Apakah objektif kursus ini?

Pada akhir kursus ini, anda akan mempunyai pemahaman yang mendalam tentang simpan kira dari pemula hingga ke peringkat pertengahan.

  • Bekerja dengan cara anda melalui Berkomputer Perakaunan bagi Tahap perniagaan 1 dan Tahap 2 sukatan pelajaran dan mendapatkan kemahiran dan kelayakan dikagumi dari Ofqual bereputasi pertubuhan berdaftar, IAB.
  • Dapatkan ke genggaman dengan penting perisian Sage 50 dan mengemudi jalan anda di sekitar fungsi asas menggunakan screenshot dan mudah untuk mengikuti latihan.
  • Membangunkan pemahaman asas-asas perakaunan, termasuk mewujudkan pelanggan dan pembekal rekod, nota kredit kemasukan kelompok dan invois, mencatatkan jualan dan pembelian, penyesuaian bank dan transaksi wang runcit.
  • Belajar bagaimana untuk menubuhkan sebuah syarikat baru termasuk mewujudkan carta akaun yang sesuai dengan keperluan syarikat.
  • Menguasai kerumitan perakaunan perniagaan termasuk jurnal penyertaan untuk gaji dan upah dan penilaian saham dan kawalan.
  • Keuntungan wawasan lebih jauh ke dalam fungsi yang lebih kompleks perisian Sage 50, untuk mengoptimumkan prestasinya, pada masa yang sama meningkatkan output anda sendiri.
  • Belajar bagaimana untuk menggunakan fungsi jurnal dalam Sage, serta pulangan pemprosesan VAT, imbangan duga dan pengekodan jabatan.

Siapakah yang dimaksudkan untuk?

pakej Tahap 1 dan 2 ini bertujuan untuk calon-calon berpotensi yang bermula di simpan kira dan perakaunan perjalanan mereka dan ingin untuk mendapatkan pensijilan yang kukuh untuk menambah berat badan kepada CV mereka.

KEPERLUAN

Tiada pra-syarat untuk kursus ini.

Apa menandakan kursus ini selain?

Sebaik sahaja anda telah mencapai Tahap 1 & 2, membangun diri lagi dengan pergi pada untuk mengkaji Level 3. Ini pensijilan dual dengan kedua-dua IAB dan Sage benar-benar boleh memberikan lif yang anda perlukan untuk mendapatkan di atas pertandingan. Sekali sepenuhnya berkelayakan, anda akan dapat untuk menambah nilai kepada nama anda dengan menambah IAB atau AIAB di akhir itu. Status ini datang dengan gaji dalam sekitar £ 30,000 setahun.

Sumber: PayScale

Apa yang berlaku selepas meminta maklumat?

Sebaik sahaja anda telah bertanya anda akan dihubungi oleh salah seorang pakar kerjaya penasihat kami yang akan dapat menyediakan anda dengan apa-apa maklumat lanjut yang anda perlukan.

Program diajar dalam:
English

Lihat 173 lagi program yang ditawarkan oleh E-Careers »

Kursus ini Online
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Duration
Price
475 GBP
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan

Pendaftaran Terbuka

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date