Program MicroMasters dalam Pembangunan Android Profesional (Universiti Galileo)

Umum

Penerangan Program

Menjadi Pemaju Android profesional seperti yang anda pelajari, bersama Pakar Pengembang Google, bagaimana untuk mencipta Apl yang berjaya.

Ketahui semua tentang Pengembangan Aplikasi Android dan bersiaplah untuk mengambil Ujian Sijil Pengembang Android Associate Google.

Kemajuan dari konsep asas ke amalan profesional terbaik dengan cara yang unik yang akan memberi inspirasi kepada anda untuk menjadi pemaju Android yang hebat. Anda akan belajar, dari konsep Pengembang Google, Java dan konsep pengaturcaraan berorientasikan objek, termasuk kelas, antara muka, warisan, polimorfisme

Anda juga akan mempelajari kemahiran lanjutan, seperti menambahkan peta & perkhidmatan berdasarkan lokasi, foto, video dan mengintegrasikan dengan aplikasi lain.

Anda akan diberi contoh kod semasa arahan untuk membantu anda bekerja ke arah projek Capstone akhir, iaitu untuk membangunkan aplikasi anda sendiri. Projek Capstone akan memperakui kemampuan Android App Development anda dan membolehkan kemahiran anda untuk diiktiraf oleh syarikat-syarikat di seluruh dunia.

Program MicroMasters ini akan menyediakan anda untuk Ujian Sijil Pengembang Android Associate Google, dan memberikan anda kesempatan untuk mendapatkan kredit dan meletakkan anda pada jalan yang dipercepatkan kepada Masters Teknologi Maklumat.

Para pelajar yang berjaya mendapat sijil program MicroMasters layak memohon kepada Teknologi Maklumat dalam talian atau di kampus dengan Pengkhususan dalam Program Sistem dan Program Sarjana Pangkalan Data tanpa memerlukan ujian masuk. Pelajar yang memperoleh sijil program MicroMasters akan dikreditkan untuk 18 unit akademik (36 unit diperlukan untuk tahun pertama ijazah induk).

Outlook Job

 • Gaji asas rata-rata untuk Pemaju Android ialah $ 89,651 setahun, dari $ 68,553 hingga $ 112,020. (sumber: paysa.com)
 • Anggaran jumlah peranti Android di tangan pengguna, sehingga Disember 2014, menurut statista.com, terletak di utara 1.6 bilion. Ini adalah jumlah yang mengejutkan dan pasaran potensi pengguna yang sangat besar.
 • Peluang kerjaya yang menarik untuk Pemaju Apl Android, Jurutera Android, Jaminan Kualiti (Android), Jurutera Android UX, Reka Bentuk.

Apa yang Anda Akan Belajar

 • Memahami bagaimana menulis, menyusun dan menjalankan aplikasi Java asas menggunakan algoritma asas, membangunkan program dengan syarat dan gelung dan reka bentuk dan melaksanakan algoritma rekursif.
 • Memahami seni bina Android dan prinsip utama yang mendasari reka bentuknya.
 • Kenal pasti teknik yang berbeza untuk merancang, merekabentuk dan prototaip apl mudah alih anda sebelum menulis sebarang kod.
 • Memohon prinsip reka bentuk bahan untuk membina antara muka yang menarik dan menarik untuk apl Android anda, susun atur bangunan menggunakan XML dan menggunakan kod Java.
 • Buat aplikasi menggunakan versi baru Firebase.
 • Memahami penggunaan Model-View-Presenter (MVP).
 • Memahami bagaimana untuk mengintegrasikan dengan API pihak ketiga (Twitter, Facebook).
 • Uji aplikasi mudah alih berasaskan Android menggunakan alat ujian Android.
 • Memahami bagaimana untuk mengewangkan aplikasi Android untuk mendapatkan wang di pasaran Android.

Apakah Program Mikrogram?

Dibangunkan untuk memajukan kerjaya dan dilahirkan dari program universiti utama Sarjana, program MicroMasters adalah satu siri kursus peringkat tinggi yang diiktiraf oleh syarikat untuk perkaitan pekerjaan sebenar dan boleh mempercepatkan ijazah Sarjana.

Butiran Program Mikrogram

Cara Memperolehi Kredit Kredit Mikro
Berjaya lengkap dan dapatkan Sijil Yang Disahkan dalam semua empat kursus dan Projek Capstone akhir.

Ambil Pengiktirafan Anda Ke Tahap Seterusnya

Menggabungkan sijil program MicroMasters anda dengan Master Teknologi Maklumat.

Dengan sijil program MicroMasters di tangan, pelajar yang berminat untuk meneruskan pengajian mereka di Universiti Galileo boleh memohon kepada program sarjana Teknologi Maklumat penuh. (Dapatkan 18 Kredit Universiti, bersamaan dengan 25% kursus Sarjana.)

Maklumat lanjut

 • Purata Panjang: 5-8 minggu setiap kursus
 • Usaha: 8-10 jam seminggu, setiap kursus
 • Bilangan Kursus: 5 Kursus dalam Program
 • Subjek: Sains Komputer
 • Institusi: Universidad Galileo
 • Kredit Tawaran Institusi: Universidad Galileo
 • Bahasa Inggeris
 • Transkrip Video: Bahasa Inggeris
 • Harga (USD): Asas $ 646 USD, sekarang $ 581.40 USD untuk keseluruhan program. Anda menjimatkan $ 64.60 USD.
Tarikh Akhir Kemaskini Ogo 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

Founded by Harvard University and MIT in 2012, edX is an online learning destination and MOOC provider, offering high-quality courses from the world’s best universities and institutions to learners ev ... Baca lebih lanjut

Founded by Harvard University and MIT in 2012, edX is an online learning destination and MOOC provider, offering high-quality courses from the world’s best universities and institutions to learners everywhere. With more than 90 global partners, we are proud to count the world’s leading universities, nonprofits, and institutions as our members. EdX university members top the QS World University Rankings® with our founders receiving the top honors, and edX partner institutions ranking highly on the full list. Baca Ringkas