Satu kajian yang mendalam mengenai isu-isu kewangan yang strategik dalam ekonomi hari ini The PhD / Doktor Falsafah dalam Kewangan menyediakan kajian yang mendalam mengenai isu-isu kewangan yang strategik dalam ekonomi hari ini dan menyediakan asas yang kukuh untuk menjalankan penyelidikan menyeluruh di lapangan.

EXCEL IN THE DYNAMIC KEWANGAN FIELD

The PhD / Doktor Falsafah dalam Kewangan yang ditawarkan secara bersama dan sebagai program ijazah berkembar dengan Universiti SMC dan Universidad Central de Nicaragua.

The PhD / Doktor Falsafah dalam Kewangan menyediakan kajian yang mendalam mengenai isu-isu kewangan yang strategik dalam ekonomi hari ini dan menyediakan asas yang kukuh untuk menjalankan penyelidikan menyeluruh di lapangan. Kursus-kursus yang diwujudkan dan isu yang dibangkitkan biasanya mempunyai aplikasi teori, matematik dan perniagaan. The PhD / Doktor Falsafah Kewangan adalah sesuai untuk individu yang mempunyai latar belakang kewangan yang sangat kukuh dan pendidikan kewangan sebelum yang ingin cemerlang dalam bidang yang sangat dinamik ini. Program ijazah dual juga bertujuan universiti, kolej universiti, politeknik pensyarah yang mencari asas yang menyeluruh untuk kerjaya akademik disediakan oleh ijazah PhD.

UCN Universidad Central de Nicaragua telah ditubuhkan pada tahun 1997 sebagai sebuah universiti swasta di Nicaragua Managua, Nicaragua. Ia telah diiktiraf oleh Consejo Nacional de Universidades dan menerima status universiti berautonomi sepenuhnya dengan tanpa had kuasa ijazah pemberian oleh Akta Parlimen dan dengan penganugerahan status universiti autonomi sepenuhnya dengan Keputusan Presiden Nicaragua.

DURATION

program ini sepenuhnya fleksibel dan dengan itu tempohnya bergantung kepada kemajuan anda dan pada masa dan usaha yang anda bersedia untuk berbakti. Pelajar bebas untuk memulakan kursus pada bila-bila, ini adalah untuk menghormati dan menyokong agenda tertentu pelajar kita yang kebanyakannya bekerja profesional dalam jawatan pengurusan. Namun pada awal setiap kursus, bersama-sama dengan profesor anda, anda akan membina jadual untuk menyiapkan kursus.

RANGKA KURSUS

Tahap teras

 • Kaedah Penyelidikan & Design Saya
 • Kaedah Penyelidikan & Design II

Pengkhususan Peringkat

 • Instrumen derivatif dan Pasar
 • Perbankan Perdagangan dan Pelaburan
 • Projek Kewangan
 • Peperiksaan Pencukaian & Penipuan
 • Pengurusan Prestasi

DISERTASI STAGE

 • Disertasi
 • pertahanan disertasi

KRITERIA KEMASUKAN

Pusat Pengurusan Swiss mengalu-alukan pemohon yang layak tanpa diskriminasi terhadap jantina, umur, budaya, latar belakang etnik, agama dan kaum mereka. calon pembelajaran jarak jauh dimasukkan secara berterusan.

Kemasukan di Pusat Pengurusan Swiss menetapkan kriteria minimum yang telah direka untuk mengenal pasti pemohon yang mempunyai potensi akademik yang baik dan yang menunjukkan kreativiti, pemikiran kritis, nilai-nilai sosial dan moral, bukti penguasaan bahasa Inggeris dan motivasi yang kuat.

KEPERLUAN KURSUS

 • ijazah sarjana dari institusi akademik yang diiktiraf di peringkat antarabangsa
 • Minimum 4 tahun pengalaman kerja dalam eksekutif atau jawatan pengurusan kanan
 • Kemahiran dalam bahasa Inggeris

PROGRAM PENGAMBILAN

Kerana struktur yang fleksibel program, pendaftaran adalah secara berterusan. Disokong melalui kaedah tak segerak belajar, mengakui pelajar boleh memulakan pengajian mereka pada bila-bila sejajar dengan komitmen peribadi dan profesional mereka.

Program diajar dalam:
 • English

Lihat 4 lagi program yang ditawarkan oleh SMC University »

Kursus ini Online
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Duration
Permintaan Maklumat
Sambilan
Sepenuh masa
Price
12,800 EUR
SMCU Tuition satu perempat daripada € 990 + Yuran Pengajian ansuran 1 € 1,750 (atas pendaftaran) + Yuran Pengajian ansuran 2 € 1,750 (atas permulaan pengesahan). Sebagai alternatif, satu bayaran sebanyak € 9,800 + UCN tuisyen (satu bayaran tunggal € 3000)
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan

Pendaftaran Terbuka

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date