Perniagaan fesyen - pelajaran dalam talian

Umum

Penerangan Program

Apakah Universiti Fesyen?

Universiti Fesyen bekerja sangat berbeza daripada kebanyakan sekolah reka bentuk fesyen. Kami tidak mengenakan bayaran tuisyen berasingan untuk setiap kelas individu yang anda ambil. Sebaliknya, kami memberikan anda 24/7, akses atas permintaan semua Dari ratusan pelajaran video penuh kami untuk yuran langganan tahunan yang rendah.

Pelajaran UoF diajar secara eksklusif oleh profesor sekolah fesyen dan profesional industri, tidak pernah oleh amatur. Anda akan melihat kuliah yang sama dan demonstrasi "bagaimana untuk" yang diajarkan oleh sekolah fesyen yang terbaik, tetapi tanpa kelas kelas yang tegar di lokasi yang tidak selesa. Sebaliknya, anda menentukan apa, kapan dan di mana anda mahu belajar.

Universiti Fesyen menawarkan pelajaran dalam semua bidang fesyen utama: draping, membuat corak, pembuatan corak CAD, aksesori, jahit, seni fesyen, kancing, perniagaan, pembangunan produk, kuliah, seni fesyen CAD, pakaian kanak-kanak dan banyak lagi.

Kebanyakan sekolah mengenakan yuran pengajian yang besar untuk mengajar subjek fesyen tunggal dalam disiplin fesyen tertentu, seperti menjahit atau membuat corak. Di Universiti Fesyen, anda akan membayar lebih banyak untuk mengakses Setiap Subjek fesyen dalam Setiap Disiplin!

Klik di sini untuk mengetahui lebih lanjut

Perniagaan Fesyen - Pelajaran dalam talian

Yang perniagaan fesyen menggabungkan pemikiran kreatif dengan kemahiran analitikal. pelajaran perniagaan kami termasuk video ditujukan kepada pembeli runcit, pengawal barangan dan pemasar. Mereka menyediakan asas yang kukuh bagi mereka yang ingin memulakan runcit, pembuatan atau perniagaan reka bentuk mereka sendiri, termasuk pengetahuan penting tentang matematik runcit, untung rugi, mewujudkan pelan dagangan, penjenamaan, pelesenan dan pemasaran.

Jika anda baru kepada perniagaan fesyen, mulakan dengan Concepts Matematik Asas, Memahami Keuntungan Runcit & Rugi dan Mewujudkan Pelan Merchandise Retail. Kemudian, menangani siri pelesenan kami, diikuti dengan video pemasaran dan penjenamaan kami. Selesaikan dengan 3 bahagian fesyen Start-Up 101 siri kami.

Pratonton Pelajaran Perniagaan Fesyen Khas UoF

Fesyen Startup 101 - The Fundamentals

Hanya Beberapa Banyak Pelajaran yang Ditawarkan dalam Disiplin ini

Plus Saiz: Model, Illustrators, Designers and More

Pelajaran ini akan mengajar anda tentang model saiz ditambah, ilustrator, pereka dan banyak lagi. Industri fesyen saiz plus menjangkau jauh di luar pakaian diri mereka sendiri. Sesetengah pemain utama membentuk asas untuk fesyen saiz plus yang termasuk model-model penting dalam media yang menyokong positif tubuh, serta semua ilustrator, pereka bebas dan butik yang memenuhi semua aspek reka bentuk industri.

Penjenamaan fesyen

Belajar dari pro industri kami apa yang dimaksudkan untuk menjadi "jenama". Anda akan mempelajari psikologi di sebalik mewujudkan jenama yang berjaya dan mengapa penting untuk mendapatkan tanda niaga jenama anda. Selain itu, anda akan belajar tentang strategi penjenamaan yang berbeza untuk memberikan produk anda identiti yang unik supaya anda boleh mencapai kelebihan daya saing berbanding pesaing anda.

Pemasaran Fesyen di abad ke-21

Berlandaskan Pengantar untuk pengajaran Marketing, pelajaran ini menangani isu-isu yang dihadapi pemasar pada abad ke-21. Anda akan belajar tentang bagaimana media sosial dan isu-isu sosial mempengaruhi campuran pemasaran, bagaimana pasukan teknologi membantu dalam mempromosikan produk fesyen dan apakah peranan industri fesyen kerana ia berkaitan dengan tanggungjawab sosial. Selepas pelajaran ini, periksa pelajaran kami tentang pelesenan.

Universiti Fesyen menawarkan banyak lagi pelajaran dalam Perniagaan Fesyen. Semak mereka dengan mengklik tab Pelajaran di halaman rumah kami di UniversityofFashion.com.

Klik untuk melanggan

Tarikh Akhir Kemaskini Jul 2017

Latar Belakang Pusat Pengajian

The University of Fashion is the first and largest online fashion design video library in the world.

The University of Fashion is the first and largest online fashion design video library in the world. Baca Ringkas