Perakuan Kelakuan Pasca Sarjana

Umum

Baca selanjutnya tentang program ini di laman web institusi

Penerangan Program

Analisis Perakuan Sastera Pasca Sarjana dalam talian dari Saint Joseph's University adalah cara yang berkesan untuk mempromosikan kelonggaran dan memajukan kerjaya anda ketika anda meneruskan matlamat profesional anda.

Direka untuk pelajar dengan tuan dalam pendidikan, analisis tingkah laku, atau psikologi, ijazah dalam talian ini akan menyediakan anda duduk untuk peperiksaan Perakuan Tingkah Laku Bertauliah Lembaga. Anda akan belajar dari mereka yang memacu industri: beberapa ahli fakulti di Saint Joseph's University sama ada ahli lembaga BACB semasa atau sebelumnya.

Setelah selesai Perakuan Kelakuan Pasca Sarjana, anda akan dapat menerapkan pengetahuan anda ke pelbagai bidang termasuk:

  • Analisis Tingkah Laku dalam Pendidikan
  • Analisis Tingkah Laku dalam Keadilan Jenayah
  • Analisis Tingkah Laku dalam Sumber Manusia
  • Analisis Tingkah Laku dalam Perkhidmatan Kesihatan Mental
Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Saint Joseph’s University is a comprehensive, regionally accredited university. Our national rankings and AACSB accreditation in the Haub School indicate the high quality of our undergraduate, graduat ... Baca lebih lanjut

Saint Joseph’s University is a comprehensive, regionally accredited university. Our national rankings and AACSB accreditation in the Haub School indicate the high quality of our undergraduate, graduate, and executive programs both online and on campus. Guided by a faculty committed to both teaching and scholarship, students develop intellectually, spiritually and emotionally through a unique curriculum, and advanced study in a chosen discipline. Baca Ringkas