Belajar Bahasa Inggeris di rumah, sekolah atau bekerja dengan Walsall College

Anda kini boleh belajar dan mengamalkan Bahasa Inggeris dari rumah anda, di negara asal anda. Program Bahasa Inggeris Dalam Talian Walsall College akan membantu anda memperbaiki kemahiran bertutur, mendengar, membaca dan menulis di mana-mana peringkat, bermula dari peringkat pemula hingga pertengahan dan peringkat pertengahan.

Anda akan mempunyai akses tanpa had kepada program dalam talian selama 12 bulan, sebaik sahaja anda menerima maklumat alat dengar dan log masuk anda. Program Bahasa Inggeris Dalam Talian menggunakan teknologi pengecaman dan pembetulan ucapan yang unik, yang diperibadikan untuk keupayaan anda.

Bahasa Inggeris yang berfokuskan kerjaya

Program Bahasa Inggeris Dalam Talian akan membantu anda memperbaiki Bahasa Inggeris anda di tempat kerja. Ia meliputi pekerjaan seperti Mekanik Auto, Pergigian dan Kejururawatan, Attendan Penerbangan, Pengawal Keselamatan, Perbankan, Perubatan, Pendidikan, Undang-Undang, Pengkomputeran, Hospitaliti dan banyak lagi.

Kami akan menyediakan pakej yang sesuai dengan peranan tugas peribadi anda dan membantu anda meningkatkan kemahiran perbualan, khidmat pelanggan dan pekerjaan anda.

SYARAT KEMASUKAN

Tiada syarat kemasukan

PROGRESI

Kursus Bahasa Inggeris yang belajar di Walsall College .

YURAN KURSUS

Atas permohonan

Program diajar dalam:
  • English
Kursus ini Online
Start Date
Duration
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh