Satu gabungan teknologi, Sains Data dan kes perniagaan dan pandangan yang sempurna, program ini menjadi antara yang terbaik di dunia.

Sorotan Kursus

Peluang masa nyata

Latihan magang membolehkan anda menggunakan pengetahuan bilik darjah dalam situasi kehidupan sebenar. Kami membantu anda mencari peluang pengalaman kerja yang relevan dalam organisasi yang terlibat dalam Analytics Data Big.

Sokongan Penempatan

Bahagian Penempatan kami membantu pelajar kami bertemu syarikat yang mengamalkan Analytics Data Big. Bahagian Penempatan kami telah meletakkan pelajar di beberapa syarikat terkemuka seperti Siemens, American Megatrends, Dell dan HCL.

Kaedah Latihan

Kursus ini melibatkan sesi jam Fakulti Live dan sesi siaran langsung. Ia juga mempunyai pelbagai kuliah tetamu setiap bulan. Bersama kelas hidup, kursus ini mempunyai pemangkin industri, tinjauan pendapat, pemerhati dan penilaian diri.

Projek Capstone

Semasa kursus, para pelajar mengejar penyelidikan autonomi mengenai soalan atau masalah pilihan mereka, melibatkan pembelajaran akademik dalam bidang yang berkaitan, dan - dengan pengawasan fakulti dan mentor industri - menghasilkan kertas yang penting.

Sambung Industri

Kami menghubungkan anda dengan pemimpin industri yang memainkan peranan utama dalam Domain Data dan Analytics. Menghubungkan dengan orang tersebut boleh membantu anda dalam memburu pekerjaan, rangkaian kerjaya dan kemajuan profesional.

Belajar melalui Pengajian Kes

Kajian kes membantu anda untuk menekankan pemeriksaan konteks secara terperinci mengenai beberapa peristiwa atau keadaan terhad dan hubungan mereka. Ia membantu mendapatkan maklumat mendalam mengenai individu, kumpulan, atau kejadian.

Ciri-ciri Utama Program ini

Berkesan

Kami menawarkan kombinasi yang unik dari pedagogi futuristik yang diterajui penyelidikan dan kandungan yang diukur secara global. Modul kami disokong oleh penyelidikan yang luas yang menjadikan sistem pendidikan kami sesuai dan menarik untuk pelajar kami.

Fakulti yang sangat berpengalaman untuk Data Besar

Pada 361 DM, kami mempunyai sekumpulan fakulti yang berkelayakan dari IIT Kanpur dan IIT Kharagpur. Fakulti kami telah bekerjasama dengan PwC dan IBM dan mempunyai pengalaman bertahun-tahun dalam merintis beberapa projek Big Data dan Analytics di peringkat global.

Pensijilan dari Sekolah Perniagaan Praxis

Sekolah Perniagaan Praxis, Kolkata, adalah Sekolah B utama yang kursusnya dinilai di kalangan dua India teratas dalam domain Big Data dan Analytics. Ia adalah salah satu institusi pendidikan pengurusan yang paling dipercayai dan berpengaruh di India.

Pinjaman Pendidikan

Pendidikan yang Baik memastikan masa depan yang baik. Kami memastikan keperluan kewangan anda dijaga apabila anda bergerak maju dalam memperoleh pendidikan untuk membina kerjaya yang hebat. Anda boleh memohon Pinjaman Pendidikan untuk menyertai kursus pilihan.

Pelatih

Latihan magang membolehkan anda menggunakan pengetahuan bilik darjah dalam situasi kehidupan sebenar. Kami membantu anda mencari peluang pengalaman kerja yang berkaitan di syarikat yang mencari Profesional yang mahir dalam Analytics Data Big.

Sokongan Penempatan

Entiti Sokongan Penempatan kami membantu pelajar kami memenuhi syarikat yang bekerja dengan Data Besar dan Analisis. Pelajar kami telah ditempatkan di beberapa syarikat terkemuka seperti Siemens, American Megatrends, Dell dan HCL untuk memberikan sokongan penempatan yang bermakna.

Platform Pembelajaran Umur Baru

Platform i-meta 361 DM, membolehkan kelas-kelas yang dipertingkatkan dan maya yang unik membolehkan pembelajaran mudah alih iaitu, anda boleh belajar bila-bila masa dan di mana sahaja. Anda juga boleh belajar dengan memuat turun 361DM App di telefon pintar anda. Platform kami memudahkan perbincangan kumpulan, sumber pembelajaran, rekod prestasi, penilaian pasca kelas, e-perpustakaan, dan tinjauan pendapat semasa kelas.

Pasukan Sokongan yang Berdedikasi

Kami mempunyai pasukan yang berdedikasi untuk menyokong anda sepanjang kursus - dari permohonan untuk pensijilan! Anda boleh menghubungi kami apabila terdapat keperluan untuk mendapatkan bantuan, hanya pada klik butang.

Modul

  • Visualisasi Data dengan Tableau
  • Visualisasi Data dengan D3

Hasil daripada Program

Analis Perniagaan Lanjutan adalah salah satu syarat utama dalam mana-mana organisasi besar. Masa adalah yang terbaik untuk seseorang untuk mengambil kerjaya dalam domain ini. Peluang besar dan kelemahan yang melampau dalam mendapatkan calon memaksa organisasi besar menjadi lebih baik. Adalah penting bahawa pencari kerjaya merebut peluang ini.

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 15 lagi program yang ditawarkan oleh 361 Degree Minds »

Kursus ini Online
Start Date
Julai 2020
Duration
12 
Sambilan
Sepenuh masa
Price
29,900 INR
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Julai 2020
Tarikh tutup permohonan

Julai 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date