Program Mikrogram dalam Kepimpinan dan kerja berpasukan dalam kumpulan peningkatan berterusan (Universitat Politècnica de Valencia)

Umum

Baca lebih lanjut mengenai program ini di laman web sekolah

Penerangan Program

Menjadi pemimpin inovatif dalam persekitaran 6-sigma

Menguasai pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk memimpin dan mengambil bahagian secara berkesan dalam pasukan penambahbaikan dan inovasi yang berterusan dalam persekitaran pembuatan 6-sigma dan ramping.

Program MicroMasters dalam kepemimpinan dan kerja berpasukan untuk inovasi berterusan di UPV adalah kursus pascasiswazah profesional lanjutan, bersamaan dengan semester kerja di Master in Lean Manufacturing di UPV.

Kelayakan program MicroMasters akan membolehkan anda membuktikan bahawa anda mengetahui program pengurusan sumber manusia utama yang menggalakkan penyertaan pekerja dalam peningkatan dan inovasi yang berterusan, yang anda tahu bagaimana menggunakan alat utama kerja kumpulan untuk mengenal pasti masalah, mencari alternatif dan mengutamakan mereka dalam pelan tindakan dan anda tahu kemahiran anda sebagai pemimpin dan keupayaan inovatif anda dan telah bekerja untuk membangunkannya.

Dan jika anda ingin meneruskan latihan anda dalam subjek ini, anda boleh mengesahkan kelayakan program MicroMasters untuk 4 subjek (7 ECTS) Master in Lean Manufacturing di UPV. Ijazah Sarjana adalah bersamaan dengan 60 kredit ECTS.

prospek Emple atau

 • Pengilangan lean / persekitaran kerja 6-sigma semakin biasa dalam pengeluaran.
 • Dalam persekitaran ini, kawalan perantaraan diperlukan untuk mengetahui cara menguruskan pasukan dalam cara penyertaan, mempromosikan peningkatan dan inovasi yang berterusan.
 • Program MicroMasters mengembangkan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk bekerja sebagai Lean Champion dalam peralatan pengeluaran bersandar, Bertanggungjawab untuk peningkatan berterusan dalam persekitaran 6-sigma, Pemimpin peningkatan dan inovasi yang berterusan dan kedudukan yang sama.

Apa yang akan anda pelajari

 • Program pengurusan sumber manusia utama untuk peningkatan dan inovasi yang berterusan
 • Untuk menggunakan alat utama kerja kelompok untuk mengenal pasti masalah, cari alternatif dan prioritikan mereka dalam pelan tindakan
 • Mengetuai dan menguruskan pasukan dalam cara penyertaan dan motivasi
 • Untuk mendiagnosis diri anda kepimpinan dan kemahiran inovasi
 • Untuk menilai kapasiti kepimpinan dan inovasi dalam orang lain

kursus

 • Bagaimana untuk melaksanakan kumpulan peningkatan proses
  Ketahui fasa penambahbaikan proses, ciri-ciri pasukan kerja yang ideal dan teknik untuk melaksanakan kumpulan penyelesaian masalah.
 • Pengurusan partisipatif: motivasi dan kepimpinan organisasi
  Ketahui kepentingan pengurusan penyertaan dalam organisasi dan bagaimana menjana motivasi dan kepimpinan di kalangan pekerja. Kami akan memberi tumpuan kepada pelaksanaan dan pengukuran tahap penggunaan amalan HIWP dalam syarikat.
 • Kepimpinan untuk pengurus pertengahan
  Ketahui gaya kepimpinan yang berbeza, belajar menjadi pemimpin yang berkesan dan buat rancangan peribadi untuk meningkatkan kemahiran lembut anda dan menjadi pemimpin yang hebat.
 • Bagaimana untuk mendiagnosis kemahiran inovasi saya
  Belajar untuk membangunkan kemahiran lembut anda dalam kemahiran inovatif dan menilai orang lain dengan menggunakan model untuk menganalisis inovasi perniagaan.

Apakah Program Mikrogram?

Program MicroMasters® adalah satu siri kursus pascasiswazah yang telah direka oleh universiti terbaik dan institusi kerjasama di seluruh dunia. Program-program ini boleh membantu anda meningkatkan kerjaya profesional anda dengan cara tertentu: Sijil-sijil program MicroMasters® mengesahkan pembelajaran mendalam mengenai kemahiran khusus dan permintaan. Kursus-kursus yang terkandung dalam program MicroMasters® boleh membantu anda mengambil langkah pertama ke arah mendapatkan ijazah Sarjana.

Maklumat Lanjut

 • Tempoh purata: 7 bulan.
 • Usaha: 3-4 jam seminggu.
 • Bilangan kursus: 4 kursus dalam program ini
 • Subjek: Perniagaan dan Pengurusan
 • Institusi: Universitat Politècnica de Valencia
 • Kredit tawaran institusi: Universitat Politècnica de Valencia
 • Bahasa: Sepanyol
 • Transkripsi video: Bahasa Sepanyol
 • Harga (USD): Bermula $ 529 USD, sekarang $ 476.10 USD untuk keseluruhan program. Anda menjimatkan $ 52.90 USD.
Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

Founded by Harvard University and MIT in 2012, edX is an online learning destination and MOOC provider, offering high-quality courses from the world’s best universities and institutions to learners ev ... Baca lebih lanjut

Founded by Harvard University and MIT in 2012, edX is an online learning destination and MOOC provider, offering high-quality courses from the world’s best universities and institutions to learners everywhere. With more than 90 global partners, we are proud to count the world’s leading universities, nonprofits, and institutions as our members. EdX university members top the QS World University Rankings® with our founders receiving the top honors, and edX partner institutions ranking highly on the full list. Baca Ringkas