Program Acara Pertubuhan Acara, Protokol dan Pelancongan Perniagaan (Jarak)

Umum

3 lokasi tersedia

Penerangan Program

Program yang lebih tinggi dalam Pertubuhan Peristiwa, Protokol dan Pelancongan Perniagaan adalah program yang inovatif, dengan metodologi yang disesuaikan dengan persekitaran perniagaan, yang timbul untuk menanggapi cabaran dan keperluan sektor, baik syarikat awam dan swasta.

Program ini dibahagikan kepada 30 kredit biasa dengan jadual perjalanan yang bertujuan untuk pengkhususan dan pengurusan dengan asas praktikal praktikal, di mana pengetahuan digabungkan dengan perkembangan peribadi dan profesional pelajar.

Program yang dibangunkan di bawah jarak jauh atau metodologi campuran, boleh disiapkan dalam 9 bulan, terima kasih kepada model pembelajaran fleksibel yang menyesuaikan diri dengan keperluan para peserta.

Sekiranya anda ingin menjadi pakar dalam organisasi acara, protokol dan pelancongan perniagaan, tetapi tidak mempunyai ijazah universiti, atau masa untuk menghadiri kelas atau ingin menjadikan keluarga dan kehidupan kerja anda bersesuaian dengan latihan anda, inilah program yang anda perlukan.

Pada akhirnya, anda akan menerima program tiga tingkat yang lebih tinggi yang dikeluarkan oleh Universiti Lleida, Sekolah Perniagaan EAE dan Ostelea.

Sebab-sebab untuk mengkaji Program Tinggi dalam Pertubuhan Acara, Protokol dan Pelancongan Perniagaan di Ostelea:

 • Pelancongan perniagaan terus berkembang dan mengekalkan potensi yang tinggi untuk pembangunan, baik di Sepanyol dan di seluruh dunia, yang menjadikannya sektor yang menawarkan banyak peluang profesional.
 • Sepanyol adalah salah satu negara utama di dunia dalam sektor pelancongan perniagaan atau MICE, kerana banyak acara antarabangsa yang dianjurkan setiap tahun, jadi syarikat memerlukan profesional yang terlatih dengan pengetahuan sektor ini.
 • Program Superior Ostelea juga mempunyai jaminan dua rakan yang menjadi rujukan dalam sektor latihan di peringkat kebangsaan: EAE Business School, sekolah perniagaan kedua yang paling terkenal di Spanyol mengikut Ranking Merco 2014; dan Universiti Lleida, universiti awam pertama di Sepanyol dalam pengajaran berkualiti, menurut Yayasan Pengetahuan dan Pembangunan, yang baru-baru ini dibedakan sebagai Kampus of Excellence Antarabangsa.

Profil yang disyorkan

Program yang unggul ini ditujukan kepada semua orang yang mempunyai atau tanpa ijazah universiti (bukan keperluan akses kepada program ini) yang ingin mengkhususkan diri dalam organisasi acara, protokol dan pelancongan perniagaan, tetapi tidak mempunyai masa untuk menghadiri kelas; atau mereka ingin membuat kerja dan kehidupan keluarga mereka bersesuaian dengan latihan mereka, memanfaatkan kelonggaran kaedah pengajaran di mana program ini dibangunkan.

objektif

Program Pertubuhan Acara, Protokol dan Pelancongan Perniagaan akan membolehkan anda:

 • Membangunkan acara kebudayaan untuk syarikat-syarikat dalam sektor ini.
 • Menguruskan acara yang dianjurkan oleh syarikat menaja.
 • Bekerja di jabatan-jabatan institusi awam yang didedikasikan untuk melaksanakan dasar budaya, patrimonial dan artistik.
 • Mengadakan pameran dan acara promosi komersil lain, serta hosting kongres.
 • Mengadakan pameran dan acara promosi komersil lain, serta hosting kongres. konvensyen, persidangan dan kongres lain di pertubuhan hotel

kurikulum

Program Pertubuhan Acara, Protokol dan Pelancongan Perniagaan Ostelea dikelaskan kepada 4 modul:

 • Pengenalan kepada pelancongan perniagaan
 • Pengurusan acara
 • Protokol
 • Komunikasi peristiwa

peluang kerjaya

Objektif program ini adalah untuk mempersiapkan dan melatih para profesional untuk mengadakan acara kebudayaan, pengurusan acara yang dianjurkan oleh syarikat penaja dan bekerja di jabatan-jabatan institusi awam yang berdedikasi untuk melaksanakan kebijakan budaya, patrimonial dan artistik. Pada akhir program unggul pelajar akan bersedia untuk:

 • Mengadakan acara kebudayaan untuk syarikat swasta, pelanggan awam atau individu.
 • Mengurus dan menyusun penajaan, penajaan dan acara sokongan untuk syarikat yang menggunakan teknik ini sebagai cara berkomunikasi dengan pasaran mereka.
 • Membangun kerjaya profesionalnya dalam perhubungan awam dan agensi komunikasi yang didedikasikan untuk organisasi acara dan acara promosi komersil untuk kliennya.
 • Bertanggungjawab, dalam rantaian atau penubuhan hotel, untuk penyelenggaraan acara, persidangan dan persidangan yang akan diadakan.

Saluran Kerjaya Karier Kerjaya dan berfungsi sebagai titik pertemuan antara pelajar, alumni dan syarikat kerjasama dan kumpulan perniagaan lain yang menuntut profesional dari sektor terlatih di Ostelea.

titratan

Peserta yang berjaya melengkapkan program ini akan mendapat TRIPLE TITLE:

 • Gelaran Program Tinggi dalam Pertubuhan Acara, Protokol dan Pelancongan Perniagaan oleh The Ostelea, Sekolah Pelancongan
 • Gelaran Program Tinggi dalam Pertubuhan Acara, Protokol dan Pelancongan Perniagaan oleh Sekolah Perniagaan EAE.
 • Ijazah dari Universiti Lleida.
Tarikh Akhir Kemaskini Jul 2018

Latar Belakang Pusat Pengajian

Nuestra misión es contribuir al desarrollo social, económico y cultural de forma sostenible de la industria, a través de la formación de directivos, profesionales del sector. Estamos comprometidos con ... Baca lebih lanjut

Nuestra misión es contribuir al desarrollo social, económico y cultural de forma sostenible de la industria, a través de la formación de directivos, profesionales del sector. Estamos comprometidos con la innovación e impulsamos el vínculo entre empresas del sector y Ostelea para nutrir al mercado de nuevas soluciones. Baca Ringkas
Madrid , Barcelona , Sepanyol dalam talian + 2 Lagi Kurang