Sarjana dalam undang-undang perniagaan dan perhubungan awam

Umum

Penerangan Program

3 TOP UNIVERSITI = 1 IJAZAH EUROPEAN Semua pelajar akan mendapat tambahan untuk Diploma ABMS Diploma Bersama dengan Universiti Dąbrowa Górnicza (WSB) dan Universiti Kebangsaan Taras Shevchenko. 3 Top Eropah Universiti = Best Maya / Program Jarak = 1 Top Diploma Eropah SWITZERLAND + EU + TOP RANKING 500

Advance Kepakaran anda di ABMS

Berhubungan dengan pelajar dan pemimpin seperti anda dalam program master dalam talian kami. Anda akan pergi sejauh yang fikiran anda akan membawa anda sebagai pelajar sarjana di ABMS.

Untuk Profesional

The Sarjana Undang-undang Perniagaan dan Perhubungan Awam (MBA) melambangkan tahap seterusnya dengan pencapaian dalam sebarang bidang akademik.

Pada akhir Master (MBA) dalam Undang-undang Perniagaan dan Perhubungan Awam program pengajian siswazah akan menggabungkan teori dengan experiance kerja mereka sendiri dan memaparkan pengetahuan tentang Undang-undang Perniagaan dan Perhubungan Awam. Pelajar dilengkapi dengan alat-alat perniagaan yang berguna dan teori untuk memasuki pasaran buruh dan menyumbang dengan lebih berkesan dan cekap kepada organisasi di dalam bidang ini.

Program Induk ini akan membantu pelajar untuk memahami lebih lanjut mengenai undang-undang Perniagaan Swiss dan undang-undang Pelancongan dan menjadi seorang pemimpin Perhubungan Awam yang berkesan, kajian ini dibuat untuk memahami lebih lanjut undang-undang dalam dunia yang semakin global.

Undang-undang Perniagaan dan Program Pengajian Perhubungan Awam akan menyediakan anda untuk cabaran hari ini untuk menjadi pemimpin dan dapat menyelesaikan masalah yang anda akan hadapi dalam mana-mana bidang perniagaan yang sah, Graduan kami akan meningkatkan kapasiti mereka memahami dan berkomunikasi dengan lebih berkesan dengan kakitangan dan kerja mereka rakan sekerja, berfikir secara bebas dan bekerja dalam satu pasukan untuk berkembang maju dalam situasi kerja.

Dalam program tuan kita, anda akan:

 • Membentuk dan mengamalkan kaedah penyelidikan inovatif.
 • Mendapatkan kualiti tertinggi pendidikan.
 • Mencapai kepakaran untuk menyiarkan dalam jurnal ulasan.
 • Menjadi penyelidik yang berjaya dan profesional.

MBA: 1 tahun + tesis

The ABMS MBA kursus adalah bertujuan untuk melahirkan pengurus dapat beroperasi dalam persekitaran perniagaan global. Penekanan memohon pengetahuan yang diperoleh daripada kedua-dua teori dan pengalaman. Kami menggalakkan graduan antarabangsa kami untuk memahami keperluan khusus industri pengurusan mereka, di samping menyediakan analisis merangsang dan gambaran keseluruhan amalan perniagaan yang pelbagai dan kreatif.

Kami mempunyai 4 pengambilan setahun: Januari, April, Julai dan Oktober

Tuan akan mengambil kepimpinan anda ke peringkat seterusnya. Dalam program tuan kita, anda akan:

 • Mengkaji dan menggunakan kaedah penyelidikan inovatif.
 • Menggabungkan penyelidikan gunaan dan amalan profesional.
 • Bersedia untuk memberi impak dalam polisi dan amalan.
 • Ketahui strategi untuk memudahkan lebih berkesan, organisasi menyesuaikan diri dan membawa perubahan positif.
 • Menjadi pemimpin yang lebih inovatif dalam bidang anda.

Kajian Bahasa: program kajian ini diajar sepenuhnya dalam bahasa Inggeris.

Modul:

 • Undang-undang Perniagaan dan Perhubungan Awam
 • Kemahiran Kajian Pembelajaran Siswazah
 • Kaedah Penyelidikan
 • Maklumat dan Pengurusan Pengetahuan
 • Strategi Pemasaran Antarabangsa
 • Pengurusan, Kawalan dan Akauntabiliti Sumber Kewangan
 • Urusan Orang dalam Organisasi
 • Pengurusan Strategik
 • PENGURUSAN OPERASI STRATEGIK

Syarat kemasukan:

Jangka masa: satu tahun + tesis (biasanya 4-8 bulan)

Diploma: MBA dalam Undang-undang Perniagaan dan Perhubungan Awam

Umur: Umur minimum 21 tahun

Kajian terdahulu: Ijazah Sarjana Muda atau yang setaraf

Bahasa Inggeris: IELTS 6.0 atau setaraf (Hanya untuk pelajar dari bukan Inggeris negara-negara berbahasa atau pelajar yang tidak belajar di sekolah berbahasa Inggeris) JIKA anda tidak mempunyai sijil bahasa inggeris saya boleh menjalani ujian bahasa inggeris kita sendiri untuk percuma.

Kaedah Pengajian: talian

Yuran: 14900 Euro

Nota: Bayaran kajian tidak termasuk permohonan dan bayaran tempahan (untuk menjamin anda tempat belajar) 240 Euro (bayaran sekali sahaja dan tidak dikembalikan).

Eropah Pemindahan Kredit dan Sistem Pengumpulan: program ini adalah bersamaan dengan 90 ECTS

Kerangka Kelayakan Eropah: program ini adalah bersamaan dengan EQF Level 7

Tarikh Akhir Kemaskini Og 2017

Latar Belakang Pusat Pengajian

We offer a range of online study programs starting from Associate Bachelor Degree up to Doctorate Degree, including Masters and Bachelors study programs, all our Studies can be done in ONE academic ye ... Baca lebih lanjut

We offer a range of online study programs starting from Associate Bachelor Degree up to Doctorate Degree, including Masters and Bachelors study programs, all our Studies can be done in ONE academic year part time (Friday to Sunday). Baca Ringkas