mengapa Bayar Lebih?

Tuisyen di CLU adalah kira-kira 1/10 daripada purata kolej swasta , dan kira-kira 1/4 dari sebuah kolej negeri awam.

Pelajar dari negara-negara membangun akan menerima diskaun daripada Christian Leadership University :

 1. Sekiranya anda menempah kursus CLU 3 kredit yang normal, tuisyen kursus dikurangkan dari $ 300 hingga $ 150. Bahan kursus dan kos penghantaran adalah tambahan.
 2. Kami mempunyai lebih daripada 20 modul latihan elektronik dari kursus utama kami yang membawa kepada Diploma dalam Kepintaran Gunaan. Semua bahan boleh didapati dengan mudah pada komputer atau telefon pintar anda. Harga biasa bagi setiap modul adalah $ 99 - $ 197, dan anda boleh meminta kupon yang merosot modul itu kepada separuh harga. Klik di sini untuk maklumat lanjut.

CLU adalah # 1 dalam Pembelajaran Berbasis Wahyu

Pendekatan unik kami adalah kehidupan nyata, pembelajaran berasaskan alkitabiah, berasaskan alkitabiah, berasaskan alkitab, disahkan oleh suara Tuhan.

Kursus yang ada

 • COU202 Kaunseling oleh Tuhan
 • COU203 Cornerstones of Communication
 • COU301 Doa yang Menyembuhkan Jantung
 • COU305 Keibubapaan Kejayaan
 • REN103 Komuni Dengan Tuhan
 • REN105 Bapa Jantung Allah
 • REN204 Naturally Supernatural
 • REN206 Meningkatkan Pengurapan
 • REN207 Penyembuhan Penyembuhan
 • REN310 Kebijaksanaan Melalui Tafsiran Dream

Keperluan

Ijazah Sarjana memerlukan sejumlah 40 kredit melebihi ijazah sarjana muda. Pelajar yang mendaftar dalam program Sarjana perlu menghantar transkrip rasmi untuk ijazah sarjana muda mereka.

Sekiranya sarjana (sarjana muda) anda berada dalam bidang Bible atau kementerian, atau dari sekolah Kristian dan termasuk kursus dalam Bible atau kementerian, dan anda mempunyai kredit transkrip tambahan yang bukan sebahagian daripada sarjana muda anda, anda akan mempunyai pilihan untuk membawa sehingga 10 kredit ke gelar tuan anda melalui transkrip dari sekolah lain atau pengalaman hidup yang didokumenkan. Jika ijazah sarjana anda berada dalam bidang yang tidak berkaitan dengan pengetahuan rohani, semua 40 kredit mesti diperoleh dari CLU.

Selepas anda mengambil REN503 Perjamuan dengan Tuhan, anda akan dibenarkan untuk mengikuti penerapan Roh Kudus dalam memilih kursus yang anda ambil untuk ijazah anda, kerana Dia tahu lebih baik daripada kita melakukan apa pengetahuan dan kemahiran yang anda perlukan untuk memenuhi rancangan-Nya untuk anda.

Butiran kenalan

E-mel: clu@cluonline.com

Telefon: 800-466-6961
atau
716-681-4896

Faks: 716-685-3908

facebook: https://www.facebook.com/christianleadershipuniversity/

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Christian Leadership University brings the Voice of God to every learning experience. It’s a unique approach that will transform the way you learn, and you’ll never go back to dry studying again once ... Baca lebih lanjut

Christian Leadership University brings the Voice of God to every learning experience. It’s a unique approach that will transform the way you learn, and you’ll never go back to dry studying again once you do it this way! Baca Ringkas