Ini 13 minggu SHRM Kursus Pembelajaran Sistem ini direka untuk menyediakan peserta untuk PHR dan pensijilan SPHR peperiksaan ditadbir oleh Sumber Manusia Sijil Institute (HRCI). Anda boleh menggunakan kursus ini untuk menimba ilmu pengetahuan yang mendalam mengenai pengurusan sumber manusia atau untuk bersedia untuk peperiksaan HRCI itu. Ujian berasaskan komputer boleh didapati Mei hingga Jun 2006 dan November 1, 2006 melalui 15 Jan 2007 di 250 tapak ujian di seluruh dunia.

Kursus ini direka untuk menyediakan anda dengan gambaran keseluruhan bidang utama dalam pengurusan sumber manusia. Program ini mengandungi enam modul yang sesuai dengan enam bidang fungsi yang ditakrifkan oleh profesion sumber manusia. Modul menampilkan dalam pengajaran kelas, latihan aplikasi dan ujian modul.


Siapa yang patut hadir:

Kursus ini direka khusus untuk pengurus dan kakitangan yang berpengalaman dalam bidang pengurusan am atau pengurusan sumber manusia:
- Profesional HR merancang untuk mengambil PHR atau SPHR pensijilan peperiksaan
- Profesional PHR yang mahu "upgrade" pensijilan mereka untuk SPHR
- Profesional HR Certified memerlukan kredit untuk PHR / SPHR pensijilan semula
- Pengamal sumber manusia mencari pembangunan profesional untuk meningkatkan atau memajukan kerjaya mereka
- Pengurus yang berpengalaman yang masih baru dalam bidang HR
- Pengurus lain peringkat pertengahan mengikuti perubahan kerjaya atau promosi
- Individu yang memerlukan kredit pensijilan semula


Enam Manfaat Utama Pendaftaran:

1. Membangunkan kecekapan tertentu dan kemahiran membuat keputusan melalui kurikulum berasaskan ompetency pengamal-fokus dan.

2. Rangkaian dan pengalaman 'dunia sebenar' berkongsi dengan rakan-rakan anda, dan kemudian memohon apa yang anda belajar di tempat kerja melalui kurikulum berorientasikan tindakan itu.

3. Meningkatkan kemahiran ujian pengambilan anda dengan bank berkembang hampir 1,500 soalan ujian dan penambahan ujian amalan lagi. Plus, anda akan mempunyai akses kepada yang baru SHRM Pembelajaran Sistem Pusat Sumber ™, yang menampilkan kemas kini HR, Webcasts, ujian pengambilan tips, link yang berkaitan, dan eFlashcards yang boleh dicetak atau dimuat turun ke PDA.

4. Menyediakan peluang kemajuan kerjaya.

5. Mendapat Sijil MI Pengurusan Sumber Manusia dan juga 3.9 Pendidikan Unit Berterusan (CEUs) dan Sijil Kehadiran dari SHRM setelah tamat kursus ini.

Pembelajaran 6. Kos efektif di Universiti Rowan dan Mt. Lokasi Laurel mengurangkan perbelanjaan perjalanan.


Berikut adalah Apa yang Anda Akan Belajar:
Modul Satu: Pengurusan Strategik
Modul Dua: Perancangan tenaga kerja dan pekerjaan
Modul Tiga: Pembangunan sumber manusia
Modul Empat: Pampasan dan faedah
Modul Lima: pekerja dan buruh hubungan
Modul Enam: kesihatan pekerjaan, keselamatan, dan keselamatan


Pensijilan semula:

Dengan menghadiri kursus ini, anda akan mendapat 39 jam ke arah pensijilan semula. Kerana bidang HR yang sentiasa berubah, profesional HR dicabar untuk mengikut perkembangan isu-isu utama dan permintaan meningkat. Profesional yang disahkan menggunakan pensijilan semula untuk menunjukkan mata wang mereka dan untuk mengekalkan kelebihan profesional mereka. Nota: Siap sudah tentu ini tidak menjamin PHR / SPHR pensijilan atau menjamin bahawa anda akan lulus peperiksaan.

Program diajar dalam:
English

Lihat 5 lagi program yang ditawarkan oleh Rowan University College of Business »

Kursus ini Online
Start Date
Sep 2019
Duration
13 
Sambilan
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan

Sep 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date