Program musim panas - pengurusan pembinaan

NewSchool of Architecture and Design

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Program musim panas - pengurusan pembinaan

NewSchool of Architecture and Design

NewSchool menawarkan 5 minggu kursus dalam talian musim panas dengan program residensi 1 minggu di San Diego untuk profesional pertengahan kerjaya dalam pengurusan pembinaan.

Kepimpinan Eksekutif Kursus ini memberi pemimpin tahap eksekutif dengan pendekatan yang menyeluruh untuk kepimpinan dalam bidang pengurusan pembinaan. Eksekutif akan mengkaji kepimpinan dan akan mencari jalan untuk mengukuhkan kecekapan teras untuk membantu untuk membangunkan keupayaan kepimpinan masing-masing. Kepimpinan pembinaan kemahiran akan termasuk membangunkan kemahiran komunikasi peringkat eksekutif, pasukan terkemuka dan individu yang semakin meningkat, tenaga pihak berkepentingan anda, dan menguruskan tuntutan persekitaran tekanan yang tinggi. Kursus ini akan berakhir dengan bengkel amali dalam kepimpinan pada minggu terakhir program yang akan melengkapkan pengalaman bilik darjah talian anda.

BIM untuk Eksekutif Pembinaan Kursus ini memberi pemimpin peringkat eksekutif dan pengurus projek pendekatan praktikal untuk Bangunan Pemodelan Maklumat (BIM) dalam pengurusan pembinaan. Eksekutif akan mengkaji cara-cara untuk memanfaatkan BIM dalam perniagaan mereka. Dari memasarkan perkhidmatan Construction, penglibatan pihak berkepentingan, pengurusan data, visualisasi, kation quanti, kerjasama, penyelarasan dan resolusi con ict, anda akan belajar kaedah dalam penyampaian projek bertambah baik. Kursus ini akan berakhir dengan tangan-on bengkel di Bangunan Pemodelan Maklumat (BIM) pada minggu terakhir program itu yang akan melengkapkan pengalaman bilik darjah talian anda.

This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Online & Campus Combined
Start Date
Tarikh mula
Jan. 2019
Apr. 2019
Julai 2019
Okt. 2019
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Locations
Amerika Syarikat - San Diego, California
Tarikh mula : Jan. 2019, Apr. 2019, Julai 2019, Okt. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Jan. 2019, Apr. 2019, Julai 2019, Okt. 2019
Amerika Syarikat - San Diego, California
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat