Gambaran Keseluruhan Kursus

Program ini merangkumi alat dan teori utama industri pelancongan, dan cara menerapkannya dalam situasi dunia nyata. Perniagaan (Pelancongan) (CMI) BA (Hons) dalam talian Arden University akan membantu mengembangkan kemahiran komunikasi anda dan menyediakan anda untuk langkah profesional seterusnya. Akreditasi CMI ini juga bermakna graduan akan dianugerahkan Tahap 5 Diploma Kepimpinan dan Pengurusan untuk membantu anda menonjol daripada orang ramai.

Mod pembelajaran fleksibel Arden membolehkan anda mengembangkan kemahiran pelancongan perniagaan anda di sekitar komitmen sedia ada anda. Program ini akan membekalkan anda dengan pengetahuan strategik dan budaya yang diperlukan untuk mengambil langkah seterusnya dalam perniagaan pelancongan, dan membantu anda menjadi aset kepada pelbagai organisasi.

Pelbagai program yang ditawarkan oleh Arden mempunyai tumpuan yang kuat terhadap kebolehpasaran, kemahiran praktikal, dan kejayaan kerjaya. Program ini telah dibangunkan dengan tumpuan khusus dalam pembangunan kemahiran dan pengetahuan pelancongan untuk membantu anda memberi inspirasi dan mengurus perubahan dalam organisasi anda.

Modul Kursus

Tahap 4

Membangunkan Kemahiran Peribadi dan Pengurusan

 • Anda memerlukan kemahiran pengurusan yang hebat sama ada bekerja di sebuah syarikat multinasional, atau perniagaan mikro. Bermula dari pengurusan peribadi anda, anda akan bekerja dengan pengurusan pasukan, dan kemudian belajar menerapkan teori motivasi, pengurusan konflik, dan pemberdayaan kepada organisasi yang lebih besar.

Memahami Persekitaran Perniagaan

 • Dapatkan genggaman dengan struktur perniagaan dan tanggungjawab pihak berkepentingan. Anda akan mula memahami konsep perniagaan teras seperti bekalan dan permintaan, persaingan, pasaran, dan kesan kerajaan dengan modul ini.

Prinsip Pemasaran

 • Modul ini bermula dengan definisi asas, selepas itu, anda akan belajar menganalisis perniagaan dan pasaran yang lebih luas. Anda juga akan belajar memecahkan pasaran ke segmen dan menggunakan alat pemasaran dinamik.

Pengenalan kepada Kewangan

 • Pemahaman asas kewangan adalah aset yang hebat, dan modul ini akan membawa anda bagaimana syarikat menguruskan buku mereka, menyediakan akaun, dan memaklumkan keputusan perniagaan. Anda akan dilengkapi dengan lebih baik untuk memberi kesan kepada organisasi anda.

Orang dalam Organisasi

 • Pertubuhan yang berjaya tahu bagaimana untuk memimpin dan memotivasi kakitangan mereka, dan modul ini meneroka perkara-perkara yang membuat orang memeriksanya. Anda akan belajar bagaimana pasukan berfungsi dengan baik, dan bagaimana untuk mengurus perubahan secara berkesan.

Memahami Alam Sekitar Pelancongan

 • Sebagai pelancong, ramai di antara kita tidak berhenti untuk memikirkan bekalan dan permintaan, keputusan kerajaan, motivasi pelancong, dan bagaimana rantai bekalan unik ini bersesuaian. Anda akan keluar dari modul ini dengan memahami konsep utama yang menyokong industri pelancongan.
Tahap 5

Menguruskan Kebudayaan

 • Perniagaan global memerlukan kita mengambil kira budaya kebangsaan. Modul ini menanyakan bagaimana produk kami akan berfungsi di pasaran yang berbeza, bagaimana untuk memudahkan tenaga kerja multikultural, dan isu-isu lain yang penting untuk perniagaan moden.

Proses perniagaan

 • Cara kerja anda harus dirancang dan berjaya memanfaatkan waktu dan wang anda. Dalam modul ini, anda akan melihat isu-isu seperti penanda aras, pengurusan rantaian bekalan, dan sama ada sesuatu projek telah berjaya.

Perusahaan dan Keusahawanan

 • Usahawan di semua peringkat memerlukan alat dan teknik tertentu untuk membolehkan mereka berkembang maju. Modul ini adalah mengenai ke depan dalam perniagaan besar, dari inovasi awal, melalui pertumbuhan awal.

Analisis bisnes

Cara organisasi menggunakan sejumlah besar data yang mereka hasilkan boleh menjadi perbezaan antara kejayaan dan kegagalan. Modul ini melihat mencari, mengekstrak, bekerja dengan, menganalisis, dan menafsirkan data, membangunkan kemahiran untuk mereka bentuk projek pengumpulan data anda sendiri.

Isu-isu Kontemporari dalam Pengurusan Pelancongan

 • Sebilangan besar pelancong yang melakukan perjalanan dengan pendapatan boleh guna yang lebih tinggi, industri itu bertindak balas dengan tawaran baru, dan kerajaan bertindak balas dengan undang-undang tertentu. Modul ini melihat beberapa trend yang membentuk industri pelancongan, dari perspektif organisasi dan pengguna.

Pengurusan Pelancongan Mampan

 • Bagaimana pelancongan menjejaskan semua orang dari penyedia perkhidmatan kepada komuniti setempat akan masuk dalam perdebatan dalam modul ini. Anda akan membincangkan isu-isu kelestarian utama yang dihadapi oleh industri hari ini, dan membuat keputusan mengenai strategi yang digunakan oleh industri pelancongan dan perniagaan individu.
Tahap 6

Isu Pengurusan Kontemporari

 • Menggunakan pemikiran yang paling terkini, modul ini meneliti isu-isu yang dihadapi oleh pengurus hari ini, termasuk pilihan kemampanan, moral dan etika, dan nilai korporat. Anda akan mencerminkan dunia yang berubah, termasuk globalisasi, komuniti yang kita hadapi, dan cara perubahan landskap ekonomi kita.

Pengurusan strategik

 • Ketahui cara merancang pelan hala tuju untuk membawa perniagaan anda ke kejayaan dalam modul ini, dengan menggunakan pelbagai teori dan teknik strategik. Anda akan melihat penggabungan dan pengambilalihan, bekerja dengan rakan kongsi, perancangan nasional dan antarabangsa, dan cara organisasi menyampaikan rancangan mereka dengan berkesan menguruskan perubahan.

Menguruskan Diri dan Lain-lain

 • Modul ini meneruskan tema menyokong dan mengembangkan diri anda dan orang lain. Pelajari teknik pengurusan tekanan, pemikiran positif, dan pembangunan tegas, bersama-sama alat untuk kreativiti dan membuat keputusan. Anda akan meneliti segala-galanya dari pengambilan ke pengurusan pasukan.

Pengurusan Destinasi Antarabangsa

 • Anda akan belajar bagaimana membuat destinasi yang kompetitif melalui penjenamaan, pemasaran, dan strategi. Modul ini akan membantu anda menguruskan krisis, memahami trend dan kitaran hayat pelancongan.

Kaedah Penyelidikan dan Disertasi

 • Dengan tutor penyelia anda, anda akan menentukan kawasan antara disiplin yang berkaitan dengan ijazah anda untuk penyelidikan, memberi anda peluang untuk pakar dalam bidang program yang paling berminat dengan anda.

Apa yang Kami Katakan Pelajar:

119266_8ZN5bCSc.png

"Saya kini dapat menjalankan perniagaan saya dengan cara yang betul, mengikuti senarai semak saya sebagai panduan dan memastikan saya memenuhi matlamat saya. Semua ini saya belajar dengan Arden University ."

Pauline Banda

Perniagaan Perniagaan (Pelancongan) BA (Hons) (CMI)

Keperluan Kelayakan

Untuk layak untuk kursus ini, anda mestilah mempunyai:

 • Dua mata pelajaran di GCE A-Level atau setaraf, ditambah pas pada gred C atau ke atas dalam tiga mata pelajaran di peringkat GCSE atau setaraf; ATAU
 • Menyelesaikan Program Akses yang diiktiraf atau setaraf
 • Bagi pelajar yang sebelum belajar tidak diajar dalam bahasa Inggeris: IELTS 6.0 atau setaraf (tidak kurang daripada 5.5 dalam sebarang elemen).
Jika Anda Mempunyai Pengalaman Kerja
 • Kami secara positif menggalakkan dan mempertimbangkan permohonan daripada mereka yang dapat menunjukkan motivasi mereka untuk mempelajari program ini. Kami akan meminta penyataan peribadi anda, bersama-sama dengan CV dan rujukan anda dalam menyokong permohonan anda.

Bayaran

£ 13,500 (UK

Program diajar dalam:
 • English

Lihat 48 lagi program yang ditawarkan oleh Arden University »

Tarikh Akhir Kemaskini Og 18, 2019
Kursus ini Online
Start Date
Okt 2019
Jan 2020
Duration
3 - 6 
Sambilan
Sepenuh masa
Price
4,917 EUR
Yuran Per Tahun: € 4,917 (UK / EU), € 4,790 (Antarabangsa)
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Okt 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Jan 2020
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Apr. 2020
Tarikh tutup permohonan

Okt 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date

Jan 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date

Apr. 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date