Apakah objektif kursus ini?

Pada akhir kursus ini anda akan mempunyai pemahaman yang mendalam tentang simpan kira dari pemula hingga ke peringkat maju.

  • Terokai elemen asas perakaunan berkomputer untuk perniagaan dengan modul Tahap 1. Belajar tentang prinsip-prinsip catatan bergu simpan kira, serta asas-asas perakaunan, termasuk invois, resit dan cukai.
  • Belajar bagaimana untuk menubuhkan sebuah syarikat baru termasuk mewujudkan carta akaun yang sesuai dengan keperluan syarikat dan mewujudkan pelanggan dan akaun pembekal Kod dan rekod.
  • Cari fungsi yang lebih kompleks perisian Sage 50 (termasuk), termasuk mengamalkan fungsi rutin, serta bank dan VAT perdamaian dan laporan bermaklumat menggunakan pelanggan dan pembekal setakat ini.
  • Menyelidiki ciri-ciri yang lebih maju daripada program Sage 50, yang tidak dilindungi sehingga anda mencapai Aras 3, termasuk proses akhir tempoh, mengawal akaun untuk organisasi bukan untuk keuntungan / badan-badan amal dan daftar aset tetap dan kutukan.

Siapakah yang dimaksudkan untuk?

Pakej lengkap bertujuan untuk calon-calon yang berpotensi yang ingin melengkapkan kursus simpan kira intensif untuk memulakan atau meneruskan kerjaya mereka, atau untuk individu yang memerlukan pensijilan untuk mengira pengalaman semasa mereka.

KEPERLUAN

Tiada pra-syarat untuk kursus.

Apa menandakan kursus ini selain?

Ini Level 3 dual pensijilan dengan kedua-dua IAB dan Sage benar-benar boleh memberikan anda satu lif di atas pertandingan. Sekali sepenuhnya berkelayakan, anda akan dapat untuk menambah nilai kepada nama anda dengan menambah IAB atau MIAB pada akhir itu.

Apa yang berlaku selepas meminta maklumat?

Sebaik sahaja anda telah bertanya anda akan dihubungi oleh salah seorang pakar kerjaya penasihat kami yang akan dapat menyediakan anda dengan apa-apa maklumat lanjut yang anda perlukan.

Program diajar dalam:
English

Lihat 173 lagi program yang ditawarkan oleh E-Careers »

Kursus ini Online
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Duration
Price
645
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan

Pendaftaran Terbuka

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date