Program Mikrogram dalam Pekerjaan Sosial: Amalan, Dasar dan Penyelidikan (University of Michigan)

Umum

Baca lebih lanjut mengenai program ini di laman web sekolah

Penerangan Program

Dapatkan credential program MicroMasters® dari Sekolah Peringkat Sosial # 1 untuk memajukan kerjaya anda.

Ingin membuat perbezaan? Jangkau, meningkatkan harapan, dan mengubah masyarakat?

Program MicroMasters yang inovatif ini menyediakan urutan kursus yang maju dan profesional dalam kerja sosial supaya anda dapat memperoleh kemahiran yang diperlukan untuk memperkasakan individu, keluarga, komuniti dan organisasi untuk memenuhi keperluan dan membuat perubahan positif.

Anda akan mendapat pemahaman yang lebih besar mengenai amalan kerja sosial, kesedaran tentang sejarah dan kesan dasar mengenai penyediaan perkhidmatan sosial utama, dan penghargaan terhadap penyelidikan yang menyokong amalan yang berkesan.

Bina pengalaman program MicroMasters yang berharga dan memanfaatkan peluang yang baik untuk diterima masuk ke program kerja peringkat Ijazah Sarjana Sosial sosial untuk sebahagian kecil daripada kos.

Outlook Job

 • Peserta boleh menggunakan sijil ini untuk meningkatkan kerjaya mereka dalam bidang latihan yang berkaitan (misalnya, keadilan jenayah, kebajikan kanak-kanak, perkhidmatan penuaan). Program ini juga dapat memenuhi matlamat organisasi untuk meneruskan pendidikan profesional untuk pekerja.
 • Peluang kerjaya termasuk Pakar Kesejahteraan Kanak-Kanak, Pekerja Penjagaan / Adopsi Foster, Pekerja Sosial Psikiatri, Penganjur Komuniti, Ahli Terapi, Pegawai Percubaan.
 • Pengurus / Penyelaras Program, Pekerja Sosial Perubatan, Penganalisis Dasar, Penyelidik Kerja Sosial, Pekerja Sosial Geriatrik.

Apa yang Anda Akan Belajar

 • Untuk menggunakan kemahiran utama dalam bekerja dengan individu, keluarga, komuniti, dan organisasi untuk menggalakkan perubahan positif dan membuat perbezaan.
 • Mengintegrasikan nilai keadilan sosial ke dalam proses dan tindakan perubahan sosial.
 • Untuk memahami asas pengetahuan dan kerangka kerja yang digunakan oleh pekerja sosial untuk membimbing kerja mereka di peringkat mikro, mezzo dan makro.
 • Bagaimana dasar sosial dan penyelidikan mempengaruhi amalan harian dengan individu, keluarga, dan komuniti yang mengalami cabaran dalam kehidupan seharian mereka.

Apakah Program Mikrogram?

Dibangunkan untuk memajukan kerjaya dan dilahirkan dari program universiti utama Sarjana, program MicroMasters adalah satu siri kursus peringkat tinggi yang diiktiraf oleh syarikat untuk perkaitan pekerjaan sebenar dan boleh mempercepatkan ijazah Sarjana.

Butiran Program Mikrogram

Cara Memperolehi Kredit Kredit Mikro
Lengkap dan berjaya memperoleh Sijil Yang Disahkan di semua enam kursus.

Ambil Pengiktirafan Anda Ke Tahap Seterusnya

Penyelesaian program MicroMasters ini akan menyediakan peserta yang memohon dan diterima di Universiti Michigan School of Social Work peluang untuk dipertimbangkan untuk Pathway dipercepat untuk melengkapkan program MSW.

Maklumat lanjut

 • Purata Panjang: 5-8 minggu setiap kursus
 • Usaha: 8-10 jam seminggu, setiap kursus
 • Bilangan Kursus: 6 Kursus dalam Program
 • Subjek: Sains Sosial, Kesihatan
 • Institusi: Universiti Michigan
 • Kredit Tawaran Institusi: Universiti Michigan
 • Bahasa Inggeris
 • Transkrip Video: Bahasa Inggeris
 • Harga (USD): Bermula $ 1044 USD, sekarang $ 939.60 USD untuk keseluruhan program. Anda menjimatkan $ 104.40 USD.
Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

Founded by Harvard University and MIT in 2012, edX is an online learning destination and MOOC provider, offering high-quality courses from the world’s best universities and institutions to learners ev ... Baca lebih lanjut

Founded by Harvard University and MIT in 2012, edX is an online learning destination and MOOC provider, offering high-quality courses from the world’s best universities and institutions to learners everywhere. With more than 90 global partners, we are proud to count the world’s leading universities, nonprofits, and institutions as our members. EdX university members top the QS World University Rankings® with our founders receiving the top honors, and edX partner institutions ranking highly on the full list. Baca Ringkas