Program MikroMasters dalam Robotik (University of Pennsylvania)

Umum

Baca lebih lanjut mengenai program ini di laman web sekolah

Penerangan Program

Ketahui bagaimana untuk merekabentuk, membina dan merancang robot, dan bangkit dalam barisan atau memulakan kerjaya di salah satu bidang teknologi yang paling cepat berkembang hari ini.

Robot cepat mengubah cara hidup dan bekerja dan akan mempunyai kesan yang lebih revolusioner pada tahun-tahun mendatang. Belajar asas robotika dari profesor terkenal di dunia di Laboratorium GRASP (Robotika Umum, Automasi, Sensasi dan Persepsi), salah satu pusat penyelidikan robotik di dunia. Dalam program Robotics MicroMasters ini, anda akan mempelajari konsep matematik dan alat pengaturcaraan untuk merekabentuk, membina dan mengendalikan robot yang menyelesaikan masalah-masalah dunia yang berkaitan dengan industri.

Dari kereta memandu sendiri ke robot perindustrian yang bekerja bersama manusia, kepada robot yang menyokong operasi mencari dan menyelamat, program MicroMasters ini akan membantu anda mengembangkan pemikiran kritis dan kemahiran teknikal yang diperlukan untuk menghasilkan penyelesaian baru untuk menekan masalah.

Dalam setiap kursus, anda akan menghadapi pelbagai cabaran selama seminggu berdasarkan kajian terkini yang sedang dijalankan di Makmal GRASP. Melalui cabaran-cabaran ini, anda akan meningkatkan pemahaman anda tentang konsep teras dan membuktikan kebolehan anda dalam bidang robotik yang menguntungkan.

Siri peringkat siswazah yang ketat ini mewakili 30% daripada kursus ke arah Ijazah Sarjana Sains dalam bidang Kejuruteraan Robotics dari Penn Engineering.

Diasaskan pada tahun 1979, Makmal GRASP telah secara semula jadi berada di barisan hadapan bidang yang berkembang pesat ini. Fakulti cemerlang kami dengan senang hati berkongsi dengan anda lebih daripada 30 tahun penyelidikan dan pembangunan interdisipliner, dan inovasi pendidikan dalam bidang robotika.

Outlook Job

 • Robotik akan memberi impak kepada hampir semua sektor kerjaya.
 • Pertumbuhan tahunan purata industri robotika adalah 9% dan peluang kerjaya untuk robot yang sangat terlatih terus meningkat. (sumber: Runtuhan untuk Robotik AS, 2016)
 • Kemahiran seperti MATLAB dan pembelajaran mesin disenaraikan mempunyai kesan yang besar terhadap gaji jurutera robotik. (Sumber: PayScale)
 • Peluang kerjaya termasuk robotik, penglihatan komputer, sistem tertanam, dan jurutera kenderaan autonomi.
 • Gaji purata jurutera robotik ialah $ 82,000 pada 2016. (sumber: PayScale)

Apa yang Anda Akan Belajar

 • Bagaimana untuk menyelesaikan masalah asas dalam robotik dengan menggunakan konsep matematik.
 • Kecerdasan visual yang membolehkan robot untuk meneroka persekitaran kompleks.
 • Bagaimana untuk membuat robot yang lebih pintar dengan menggunakan konsep mesin pembelajaran.
 • Bagaimana untuk merancang kawalan pintar untuk robotik.
 • Bagaimanakah robot bioinspired menavigasi dalam persekitaran yang tidak berstruktur.

Apakah Program Mikrogram?

Dibangunkan untuk memajukan kerjaya dan dilahirkan dari program universiti utama Sarjana, program MicroMasters adalah satu siri kursus peringkat tinggi yang diiktiraf oleh syarikat untuk perkaitan pekerjaan sebenar dan boleh mempercepatkan ijazah Sarjana.

Butiran Program Mikrogram

Cara Memperolehi Kredit Kredit Mikro
Lengkap dan berjaya mendapatkan Sijil Yang Disahkan di semua 4 kursus Robotics.

Ambil Pengiktirafan Anda Ke Tahap Seterusnya

Pelajar yang mendapat sijil program Robotics MicroMasters layak memohon kepada MSE dipercepatkan dalam program Robotik di Universiti Pennsylvania.

Jika diterima, sijil program MicroMasters akan mengira ke 3 dari 10 kursus yang diperlukan untuk MSE di kampus dalam program Robotik.

Maklumat lanjut

 • Panjang Panjang: 12 minggu setiap kursus
 • Usaha: 8-10 jam seminggu, setiap kursus
 • Bilangan Kursus: 4 Kursus dalam Program
 • Subjek: Sains Komputer, Kejuruteraan
 • Institusi: Universiti Pennsylvania
 • Kredit Tawaran Institusi: Universiti Pennsylvania
 • Bahasa Inggeris
 • Transkrip Video: Bahasa Inggeris
 • Harga (USD): Asas $ 1396 USD, sekarang $ 1256.40 USD untuk keseluruhan program. Anda menjimatkan $ 139.60 USD.
Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

Founded by Harvard University and MIT in 2012, edX is an online learning destination and MOOC provider, offering high-quality courses from the world’s best universities and institutions to learners ev ... Baca lebih lanjut

Founded by Harvard University and MIT in 2012, edX is an online learning destination and MOOC provider, offering high-quality courses from the world’s best universities and institutions to learners everywhere. With more than 90 global partners, we are proud to count the world’s leading universities, nonprofits, and institutions as our members. EdX university members top the QS World University Rankings® with our founders receiving the top honors, and edX partner institutions ranking highly on the full list. Baca Ringkas