Read the Official Description

Apakah objektif kursus ini?

Pada akhir kursus ini anda akan mempunyai pemahaman yang mendalam tentang banyak topik yang kompleks, yang anda akan dapat dengan yakin memohon kepada senario kehidupan sebenar sebagai anda kemajuan melalui kerjaya anda.

  • Terokai prinsip catatan bergu simpan kira dari konsep-konsep asas dan dasar kepada isu-isu yang lebih kompleks termasuk susut nilai, akruan atau hutang lapuk.
  • Keuntungan kefahaman tentang prinsip menyediakan penyata kewangan bagi seorang peniaga tunggal, termasuk kesilapan simpan kira dan imbangan duga.
  • Ketahui lebih lanjut mengenai prinsip-prinsip VAT untuk mendapatkan pemahaman yang lebih baik daripada apa yang ada, bagaimana ia digunakan dan bagaimana untuk mengira dan menuntut semula ia.
  • Menemui konsep teras apabila berurusan dengan simpan kira untuk perkongsian dan organisasi bukan untuk keuntungan dan badan amal.
  • Mengekalkan keyakinan pelanggan anda dengan belajar untuk berurusan dengan rekod tidak lengkap dan pengurusan tunai dengan tepat dan dengan standard yang tinggi pada setiap masa.

Siapakah yang dimaksudkan untuk?

Kursus Tahap 3 bertujuan untuk calon-calon berpotensi yang telah menamatkan Tahap 1 & 2 atau sesiapa sahaja yang mempunyai pengalaman perakaunan, yang mereka ingin mengambil untuk mengembangkan untuk mengambil kerjaya mereka ke tahap yang seterusnya.

KEPERLUAN

Kami akan mengesyorkan bahawa anda mempunyai pemahaman asas kursus perisian Sage atau pengalaman dalam perakaunan.

Apa menandakan kursus ini selain?

Ini Level 3 dual pensijilan dengan kedua-dua IAB dan Sage benar-benar boleh memberikan anda satu lif di atas pertandingan. Sekali sepenuhnya berkelayakan, anda akan dapat untuk menambah nilai kepada nama anda dengan menambah IAB atau AIAB di akhir itu. Status ini datang dengan gaji dalam sekitar £ 30,000 setahun.

Sumber: PayScale

Apa yang berlaku selepas meminta maklumat?

Sebaik sahaja anda telah bertanya anda akan dihubungi oleh salah seorang pakar kerjaya penasihat kami yang akan dapat menyediakan anda dengan apa-apa maklumat lanjut yang anda perlukan.

Program taught in:
English

See 173 more programs offered by E-Careers »

This course is Online
Start Date
Open Enrollment
Duration
Price
375 GBP
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date