Program MikroMasters dalam Pengurusan Perniagaan Antarabangsa (Sekolah Pengurusan Sekolah Thunderbird)

Umum

Baca lebih lanjut mengenai program ini di laman web sekolah

Penerangan Program

Kemahiran dan pemikiran pengurusan keuntungan yang diperlukan untuk kejayaan perniagaan antarabangsa dari Sekolah Pengurusan Sekolah Global Thunderbird yang terkenal di dunia.

Maju kerjaya anda dengan melengkapkan sijil program Pengurusan Perniagaan Thunderbird International MicroMasters. Kredit sijil boleh digunakan ke atas ijazah sarjana yang terakreditasi- Master Dalam Kepimpinan Terkini

Program Pengurusan MicroMasters Perniagaan Antarabangsa dari Sekolah Pengurusan Global Thunderbird di Arizona State University menawarkan pendidikan pengurusan global yang sangat khusus yang akan membuka Pathways ke peranan kepimpinan dalam syarikat multinasional serta organisasi bukan kerajaan.

Dengan memanfaatkan kepakaran Thunderbird selama 70 tahun dan kedudukan antarabangsa teratas, program MicroMasters akan menyediakan anda dengan kemahiran pengurusan yang penting untuk menjalankan perniagaan global dengan jayanya. Anda akan belajar bagaimana mengenal pasti risiko dan peluang dalam tetapan perniagaan global dan memperoleh strategi untuk menguasai pertemuan interpersonal dalam persekitaran pelbagai budaya melalui komunikasi yang efektif, pengurusan orang, dan kemahiran pemasaran.

Anda juga akan mendapat kemahiran kepimpinan, keupayaan untuk menyesuaikan diri dengan persekitaran perniagaan yang sentiasa berubah, serta belajar untuk mentolerir kesamaran sambil membangun semangat untuk menghargai budaya lain.

Penyelesaian yang berjaya dalam program MicroMasters ini akan memberi anda peluang untuk diterima masuk ke dalam Kepimpinan Dalam Talian Kepimpinan Terapan

Outlook Job

 • Perniagaan moden adalah global. Dengan globalisasi mempercepatkan dengan pantas, minda dan kemahiran global kini menjadi norma untuk kemajuan kerjaya yang paling.
 • Ramai graduan Thunderbird terus menjadi pengurus negara, melakukan pembangunan perniagaan di peringkat antarabangsa, anak syarikat terbuka di lokasi asing, mengurus projek global, dan memajukan kerjaya perniagaan di syarikat multinasional.
 • Peluang Kerjaya: Pengurus Pembangunan Perniagaan, Pengurus Projek, Eksekutif Akaun, Pengurus Pemasaran, Penganalisis Perniagaan, Pengurus Khidmat Pelanggan, Perunding Perniagaan, Usahawan.

Apa yang Anda Akan Belajar

 • Alat analitik untuk memahami ekonomi politik global yang pesat berubah dan dinamik.
 • Strategi komunikasi yang berkesan untuk pertemuan interpersonal.
 • Untuk meneroka gabungan amalan organisasi dan kemahiran orang yang penting untuk mengekalkan kelebihan daya saing di peringkat global.
 • Untuk memahami bagaimana nilai dibuat melalui hubungan pelanggan dan implikasi strategik mereka dalam konteks konteks pesaing dan konteks rantaian nilai.
 • Kemahiran, pemikiran, dan pemahaman bagaimana untuk berjaya di pasaran global.

Apakah Program Mikrogram?

Dibangunkan untuk memajukan kerjaya dan dilahirkan dari program universiti utama Sarjana, program MicroMasters adalah satu siri kursus peringkat tinggi yang diiktiraf oleh syarikat untuk perkaitan pekerjaan sebenar dan boleh mempercepatkan ijazah Sarjana.

Butiran Program Mikrogram

Cara Memperolehi Kredit Kredit Mikro
Berjaya lengkap dan dapatkan Sijil Yang Disahkan dalam semua empat kursus.

Ambil Pengiktirafan Anda Ke Tahap Seterusnya

Setelah berjaya menyelesaikan program MicroMasters Pengurusan Perniagaan Antarabangsa kami menjemput anda untuk memohon kepada Master of Applied Leadership Online

Sarjana Kepimpinan Gunaan Dalam Talian Thunderbird

Maklumat lanjut

 • Panjang Panjang: 6 minggu setiap kursus
 • Usaha: 10-12 jam seminggu, setiap kursus
 • Bilangan Kursus: 4 Kursus dalam Program
 • Subjek: Perniagaan
 • Institusi: Universiti Negeri Arizona
 • Kredit Tawaran Institusi: Universiti Arizona State
 • Bahasa Inggeris
 • Transkrip Video: Bahasa Inggeris
 • Harga (USD): Bermula $ 996 USD, kini $ 896.40 USD untuk keseluruhan program. Anda menjimatkan $ 99.60 USD.
Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

Founded by Harvard University and MIT in 2012, edX is an online learning destination and MOOC provider, offering high-quality courses from the world’s best universities and institutions to learners ev ... Baca lebih lanjut

Founded by Harvard University and MIT in 2012, edX is an online learning destination and MOOC provider, offering high-quality courses from the world’s best universities and institutions to learners everywhere. With more than 90 global partners, we are proud to count the world’s leading universities, nonprofits, and institutions as our members. EdX university members top the QS World University Rankings® with our founders receiving the top honors, and edX partner institutions ranking highly on the full list. Baca Ringkas