Apakah objektif kursus ini?

The Sage Master Pakej 2015 tentu bundle termasuk Sage IAB, Sage Payroll 1 & 2 dan Sage 50, serta beberapa asas-asas Excel dan simpan kira. Dengan kerja keras dan dedikasi anda boleh mendapat sijil Sage yang kecekapan, Sijil 2 IAB Level di Berkomputer Perakaunan untuk Perniagaan dan Peringkat 1 & 2 kelayakan.

Ini juga layak untuk mendaftar sebagai ahli Bersekutu IAB, yang mampu huruf AIAB selepas nama anda.

  • Belajar bagaimana RTI, atau Maklumat Sebenar Masa, memainkan peranan yang penting dalam operasi 2015 HMRC PAYE. Dapatkan ke genggaman dengan undang-undang, dan kekal sehingga tarikh dengan keperluan terkini.
  • Memahami bagaimana untuk mengatasi kawasan yang lebih kompleks gaji, termasuk pemprosesan bulan akhir cukai, dan merasa yakin dengan elemen-elemen ini dalam peranan kerja masa depan anda.
  • Belajar bagaimana untuk permulaan gaji anda dengan Sage 50 Gaji, termasuk memproses larian gaji standard, mewujudkan rekod pekerja dan menggunakan penyertaan timesheet.
  • Belajar bagaimana untuk membuat pembayaran berkanun, dan bagaimana untuk menghubungkan Sage 50 Payroll kepada sistem lain yang digunakan, melalui mengeksport dan mengimport data.
  • Memahami proses bulan akhir, serta tempoh akhir dan tahun fungsi akhir.
  • Memperkayakan pengalaman pembelajaran anda dengan data amalan supaya anda boleh menggunakan contoh-contoh masa nyata untuk mengasah kemahiran gaji anda.
  • Perkenalkan diri anda kepada konsep asas perakaunan asas - pelopor, atau batu loncatan, jika anda ingin melanjutkan pemahaman anda tentang akaun.
  • Keuntungan wawasan ke dalam operasi perniagaan, dengan Sijil IAB Sage Level 2 dalam Berkomputer Perakaunan untuk modul perniagaan.
  • Sampai ke genggaman dengan asas-asas Excel, termasuk penciptaan hamparan dan bagaimana untuk menggunakan makro untuk membuat kerja anda lebih mudah.
  • Lihatlah ciri-ciri baru Sage 2012, supaya anda boleh kekal up-to-tarikh dan bersedia untuk pergi.

Siapakah yang dimaksudkan untuk?

Direka untuk kedua menyelam ke dalam kerjaya baru yang bertugas di gaji untuk syarikat atau anda ingin maju ke atas tangga kerjaya dan meningkatkan kemahiran anda, bundle kursus ini akan membawa prospek kerjaya anda ke peringkat seterusnya. pakej Sage luas ini boleh menjadi alat yang sempurna untuk membantu anda menguasai satu pasukan pentadbiran gaji, atau memandu kerjaya anda dalam perakaunan.

KEPERLUAN

Tiada pra-syarat untuk kursus ini.

Apa menandakan kursus ini selain?

Sebagai akauntan anda boleh mengharapkan untuk mendapatkan sekitar £ 28K, dengan laluan yang boleh membawa kepada potensi Pengawal Kewangan, Akauntan Bertauliah dan Pengurus Kewangan.

Sumber: PayScale

Apa yang berlaku selepas meminta maklumat?

Sebaik sahaja anda telah bertanya anda akan dihubungi oleh salah seorang pakar kerjaya penasihat kami yang akan dapat menyediakan anda dengan apa-apa maklumat lanjut yang anda perlukan.

Program diajar dalam:
English

Lihat 173 lagi program yang ditawarkan oleh E-Careers »

Kursus ini Online
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Duration
Price
575 GBP
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan

Pendaftaran Terbuka

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date