Robotik Sarjana Muda (BEng)

Umum

Baca lebih lanjut mengenai program ini di laman web sekolah

Penerangan Program

IUBH University of Applied Sciences – Online : Inisiatif Biasiswa: Jimat sehingga 80%!

IUBH Online ingin membolehkan sesiapa sahaja mengambil kesempatan dalam hidup. Itulah sebabnya mereka menawarkan biasiswa serantau yang kuat yang berbeza dari segi latar belakang budaya, sosial, pendidikan atau pengalaman kerja. Yang harus anda lakukan ialah menggunakan Kalkulator Biasiswa di laman web sekolah dan menunggu pasukan pengambilan pelajar menghubungi anda dengan keputusan akhir.

(Ketahuilah bahawa biasiswa kami tidak tersedia untuk pelajar dari Jerman, Austria, dan Switzerland)

IUBH Bachelor in Robotics membina pengetahuan anda dalam bidang kejuruteraan mekanikal, elektrikal, dan kawalan dan kepakaran dalam sains komputer, sains data, dan kecerdasan buatan. Melalui gabungan projek teori dan praktikal, anda akan memperoleh kemahiran yang diperlukan untuk menguruskan projek, menerajui teknologi baru yang inovatif, dan menjadi pakar robotik dengan kemahiran interpersonal yang sangat baik. Dengan ijazah ini, anda dapat memasuki bidang yang benar-benar inovatif dan cemerlang dalam kerjaya yang berjaya. Dengan IUBH, anda boleh belajar dari keselesaan rumah anda, 100% dalam talian.

Engineers work with medical robotic equipment

Tinjauan ringkas kajian anda

 • Ijazah: Sarjana Muda Kejuruteraan (BEng)
 • Kredit: 180 ECTS
 • Permulaan pengajian: Bila-bila masa (tiada tarikh mula tetap atau tarikh akhir pendaftaran)
  Tempoh pengajian: Tempoh pengajian standard: 36 bulan.
  Model masa berbeza mungkin
 • Model kajian: Kajian dalam talian termasuk peperiksaan dalam talian 24/7
 • Yuran: 561 euro sebulan untuk pengajian sepenuh masa (ada biasiswa)

Apa Ijazah IUBH Dalam 60 Saat dari IUBH di Vimeo.

Kriteria Kelayakan

Keperluan Akademik:

 • Bukti kelayakan untuk belajar di universiti di negara asal anda. Ini termasuk tetapi tidak terhad kepada Sijil Meninggalkan Sekolah Menengah Tinggi seperti A-Levels, IB, dll.
 • Satu-satunya syarat kemasukan akademik lain adalah dengan berjaya lulus dua kursus kemasukan dalam 12 bulan pertama pengajian anda. Kursus yang lulus akan diperakui.

Tahap Bahasa Inggeris:

 • Bukti kemahiran Bahasa Inggeris.
 • Sekiranya bahasa Inggeris adalah bahasa ibunda anda atau anda lulus dari sekolah / universiti yang boleh berbahasa Inggeris, anda tidak perlu membuktikan kemahiran bahasa Inggeris anda.

Peluang pekerjaan dengan ijazah dalam talian | IUBH Online dari IUBH di Vimeo.

Tarikh Akhir Kemaskini Nov 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

You want to start an international career in Europe and search for a flexible, affordable way to reach this goal? Our online Master's and MBA programs offer you an international orientation with a foc ... Baca lebih lanjut

You want to start an international career in Europe and search for a flexible, affordable way to reach this goal? Our online Master's and MBA programs offer you an international orientation with a focus on business and general management competencies. Baca Ringkas