Program MikroMasters dalam Pengurusan Projek (Institut Teknologi Rochester)

Umum

Baca lebih lanjut mengenai program ini di laman web sekolah

Penerangan Program

Lancarkan kerjaya anda dalam industri yang menambah 1.5 juta pekerjaan di seluruh dunia setiap tahun dengan memperolehi kelayakan program Pengurusan Projek MicroMasters® dari RIT.

Program Pengurusan MicroMasters Projek dari RIT adalah siri peringkat siswazah yang dirancang untuk memberikan anda pengetahuan mendalam dan kemahiran yang diperlukan untuk menjadi pengurus projek yang berjaya dalam industri mana pun. Urutan dalam talian ini adalah bernilai semester kerja dari Ijazah Sarjana RIT dan terdiri daripada tiga kursus dan ujian batu kapur akhir.

Dengan memperolehi sijil program MicroMasters, anda akan membangunkan kemahiran kepimpinan yang diperlukan untuk menguruskan pasukan dengan berkesan yang akan memenuhi jangkaan pelanggan dan matlamat perniagaan anda. Bina pada sijil program MicroMasters anda dengan memohon kepada RIT's School of Individualized Study untuk ijazah induk yang disesuaikan.

Outlook Job

 • Jawatan pengurusan projek berkembang pada 1.5 juta peluang setahun. (sumber: Institut Pengurusan Projek)
 • Gaji median untuk pengurus projek tahap kemasukan ialah $ 84,000. (sumber: Institut Pengurusan Projek)
 • Peluang kerjaya yang menarik di seluruh domain industri sebagai pengurus projek, perunding projek, penganalisis projek, pengurus program.

Apa yang Anda Akan Belajar

 • Alat dan teknik untuk menguruskan kitaran hayat pengurusan projek yang komprehensif untuk projek - dari permulaan melalui penutupan.
 • Untuk mengimbangi urus niaga penting masa, kos dan skop untuk memenuhi jangkaan pelanggan.
 • Keupayaan untuk menggunakan amalan terbaik merentas pelbagai industri dan perniagaan.
 • Memimpin projek untuk berjaya, dan bagaimana memanfaatkan kepimpinan dan aspek tingkah laku untuk berbuat demikian.
 • Untuk menavigasi aspek sosial dan budaya, amalan dan peraturan perundangan, teknologi dan infrastruktur yang mempengaruhi kejayaan projek di pasaran global.

Apakah Program Mikrogram?

Dibangunkan untuk memajukan kerjaya dan dilahirkan dari program universiti utama Sarjana, program MicroMasters adalah satu siri kursus peringkat tinggi yang diiktiraf oleh syarikat untuk perkaitan pekerjaan sebenar dan boleh mempercepatkan ijazah Sarjana.

Butiran Program Mikrogram

Cara Memperolehi Kredit Kredit Mikro
Berjaya mendapatkan sijil yang disahkan dalam ketiga-tiga kursus pengurusan projek, dan lulus peperiksaan topstone akhir yang komprehensif ($ 450).

Ambil Pengiktirafan Anda Ke Tahap Seterusnya

Pelajar yang berjaya mendapat sijil program MicroMasters layak memohon kepada RIT's School of Individualized Study untuk pilihan kelayakan peringkat siswazah. Sijil program MicroMasters akan mengira 9 kredit ke Ijazah Pengajian Profesional (iaitu sejumlah 33 kredit). Di samping itu, jika diterima kepada RIT, anda akan mendapat akses percuma ke kursus penyediaan dalam talian untuk Peperiksaan Projek Pengurusan Profesional Institut Pengurusan Projek (PMP).

Maklumat lanjut

 • Purata Panjang: 1-11 minggu setiap kursus
 • Usaha: 8-12 jam seminggu, setiap kursus
 • Bilangan Kursus: 4 Kursus dalam Program
 • Subjek: Perniagaan
 • Institusi: Institut Teknologi Rochester
 • Kredit Tawaran Institusi: Institut Teknologi Rochester
 • Bahasa Inggeris
 • Transkrip Video: Bahasa Inggeris
 • Harga (USD): Asas $ 900 USD, sekarang $ 810 USD untuk keseluruhan program. Anda menjimatkan $ 90 USD.
Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

Founded by Harvard University and MIT in 2012, edX is an online learning destination and MOOC provider, offering high-quality courses from the world’s best universities and institutions to learners ev ... Baca lebih lanjut

Founded by Harvard University and MIT in 2012, edX is an online learning destination and MOOC provider, offering high-quality courses from the world’s best universities and institutions to learners everywhere. With more than 90 global partners, we are proud to count the world’s leading universities, nonprofits, and institutions as our members. EdX university members top the QS World University Rankings® with our founders receiving the top honors, and edX partner institutions ranking highly on the full list. Baca Ringkas