Portuguese untuk perniagaan online

BRIC Language Systems

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Portuguese untuk perniagaan online

BRIC Language Systems

Bayangkan di ruang rundingan dengan syarikat asing dan mereka bercakap bahasa Inggeris, tetapi anda tidak bertutur dalam bahasa mereka. Anda berada di pihak yang rugi. Kebanyakan syarikat menyedari ini apabila ia terlalu lewat, maka berebut untuk mengupah seseorang yang boleh bertutur dalam bahasa, sering mengorbankan kepintaran perniagaan untuk kemahiran bahasa. Untuk berjaya dalam mana-mana pasaran asing, perniagaan perlu pekerja yang mempunyai kemahiran bakat DAN bahasa.

Pakar-pakar bersetuju pembelajaran Bahasa Portugis Brazil adalah satu kemestian ketika datang untuk mengembangkan perniagaan di Brazil.

Dunia perniagaan antarabangsa dipenuhi dengan mayat perniagaan Amerika Syarikat yang telah gagal di luar negara. Jika anda ingin berjaya dalam Brazil anda perlu bercakap bahasa dan memahami budaya. Biarkan Portugis Brazil pakar-pakar latihan bahasa di BRIC Bahasa Systems membantu anda berjaya Brazil dengan mengambil kesempatan daripada kursus bahasa Portugis dan perkhidmatan perniagaan yang menumpukan kami.

Pendekatan Revolusi BRIC telah direka untuk profesional perniagaan dan syarikat-syarikat multinasional.

KURSUS BRIC CIRI

  • Guru Native Hidup di Lokasi
  • Kursus disesuaikan untuk Setiap Syarikat
  • Latihan kebudayaan
  • Sistem pembelajaran untuk Setiap Bahasa
  • Focus Perniagaan
  • Tempat Tanah, Perniagaan, Kelab Expat

BRIC menawarkan Diskaun korporat bagi syarikat yang mempunyai tiga atau lebih kakitangan yang menyertai latihan bahasa. Lihat Kadar diskaun Korporat kami di bawah dan mengisi borang di bawah untuk melihat bagaimana kita boleh membantu syarikat anda.

Kami telah membina pakej-pakej tempahan untuk beberapa syarikat terbesar di dunia, kita boleh melakukan perkara yang sama untuk organisasi anda.

Bagaimana ia berfungsi

BRIC membantu anda berjaya di peringkat global melalui penyetempatan. Kami menghubungkan anda dengan guru-guru yang terbaik di Brazil dalam masa sebenar video-persidangan kelas dipimpin. Selama anda mempunyai 3+ pekerja bersedia untuk belajar kami boleh menawarkan diskaun korporat bertaraf dunia kursus Portugis Brazil swasta dan kumpulan BRIC ini. Kerana semua pelajaran yang dilakukan dalam talian, anda mempunyai kemudahan untuk belajar dari keselesaan rumah anda sendiri atau di mana sahaja yang anda mungkin berasa terbaik untuk belajar dari! Meletakkan kepala anda bersama-sama dan mencari sehari dan masa setiap minggu yang bekerja untuk pasukan anda untuk mendapatkan talian untuk pelajaran Group Swasta dan mengambil kesempatan daripada penjimatan selanjutnya dan manfaat tambahan bangunan pasukan!

Kelas Portugis Swasta untuk Pelanggan Korporat

Kursus Tahap: Perniagaan Elite perniagaan persendirian kelas Portugis oleh BRIC adalah cara yang paling cepat untuk belajar bahasa yang sesuai dengan matlamat perniagaan anda. Bermula pada $ 400,00

Portugis Kumpulan Korporat Lessons

Kursus Tahap: Perniagaan Elite Kursus ini adalah untuk untuk perniagaan yang beroperasi di Brazil atau memasuki pasaran Brazil. Bermula pada $ 275,00

This school offers programs in:
  • English
  • Portugis
Tempoh & Harga
This course is Online
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2019
Duration
Tempoh
Sambilan
Locations
Amerika Syarikat - New York, New York
Tarikh mula : Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2019
Amerika Syarikat - New York, New York
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat