Program Lanjutan dalam Transformasi Digital (E-Learning)

Umum

2 lokasi tersedia

Penerangan Program

Mengenai Wiki

Kesan transformasi digital terhadap organisasi sudah tidak dapat dipersoalkan, kerana ia adalah proses pantas, memaksa pembuat keputusan untuk membangunkan kemahiran baru untuk memimpin perubahan, mengambil kesempatan daripada banyak kesempatan yang dicipta untuk mengatasi cabaran yang ditimbulkan oleh mereka. teknologi, proses dan sumber manusia.

Program ini adalah tindak balas yang tepat kepada pasaran, memastikan keupayaan profesionalnya untuk memimpin projek keusahawanan digital.

Faedah Utama

  • Kakitangan pengajar terdiri daripada profesional yang bereputasi dalam bidang yang mereka ajar.
  • Kelas terdiri daripada golongan profesional yang mempunyai kemahiran canggih dalam bidang digital, yang bertujuan untuk memupuk pengalaman berkongsi yang tinggi di dalam bilik darjah.
  • Pengajaran praktis yang tidak lama lagi menggunakan pengalaman pelajar dan guru, serta kajian kes.
  • Penilaian menggunakan kerja praktikal digunakan untuk realiti setiap organisasi yang hadir.
  • Kerja akhir transversal ke program di mana kemahiran keras dan lembut bekerja.

Penerima

Profesional yang mempunyai pengalaman yang relevan dan terbukti di kawasan digital, menjadi keperluan mandatori untuk kekerapan.

Profesional yang telah mengikuti Ijazah Pascasiswazah dalam Pemasaran Digital di IPAM dan mahu mengukuhkan kemahiran mereka atau mengemas kini pengetahuan mereka di kawasan digital.

Pelan Kajian

UNIT KURIKULUM
Tarikh Akhir Kemaskini Julai 2019

Latar Belakang Pusat Pengajian

IPAM is a school that has over 30 years of experience in teaching marketing, having always offered education of excellence in close proximity to companies and the markets.

IPAM is a school that has over 30 years of experience in teaching marketing, having always offered education of excellence in close proximity to companies and the markets. Baca Ringkas