Program MicroMasters dalam Reka Bentuk dan Teknologi Pengajaran (University of Maryland University College)

Umum

Baca lebih lanjut mengenai program ini di laman web sekolah

Penerangan Program

Ketahui cara merancang dan mengendalikan platform pembelajaran masa depan.

Melibatkan dan mengilhami pelajar melalui teknologi.

Pendekatan unik kami terhadap reka bentuk pengajaran memberi tumpuan kepada memahami teori pembelajaran, menggabungkan model reka bentuk pengajaran tradisional dengan prototaip cepat dan analisis data untuk mencipta kursus dalam talian. Anda akan mendapat pengalaman dalam membangun dan menerbitkan kursus dalam talian menggunakan platform edX .

Program Pengajaran Reka Bentuk dan Teknologi Program MicroMasters ini akan menyediakan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk memanfaatkan salah satu bidang pendidikan yang paling pesat berkembang - pengajaran dan pembelajaran dalam talian. Program ini akan menyediakan anda untuk membuat pembelajaran yang menarik dan aktif, menggunakan pedagogi digital, teknologi baru muncul, dan analisis data.

Melalui program ini, anda akan belajar bagaimana untuk merekabentuk pengalaman pembelajaran yang menarik bagi pelajar yang mahukan peluang pembelajaran mudah alih yang bersifat kolaboratif dan boleh diakses sambil memajukan pengetahuan anda mengenai teori pendidikan.

Outlook Job

 • "90 peratus daripada pemimpin akademik percaya bahawa ia 'Kemungkinan' atau 'Sangat Kemungkinan' bahawa majoriti semua pelajar pendidikan tinggi akan mengambil sekurang-kurangnya satu kursus dalam talian dalam masa 5 tahun." (Sumber: Menurut Perubahan Gred: Penjejakan Pendidikan Dalam Talian)
 • Prospek kerjaya bagi orang-orang dengan latihan yang serupa termasuk pereka perisian pengajaran, teknolog pengajar, perancang sistem pembelajaran, teknolog pendidikan. (sumber: Monster.com)
 • Kerja reka bentuk dan teknologi pengajaran dijangka berkembang sebanyak 7% dari tahun 2014 hingga 2024. (sumber: BLS Kedudukan Pendudukan Negara)

Apa yang Anda Akan Belajar

 • Fahami teori pembelajaran kontemporari untuk membangunkan pengalaman pembelajaran dalam talian.
 • Terapkan model reka bentuk pengajaran untuk pembangunan pengalaman pembelajaran dalam talian.
 • Pilih, menilai atau merekabentuk media digital untuk menyokong pembelajaran.
 • Mengenalpasti, menilai, dan mengintegrasikan teknologi baru untuk menyokong pembelajaran dalam talian.
 • Reka bentuk proses pelaksanaan untuk pengalaman pembelajaran dalam talian.
 • Menggunakan teknik perlombongan data untuk reka bentuk dan penilaian pengalaman belajar.

Apakah Program Mikrogram?

Dibangunkan untuk memajukan kerjaya dan dilahirkan dari program universiti utama Sarjana, program MicroMasters adalah satu siri kursus peringkat tinggi yang diiktiraf oleh syarikat untuk perkaitan pekerjaan sebenar dan boleh mempercepatkan ijazah Sarjana.

Butiran Program Mikrogram

Cara Memperolehi Pengiktirafan MicroMasters
Lengkap dan berjaya memperoleh Sijil Yang Disahkan dalam semua 4 kursus.

Ambil Pengiktirafan Anda Ke Tahap Seterusnya

Pelajar yang berjaya mendapat sijil yang disahkan untuk semua kursus dalam program MicroMasters ini layak untuk beralih ke program Master dalam Pembelajaran Pembelajaran

Sijil program Rekabentuk dan Teknologi MicroMasters akan mengira 12 kredit ke ijazah Penuh (36 kredit diperlukan untuk tamat pengajian dengan ijazah dalam Reka Bentuk Pembelajaran dan Teknologi).

Maklumat lanjut

 • Purata Panjang: 8 minggu setiap kursus
 • Usaha: 4-6 jam seminggu, setiap kursus
 • Bilangan Kursus: 4 Kursus dalam Program
 • Subjek: Pendidikan
 • Institusi: Sistem Universiti Maryland, UMUC
 • Kredit Tawaran Institusi: UMUC
 • Bahasa Inggeris
 • Transkrip Video: Bahasa Inggeris
 • Harga (USD): Asas $ 796 USD, kini $ 716.40 USD untuk keseluruhan program. Anda menjimatkan $ 79.60 USD.
Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

Founded by Harvard University and MIT in 2012, edX is an online learning destination and MOOC provider, offering high-quality courses from the world’s best universities and institutions to learners ev ... Baca lebih lanjut

Founded by Harvard University and MIT in 2012, edX is an online learning destination and MOOC provider, offering high-quality courses from the world’s best universities and institutions to learners everywhere. With more than 90 global partners, we are proud to count the world’s leading universities, nonprofits, and institutions as our members. EdX university members top the QS World University Rankings® with our founders receiving the top honors, and edX partner institutions ranking highly on the full list. Baca Ringkas