Program MikroMasters dalam e-Pembelajaran: mewujudkan aktiviti dan kandungan untuk pendidikan maya (Universidad Galileo)

Umum

Baca lebih lanjut mengenai program ini di laman web sekolah

Penerangan Program

Membuat eLearning yang berkesan untuk latihan dalam organisasi; pendidikan tinggi dan pendidikan menengah.

Program MicroMasters dalam "e-Learning: mencipta aktiviti dan kandungan untuk pengajaran maya" adalah berdasarkan penyelidikan terkini dalam bidang Teknologi Maklumat - Komunikasi (ICT) dan aplikasinya untuk mempelajari teori-teori.

Kursus-kursus kami adalah berasaskan bahawa anda boleh membuat apa-apa jenis kandungan e-Pembelajaran secara praktikal dengan menggunakan teknologi pendidikan terkini dan menambah elemen interaktif untuk mengubah projek latihan tradisional menjadi kursus pengajaran maya yang inovatif dan berkesan.

Terima kasih kepada modal pendidikan kami, anda boleh menerima kelas anda pada bila-bila masa dan berkongsi keraguan dan pengetahuan anda dengan komuniti kami, sebagai tambahan kepada ini anda akan memperoleh kredit akademik untuk menyokong pengetahuan, kemahiran dan kebolehan anda dalam teknologi pendidikan yang akan memberi anda peluang untuk memilih Master dalam Arah dan Pengeluaran e-Pembelajaran yang ditawarkan dalam modaliti maya di Universiti Galileo, (Pioneer di peringkat Amerika Latin dalam pendidikan maya)

Daftar sekarang dan dalam masa 21 minggu anda akan mengetahui segala-galanya mengenai teknologi pendidikan baru dan teknik-teknik untuk merekabentuk dan membangunkan bahan-bahan e-Pembelajaran yang berkesan yang akan membolehkan anda memohon tawaran kerja. Jangan tunggu lagi dan mula membuat kursus maya interaktif yang menangkap semua perhatian pelajar anda.

Pelajar yang memperoleh kelayakan program MicroMasters boleh memohon kemasukan ke Master Maya dalam Pengurusan dan Pengeluaran e-Pembelajaran dan pengesahan kursus program MicroMasters untuk 6 kursus tahun pertama Master maya yang berjumlah 18 kredit akademik, dan sesuai dengan 50% daripada jumlah kredit tahun pertama.

Perspektif kerja

 • Berbeza daripada guru tradisional dengan membangunkan sumber pembelajaran inovatif.
 • Dapatkan pengetahuan yang diperlukan untuk memohon pekerjaan yang berkaitan dengan arahan projek pengajaran maya, contoh: perunding teknologi untuk pendidikan atau penyelaras bidang latihan.
 • Kedudukan dalam pasaran buruh dengan permintaan tinggi profesional yang berpengalaman dalam mencipta sumber multimedia, reka bentuk, pembangunan dan pelaksanaan proses latihan menggunakan teknologi.
 • Memberi nasihat kepada e-pembelajaran.
 • Dengan MicroMasters program ini, anda boleh memainkan peranan berbeza dalam proses pengajaran maya, seperti: tutorial, perunding teknologi, pemaju sumber multimedia, dan guru untuk MOOC.

Apa yang akan anda pelajari

 • Reka bentuk pengalaman e-Pembelajaran yang inovatif yang disokong dan diperkayakan oleh penggunaan teknologi, memberi tumpuan kepada proses pembelajaran pelajar.
 • Merancang dan menghasilkan sumber pengajaran maya secara profesional.
 • Gunakan alat web 2.0 untuk menjana kursus dalam talian dan kaedah dan teknik yang berbeza untuk memperkenalkan sumber-sumber ini dalam kursus latihan e-Pembelajaran anda.
 • Buat sumber multimedia interaktif anda sendiri untuk menyokong proses latihan atau latihan maya di institusi pendidikan atau syarikat.
 • Gunakan teknik dan alat untuk penciptaan kandungan (Rapid Learning) pemimpin yang cepat dalam industri pengeluaran kandungan pendidikan digital.
 • Memohon penggunaan teknologi pendidikan inovatif dalam konteks pembelajaran dan latihan, untuk menghasilkan sumber dan kandungan sokongan untuk kelas tatap muka.

kursus

 • Pembelajaran dan Pengajaran Maya
  Reka bentuk pengalaman pembelajaran yang bermakna yang berorientasikan kepada persekitaran pengajaran maya.
 • Teknologi Web Muncul untuk Pengajaran Maya
  Ketahui mengenai teknologi e-Pembelajaran baru dan alat web 2.0 yang memberi tumpuan kepada peningkatan pengalaman mengajar maya.
 • Reka Bentuk dan Pembangunan Sumber Multimedia untuk Pengajaran Maya
  Buat sumber pembelajaran interaktif dan multimedia anda sendiri dengan cara yang mudah dan mudah untuk pengajaran maya yang berjaya.
 • Projek Akhir, "e-Learning"
  Projek ini mencabar pelajar secara intelek dan membolehkannya menunjukkan kemahiran dan kecekapan yang diperoleh.

Apakah Program MicroMasters?

Program MicroMasters® adalah satu siri kursus pascasiswazah yang telah direka oleh universiti terbaik dan institusi kerjasama di seluruh dunia. Program-program ini boleh membantu anda meningkatkan kerjaya profesional anda dengan cara tertentu: Sijil-sijil program MicroMasters® mengesahkan pembelajaran mendalam mengenai kemahiran khusus dan permintaan. Kursus-kursus yang terkandung dalam program MicroMasters® boleh membantu anda mengambil langkah pertama ke arah mendapatkan ijazah Sarjana.

Maklumat Lanjut

 • Tempoh purata: 3-4 minggu setiap kursus.
 • Usaha: 5-6 jam seminggu, setiap kursus.
 • Bilangan kursus: 4 kursus dalam program ini
 • Subjek: Pendidikan dan Latihan Guru, Kemanusiaan
 • Institusi: Universiti Galileo
 • Kredit tawaran institusi itu: Universiti Galileo
 • Bahasa: Sepanyol
 • Transkripsi video: Bahasa Sepanyol
 • Harga (USD): Asas $ 596 USD, sekarang $ 536.40 USD untuk keseluruhan program. Anda menjimatkan $ 59.60 USD.
Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

Founded by Harvard University and MIT in 2012, edX is an online learning destination and MOOC provider, offering high-quality courses from the world’s best universities and institutions to learners ev ... Baca lebih lanjut

Founded by Harvard University and MIT in 2012, edX is an online learning destination and MOOC provider, offering high-quality courses from the world’s best universities and institutions to learners everywhere. With more than 90 global partners, we are proud to count the world’s leading universities, nonprofits, and institutions as our members. EdX university members top the QS World University Rankings® with our founders receiving the top honors, and edX partner institutions ranking highly on the full list. Baca Ringkas