Program MicroMasters dalam Pemikiran Reka Bentuk (Institut Teknologi Rochester)

Umum

Baca lebih lanjut mengenai program ini di laman web sekolah

Penerangan Program

Inovasi. Kreativiti. Pemikiran strategik. Pada tahun lalu, lebih daripada 279,000 penyiaran pekerjaan telah menyenaraikan kemahiran ini. Satu lagi 239,000 menyebutkan pemikiran reka bentuk. *

Mengapa pemikiran reka bentuk menjadi salah satu kemahiran yang paling dicari? Majikan mencari penyelesaian masalah, kreativiti, pemikiran kritikal, dan kemahiran analisis untuk meningkatkan keupayaan pekerja mereka untuk memimpin syarikat mereka menjadi masa depan yang berjaya. Pemikiran reka bentuk telah dibangunkan daripada proses yang digunakan oleh para pereka termasuk pemahaman pengguna dan pengalaman pengguna, namun, aplikasinya dapat digunakan untuk menangani masalah yang tidak berorientasi produk juga dari inovasi produk baru atau kemungkinan layanan untuk melaksanakan perubahan prosedur, atau mengenali hala tuju strategik baru bagi syarikat itu.

Dalam program Design Thinking MicroMasters, anda akan belajar cara menggunakan proses pemikiran reka bentuk untuk menyelesaikan masalah secara kreatif, secara kolaboratif dan empat segi. Memperoleh credential MicroMasters akan melengkapi anda dengan pengetahuan tentang proses dan teknik yang digunakan untuk menyelesaikan masalah dan berinovasi di tempat kerja.* Sumber: Teknologi Kaca Membakar

Outlook Job

 • Dalam tinjauan McKinsey baru-baru ini, 84% eksekutif global melaporkan bahawa inovasi sangat penting untuk strategi pertumbuhan mereka, tetapi 94% mengejutkan tidak berpuas hati dengan prestasi inovasi organisasi mereka.
 • Dunia korporat telah melihat ledakan program inovatif dalam beberapa tahun yang lalu, dengan 38% daripada 200 syarikat terkemuka yang menubuhkan pusat inovasi dalam hab teknologi global. (Sumber, Campainlive.co.uk.)
 • Kemahiran dalam permintaan mengikut Forum Ekonomi Dunia termasuk penyelesaian masalah yang rumit, pemikiran kritis, kreativiti, dan kecerdasan emosi.

Apa yang Anda Akan Belajar

 • Kemahiran penyelidikan berpusatkan pengguna untuk mendapatkan empati pengguna melalui temu bual dan pemerhatian.
 • Strategi untuk memahami konteks pengguna untuk mengenal pasti dan mengesahkan masalah perniagaan.
 • Teknik penggambaran dan visualisasi untuk menghasilkan penyelesaian yang disasarkan dan kreatif.
 • Kaedah untuk menilai dan menggunakan maklum balas pengguna daripada model ujian dan prototaip untuk mengenal pasti penyelesaian pilihan.

Apakah Program Mikrogram?

Dibangunkan untuk memajukan kerjaya dan dilahirkan dari program universiti utama Sarjana, program MicroMasters adalah satu siri kursus peringkat tinggi yang diiktiraf oleh syarikat untuk perkaitan pekerjaan sebenar dan boleh mempercepatkan ijazah Sarjana.

Butiran Program Mikrogram

Cara Memperolehi Pengiktirafan MicroMasters
Untuk mendapat kredit MicroMasters, pelajar mesti melengkapkan dan berjaya mendapatkan Sijil Yang Disahkan dalam semua empat kursus dan lulus kursus Penilaian Capstone.

Ambil Kelayakan Anda Ke Tahap Seterusnya
Para pelajar yang berjaya memperolehi kelayakan MicroMasters layak mendapat kredit ke ijazah Masters Keusahawanan dan Inovasi (MEI) UQ. Pemegang kelayakan yang memenuhi syarat kemasukan program akan menerima kredit bersamaan satu semester (8 unit), mengurangkan masa pengajian sebanyak 6 bulan. Pelajar perlu melengkapkan baki 12 bulan pengajian sepenuh masa (16 unit) di kampus.

Pelajar yang mendaftar dalam ijazah MEI akan dapat memilih dari pelbagai bidang pengajian: Bioteknologi; Reka Bentuk dan Teknologi Maklumat; Keusahawanan Makanan; Keusahawanan Sosial dan Masyarakat; dan Tenaga Lestari. Pelajar juga akan mempunyai peluang untuk menerapkan pengetahuan dan kemahiran mereka kepada kes perniagaan sebenar melalui kursus capstone unik kami.

Maklumat lanjut

 • Panjang Panjang: 6 minggu setiap kursus
 • Usaha: 8-12 jam seminggu, setiap kursus
 • Bilangan Kursus: 5 Kursus dalam Program
 • Subjek: Kejuruteraan, Perniagaan
 • Institusi: Institut Teknologi Rochester
 • Kredit Tawaran Institusi: Institut Teknologi Rochester
 • Bahasa Inggeris
 • Transkrip Video: Bahasa Inggeris
 • Harga (USD): Asas $ 1000 USD, sekarang $ 900 USD untuk keseluruhan program. Anda menjimatkan $ 100 USD.
Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

Founded by Harvard University and MIT in 2012, edX is an online learning destination and MOOC provider, offering high-quality courses from the world’s best universities and institutions to learners ev ... Baca lebih lanjut

Founded by Harvard University and MIT in 2012, edX is an online learning destination and MOOC provider, offering high-quality courses from the world’s best universities and institutions to learners everywhere. With more than 90 global partners, we are proud to count the world’s leading universities, nonprofits, and institutions as our members. EdX university members top the QS World University Rankings® with our founders receiving the top honors, and edX partner institutions ranking highly on the full list. Baca Ringkas