Baca keterangan rasmi

Mengkhususkan diri dalam Pentadbiran Perniagaan Master Dalam Talian!

Pentadbiran Perniagaan pembelajaran jarak jauh Guru menawarkan banyak peluang untuk mengembangkan potensi anda. Kerana ia merupakan program pembelajaran dalam talian, anda akan memperoleh kelayakan yang fleksibel dan tidak rumit untuk kedudukan pengurusan dan bertanggungjawab pada kadar pembelajaran anda sendiri. Kemahiran menyelesaikan masalah analitik dan kreatif serta pengetahuan pakar dan kemahiran lembut adalah titik rujukan utama.

Anda mempunyai lima pilihan pengkhususan yang berorientasikan masa depan dalam Program Master Dalam Talian dalam Pentadbiran Perniagaan: Pilih bidang minat yang anda sukai dari pengkhususan berikut:

  • pemasaran
  • perakaunan
  • perdagangan
  • tenaga
  • Perbankan dan industri insurans

Pentadbiran Perniagaan Sarjana kami: sangat diiktiraf!

Anda mengkaji pentadbiran perniagaan induk kami di universiti negeri sains gunaan. Itulah sebabnya dia secara tradisinya sangat dihormati oleh majikan. Dengan ijazah tuan dalam pentadbiran perniagaan, anda mendapat hak untuk dipromosikan dan memasuki perkhidmatan yang lebih tinggi.

Sarjana Pentadbiran Perniagaan Lanjutan: lokasi kajian yang ada

Ijazah sarjana muda dalam pentadbiran perniagaan ditawarkan di pelbagai universiti rakan kongsi negeri . Maklumat lanjut tentang Guru boleh didapati di halaman lokasi masing-masing:

  • Universiti Sains Gunaan Kiel
  • Jade University of Applied Sciences Wilhelmshaven / Oldenburg / Elsfleth
  • Ostfalia University of Applied Sciences Wolfsburg

Kursus pengajian ini direka bentuk untuk menjadi tambahan pekerjaan , dengan unit pengajaran dalam talian yang boleh dipanggil pada bila-bila masa, dengan sembang dalam talian pada waktu petang, fasa kehadiran (lebih dari beberapa hari) setiap semester dan sesi tatap muka setiap semester untuk peperiksaan.

Selepas perniagaan pembelajaran jarak jauh dalam talian yang berjaya anda mengkaji universiti anda memberi anda gelar Sarjana Sastera (MA) . Anda belajar 4 semester sepenuh masa atau pada tahap pembelajaran sendiri separuh masa.

Program ini secara teknikal dan disokong oleh OnCampus . OnCampus adalah anak syarikat FH Lübeck untuk pembelajaran jarak jauh dan e-pembelajaran.

Program ini diiktiraf oleh ZEvA.

Pengkhususan / elektif

Anda boleh memilih dari 5 spesialisasi yang berbeza:

57552_78cd8a1f38.png

Pentadbiran Perniagaan Sarjana Video (lebih banyak video boleh didapati di subpages lokasi):

Suka kajian taster?

Gunakan sekarang kemungkinan untuk mendapatkan kursus kajian percuma dan tidak sengaja! Anda akan belajar bagaimana untuk belajar dalam talian, mendapatkan pandangan pertama dalam kehidupan pelajar dalam talian, dan bertanya semua soalan anda.

Dan tesis tuannya?

Dalam program tuan kami, penyerahan tesis Sarjana diperlukan selepas akhir semester 4. Pada halaman berikut anda akan menemui gambaran keseluruhan topik yang sudah ditulis.

Program diajar dalam:
Jerman

Lihat 1 lagi program yang ditawarkan oleh OnCampus »

Tarikh Akhir Kemaskini December 2, 2018
This course is Online
Start Date
Okt 2019
Duration
Sambilan
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Okt 2019
Tarikh tutup permohonan

Okt 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date