Apakah objektif kursus ini?

Status PRINCE2® Pengamal adalah salah satu yang banyak organisasi anggap sebagai keperluan minimum untuk sesiapa sahaja yang sedang mencari untuk mengetuai projek atau terlibat dalam satu pasukan projek di peringkat yang kanan. Bukan sahaja organisasi mendapat manfaat daripada projek-projek yang dikawal dan diuruskan dengan standard ini, tetapi individu yang memiliki kelayakan dan memahami PRINCE2® sebagai metodologi boleh melaksanakan teori-teori dan proses untuk mempunyai kerjaya yang lebih berjaya. Dapatkan akses kepada pakar PRINCE2® peribadi anda sendiri yang akan memberi bimbingan, sokongan, industri wawasan, arah aliran dan maklumat. Pelajar juga akan mendapat akses kepada maklumat perkembangan kerjaya lanjut dengan kursus intro percuma dalam metodologi berkaitan seperti PRINCE2® Agile, AgilePM dan ITIL®.

  • Yayasan PRINCE2®

Peringkat pertama kelayakan PRINCE2® itu; tujuannya adalah untuk memastikan calon yang mempunyai pengetahuan yang pasti sebanyak teori dan proses yang menyumbang kepada metodologi PRINCE2® itu. Pelajar akan mempelajari prinsip-prinsip umum, pengetahuan asas tujuh tema dan proses serta terma-terma dan frasa.

  • PRINCE2® Pengamal

Peringkat kedua PRINCE2® Kelayakan. Dengan lulus peringkat kedua dan terakhir kelayakan PRINCE2®, calon akan dapat memahami sebab-sebab di belakang PRINCE2® dan melaksanakannya dalam mana-mana persekitaran projek. Pelajar akan belajar bagaimana untuk melaksanakan prinsip-prinsip, tema dan proses belajar di peringkat Asasi dalam mana-mana persekitaran projek dalam mana-mana industri, serta pengetahuan menyeluruh metodologi PRINCE2® itu.

Siapakah yang dimaksudkan untuk?

Kursus ini adalah untuk sesiapa yang sedang mencari untuk mendapatkan disahkan sebagai PRINCE2® Pengamal. Ia juga untuk sesiapa sahaja yang sedang mencari untuk bersaing dengan trend industri manakala yang mempunyai sokongan dan bimbingan yang berkaitan dengan apa-apa pembangunan kerjaya di tempat kerja keadaan.

KEPERLUAN

Kursus ini tidak mempunyai prasyarat tetapi untuk duduk pelajar peperiksaan Pengamal hendaklah lulus peperiksaan Foundation mereka.

Apa menandakan kursus ini selain?

Dengan pakej lengkap ini, anda akan dapat untuk pergi terus ke dalam apa-apa peranan pengurusan projek dan menjana pendapatan sehingga £ 54.000.

Sumber: PayScale

Apa yang berlaku selepas meminta maklumat?

Sebaik sahaja anda telah bertanya anda akan dihubungi oleh salah seorang pakar kerjaya penasihat kami yang akan dapat menyediakan anda dengan apa-apa maklumat lanjut yang anda perlukan.

Program diajar dalam:
English

Lihat 173 lagi program yang ditawarkan oleh E-Careers »

Kursus ini Online
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Duration
Sambilan
Price
695 GBP
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan

Pendaftaran Terbuka

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date