Phd dalam pengajian perniagaan

Umum

Penerangan Program

Mencapai kemuncak kerjaya anda tanpa perlu untuk menyusun semula hidup anda!

Bila-bila masa, di mana sahaja, tiada sempadan, tiada bilik darjah!

CIRCLE Antarabangsa bekerjasama dengan 80 universiti di seluruh dunia. Kami memudahkan kajian akademik dan perbahasan yang meneroka dan mengkaji tingkah laku pengguna dalam konteks tempatan, wilayah, negara dan antarabangsa.

program PhD pembelajaran jarak jauh kami menawarkan cara yang lebih fleksibel untuk belajar untuk ijazah penyelidikan - dan membolehkan anda untuk menjalankan PhD dari mana sahaja anda adalah berdasarkan di dunia. Melengkapkan PhD dengan CIRCLE International adalah sebuah pengalaman yang menarik, mencabar dan memberi ganjaran dan membentuk asas untuk kerjaya masa depan anda dalam bidang akademik atau dunia perdagangan dan industri.

Kami berharap anda potensi penuh dengan PhD dari CIRCLE Antarabangsa

PhD adalah bukti kelayakan akademik tertinggi yang terdapat dalam kebanyakan bidang, dan mengambil purata 5 tahun di luar ijazah sarjana untuk disiapkan. Ia boleh dikatakan tahap yang paling berprestij didapati.

PhD kami adalah sebuah program bebas, kendiri penyelidikan akademik, disokong oleh penyelia peribadi. Ia menjadikan sumbangan asal untuk pengetahuan dan hendaklah ditulis atas Dalam tesis. Program ini bertujuan untuk membolehkan pelajar mendapat kemahiran teknikal dan intelektual untuk meneruskan penyelidikan kedoktoran merentasi pelbagai disiplin perniagaan.

Kami memberi peluang kepada anda untuk membangunkan anda potensi penuh dengan mengadakan pengajian dalam institusi penyelidikan wold kelas. Anda akan menerima latihan penyelidikan dan penyeliaan dari ulama diiktiraf di peringkat antarabangsa dalam pelbagai disiplin. matlamat kami adalah untuk memberi inspirasi dan mencabar anda intelektual dan menyediakan anda untuk kejayaan dalam kerjaya pilihan anda. Menyiapkan PhD dari CIRCLE bukan sahaja akan melengkapkan anda dengan kemahiran untuk penyelidikan kedoktoran, yang perlu untuk kerjaya yang berjaya dalam bidang akademik, tetapi juga akan meningkatkan prospek pasaran pekerja anda untuk bekerja sebagai eksekutif, perunding atau penyelidik dalam perdagangan, industri atau sektor awam.

Kebaikan Jarak Jauh

Belajar untuk PhD melalui pembelajaran jarak jauh membolehkan anda untuk:

  • Bekerja pada kelajuan anda sendiri
  • Melengkapkan PhD atas dasar Part Time - tidak perlu untuk melepaskan pekerjaan yang sedia ada atau perlu beralih daripada tanggungjawab keluarga
  • Mempunyai fleksibiliti untuk bekerja di sekitar kehidupan sibuk anda
  • Keuntungan pembelajaran berpatutan dan pembangunan diri
  • Membangunkan kerjaya anda tanpa perlu meninggalkan pekerjaan
  • Terus pendapatan seperti yang anda mengkaji dan menyebarkan kos sudah tentu anda
  • Mengaplikasi pengetahuan dan pandangan baru kepada anda kehidupan kerja anda semasa anda masih belajar
  • Menangani topik profesional atau yang berkaitan dengan kerja menarik minat anda dalam tesis kedoktoran anda.

Struktur program PhD

Semua sokongan yang anda perlukan

Setiap pelajar akan diberi penyelia akademik yang akan memberi panduan mengenai spesifikasi formal topik, dan arahan am penyelidikan.

Profesor di Circle bersemangat subjek mereka dan bertujuan untuk berkongsi pengetahuan dan pengalaman mereka dengan anda dari permulaan masa anda belajar dengan kami.

Anda akan terus berhubung dengan penyelia anda melalui mesyuarat penyeliaan biasa disediakan dalam talian atau melalui telefon. pengawasan tetap membantu untuk memastikan bahawa penyelidikan berlangsung ke arah yang sesuai. pelajar kedoktoran sepenuh masa membuat hubungan dengan penyelia mereka pada sekurang-kurangnya sepuluh kali sepanjang tahun.

Struktur dan Penilaian

Untuk membantu pelajar dalam peralihan kepada penyelidikan bebas dan membantu mereka memperoleh kemahiran yang diperlukan, calon dijangka siap beberapa modul diajar dinilai pada tahun pertama pengajian. Ini termasuklah latihan dalam kemahiran penyelidikan dan metodologi.

Tiga esei dan enam kajian hal mesti disiapkan dari modul yang dipilih oleh pelajar.

Pelajar juga mesti melengkapkan satu cadangan penyelidikan, menghadiri satu persidangan saintifik dan mengemukakan satu artikel untuk penerbitan sebelum tesis dikemukakan.

Setiap pelajar akan menjalankan projek penyelidikan besar yang ditulis sebagai tesis 80,000 kata-kata dan dipertahankan dalam ujian lisan (yang "viva voce" peperiksaan).

Membangunkan potensi penuh anda dengan PhD dari CIRCLE Antarabangsa Sila gunakan link ini ke laman web Antarabangsa CIRCLE untuk mengetahui lebih lanjut tentang bidang yang diminati dilindungi oleh kaum profesor penyeliaan PhD kami.

Sila rujuk senarai di laman web untuk menentukan jika terdapat perlawanan antara kepentingan kajian anda dan orang-orang penyelia yang berpotensi.

Kelayakan Masuk

Program PhD adalah membaca dan menulis tertumpu, jadi doktor falsafah pelajar sangat celik. Mereka harus mempunyai kemahiran penyelidikan canggih, menjadi jelas, dan mempunyai keupayaan untuk memahami teks yang rumit. Selain itu, pelajar motivasi diri dan mampu bekerja secara bebas. tuan adalah perlu.

Cara Memohon

Kelayakan

Kelayakan yang dikehendaki bagi kemasukan ke program PhD: Pemohon biasanya akan menjadi graduan universiti yang diluluskan memegang ijazah Sarjana dalam mata pelajaran berkenaan. Terdapat peruntukan untuk pemohon memohon Pengiktirafan Pencapaian Terdahulu (APL) yang boleh mengecualikan mereka daripada modul tertentu.

Keperluan Bahasa Inggeris

Semua pengajaran pada program PhD adalah dalam bahasa Inggeris .. Jika bahasa pertama anda bukan bahasa Inggeris, kami mungkin memerlukan bukti kecekapan anda dalam bahasa.

Bagi mereka yang bahasa pertamanya bukan bahasa Inggeris, bukti keupayaan ini diperlukan. Pemohon perlu mencapai sekurang-kurangnya tahap 6.5 dalam IELTS dengan skor minimum 6.0 dalam setiap satu daripada empat elemen test.or yang 580/93 untuk TOEFL.

• Sebuah skor TOEFL berasaskan Internet sekurang-kurangnya 100, dengan skor minimum 19 dalam setiap elemen ujian.

Aplikasi

• Untuk memohon program PhD sila hubungi kami (butir-butir hubungan kami berada di laman yang terakhir risalah ini) dan kami akan menetapkan anda Borang Siswazah Permohonan.

• Sila cari kepentingan penyelidikan kakitangan kaum profesor CIRCLE di laman web CIRCLE. html memastikan kami menawarkan penyeliaan PhD di kawasan yang anda ingin asas penyelidikan anda.

• Dokumen-dokumen sokongan berikut perlu dihantar dengan Borang Permohonan Siswazah anda: dua kenyataan dari penyokong akademik, transkrip akademik kelayakan anda dan jika bahasa pertama anda bukan bahasa Inggeris, kami mungkin memerlukan bukti kecekapan anda dalam bahasa. Sila lihat maklumat di "Keperluan Bahasa Inggeris" di atas.

• Serah talian anda Siswazah Borang Permohonan • Jika anda mempunyai sebarang soalan mengenai pembelajaran PhD jarak sila hubungi kami.

Yuran kedoktoran

tempoh pendaftaran minimum bagi Program PhD ialah tiga tahun: tempoh maksimum adalah tujuh tahun.

Untuk program pembelajaran jarak jauh kami, kami tidak membezakan antara UK / EU dan kajian antarabangsa.
Tiada yuran yg memuji-muji.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

University of Vitez has a vision of the future based on the premise that the societies in the region of South Eastern and Eastern Europe are in the process of changes, reforms and transition towards t ... Baca lebih lanjut

University of Vitez has a vision of the future based on the premise that the societies in the region of South Eastern and Eastern Europe are in the process of changes, reforms and transition towards the civil democratic societies characterized by parliamentary pluralism, a state of law, a state of legislation and market economy with the predominance of private ownership. Baca Ringkas
Bosnia dan Herzegovina Online